Horoskop 2018:

Jomfruen må prioritere skjønnhetssøvnen, mens skytten vil få et tilbud hun ikke kan motstå

Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. april.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. april. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 20. - 26. april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du har flere muligheter til å endre dine mål eller retningen på karrieren din denne uken. Det ligger til rette for endringer på flere områder. Men hvis du bestemmer deg for å gjennomføre diverse endringer, så står det også klart for deg at dette vil bli gjennomgripende og radikalt. Uansett om du føler deg klar eller ei – det er lurt å gjøre det.

Ukens råd: Hopp i det.

Tyren 21. april–21. mai

Det kommer et skifte allerede i begynnelsen av uken. Energien øker, og tankene går på høygir. Du vil ha mange baller i luften i den kommende perioden, og du håndterer det tilsynelatende fint inntil videre. Flere, og kanskje ulike, nyheter finner veien til deg, og det kan være vanskelig å skille om de er falske eller ekte.

Ukens råd: Vær kritisk.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Ukens første dager kan gi deg utfordringer som krever at du jobber konsentrert for å få noe gjennomført. Hindringer vil imidlertid dukke opp, og det er vanskelig å komme direkte til målet. Derfor må du bruke din medfødte evne til å finne på noe fort, og det kan komme deg til gode torsdag.

Ukens råd: Tenk kjapt.

LES OGSÅ: Her er vårens beste kjøp, som vil vare år etter år

Krepsen 22. juni–22. juli

Selv om du har bevist at du kan «klare selv», så vil du bruke denne uken til å få vennene dine til å støtte opp om et av dine prosjekter. Hvis du også tar med de personene som til daglig spiller en stor rolle for din tilværelse, så er du godt i gang. Det vil først og fremst være i helgen at du merker tilliten og hjelpen fra personer som har innflytelse.

Ukens råd: La andre hjelpe deg.

Løven 23. juli–23. august

Denne uken gjelder det å fordele jobb og fornøyelser på en konstruktiv måte. Det er ikke tvil om at du er seriøs i arbeidet ditt og i alt hva du foretar deg. Men du må også krydre det med litt lek og moro, så det ikke blir for tungt. Jobber du etter planen, vil du komme i mål med dine prosjekter innen uken er over.

Ukens råd: Ta deg en fest.

Jomfruen 24. august–23. september

Savner du litt glede for tiden, så vil du bli ytterligere minnet på det denne uken, for du har noen utfordringer. Det bidrar til å sette tanker i gang, og det kan kanskje få deg til å stille spørsmål ved om du er på rett vei i tilværelsen. Hvis ikke så har du mulighet til å gjøre noe med det i ukens første dager, også selv om det innebærer noen forandringer.

Ukens råd: Sørg for å få nok søvn.

Vekten 24. september–23. oktober

En ny situasjon oppstår tirsdag ettermiddag. Gi deg selv tid og mulighet til å sette deg inn i nye normer og regler og måter å se ting på. Det er ikke tvil om at du kommer til å få andre eller nye perspektiver på tilværelsen. La dagene i denne uken gå før du tar noen beslutninger, for du har fortsatt ikke fullt overblikk.

Ukens råd: Tenk over livet ditt.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du legger æren i å gjøre ting selv nå. Du har høye ambisjoner, og du er i gang med å finne ut av hvordan du kan innfri dem og nå målene du har satt deg. Det krever konsentrasjon og hardt arbeid, men det er du innstilt på, for du vet hva det kan føre til. Det er imidlertid noe du må gi slipp på om du vil nå uhindret til toppen.

Ukens råd: Prioriter noe, velg noe annet bort.

LES OGSÅ: Kan plassen i søskenflokken si noe om hvem du er?

Skytten 23. november–21. desember

Hjemmet ditt trenger kanskje litt fornyelse, og det kan krevet et større innkjøp. Men du er klar over at dette kanskje ikke er tiden for å bruke penger på det, for egentlig har du det best når du lever nøysomt og er fornuftig i dine investeringer. Men du får et tilbud i begynnelsen av uken som du ikke kan motstå.

Ukens råd: Gi etter for fristelser.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du kan føle deg motarbeidet i begynnelsen av uken, og motstanden kommer mest sannsynlig fra et yngre familiemedlem. Heldigvis opphører det raskt. Du kan glede deg over en fin uke med kjæresten eller ektefellen, som på alle måter er i godt humør, og som inviterer deg til underholdende og morsomme opplevelser.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du lar deg ikke overtale, selv om noen prøver å gjøre det i ukens første dager. Det irriterer deg, og det resulterer i munnhoggeri. Heldigvis kommer du deg raskt over det og kan vie oppmerksomheten din mot familien og hjemmet. På det området er det nå tid for vårrengjøring eller å ordne i hagen hvis du har en.

Ukens råd: Rydd, kast og vask.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du får masse inspirasjon fra dine venner og kolleger i begynnelsen av uken. Imidlertid skjer det flere ulike ting i nettverket ditt, og du innser at tingene ikke lenger er som de var og at du er nødt til å endre på noe. Du er ikke tilhenger av å gi slipp på de samværsformene som du er vant til, men det er nødvendig nå.

Ukens råd: Vær fleksibel.

LES OGSÅ: Se hvem H&M skal samarbeide med nå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer