Horoskop uke 36

Jomfruen må snakke med partneren sin, mens vannmannen bør lytte til andre

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 36. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 36. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Det er fokus på hverdagen og ditt velvære. Begge deler krever struktur, og det har du de beste betingelser for akkurat nå. Det er bra å lage planer og strategier for hvordan du vil jobbe og organisere alle dine gjøremål. Hvis du føler at du har for mye å gjøre, så ta en ting av gangen. Ikke la deg gripe av panikk.
Ukens råd: Ta en ting av gangen.

TYREN

21. april–21. mai

Hele følelsesregisteret ditt kan bli tatt i bruk nå. I begynnelsen av uken synes du at du har de opplysningene som du trenger, men tvil og uklarhet kan senere påvirke inntrykkene du får. Spesielt i midten av uken kan du være usikker på signalene som kommer. Tankene vil falle til ro i helgene, og du kan fortsette «business as usual».
Ukens råd: Stol på deg selv.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har flere baller i luften som alle krever din tilstedeværelse. Derfor er det godt å ha begge beina godt plantet i din hjemmebase. En overraskende start på mandagen kan fort gi noen dønninger på hjemme-"fronten. Parforhold eller en nær partner er i fokus, og det er viktig at du kommer med klare meldinger. Ukens råd: Vær tydelig i kommunikasjonen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Det gjelder å argumentere slik at alle kan forstå deg. Det er fare for at dine motiver eller handlinger misforstås, og det kan påvirke det ellers så gode forholdet du har til kjæresten eller en nær kollega. Du har lyst til å spørre andre om råd, men det beste er å lytte til deg selv. Du vet best når det kommer til stykket.
Ukens råd: Snakk tydelig.

LØVEN

23. juli–23. august

Du kommer tett på to personer i første halvdel av uken. Dere kan alle lære av hverandre, men det er en av dem som likevel vet bedre, så lytt til de erfaringene vedkommende har. Du kan være svært oppmerksomhetssøkende, men må innse at det er andre som kommer i rampelyset. Et kjærlighetsforhold tar oppmerksomhet og utvikler seg.
Ukens råd: Vær ydmyk og lytt til andre.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har tilstedeværelse i ånden og er ganske skarpt i dine analyser for øyeblikket, noe som kommer flere til gode. En partner støtter deg, og sammen er dere en perfekt match. Du har stor lyst til å være kreativ, men du må bare styres i riktig retning. Det er viktig å være tydelig overfor din bedre halvdel, for å unngå misforståelser.
Ukens råd: Snakk med din partner.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Selv om du prøver å holde andre litt unna, vil du ikke lykkes – tvert imot! Det er mange som flokker seg rundt deg og ønsker din oppmerksomhet. Du er ikke veldig interessert i dette, og derfor prøver du å finne smutthull, slik at du får tid og ro for deg selv når behovet oppstår. Forholdet til kjæresten eller partneren er stabilt.
Ukens råd: Innse at du må være sosial.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Selv om dere er mange som er med på å ta avgjørelser, er det du som har oversikten og den største kunnskapen innen ditt felt. Sannsynligvis vil du argumentere for det, og ved å bruke detaljerte bevismateriale, vil det trolig lykkes for deg. Et samarbeid er i fokus, og du vet ikke helt om det er noe som skal fortsette eller om det skal settes på vent.
Ukens råd: Stol på erfaringen din.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er et særlig fokus på arbeid og karriere, og i denne sammenhengen kan det være noen uoverensstemmelser mellom hva du vil og hva som rent faktisk kan la seg gjøre. Derfor må du tross alt lytte til ekspertene og forsøke å innse at du ikke kan få det som du gjerne vil. Du er ikke vant til å bli motsagt, og det påvirker humøret ditt.
Ukens råd: Lytt til ekspertene.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Hvis du er i gang med et researcharbeid, kan du få god hjelp fra personer som ønsker å hjelpe deg med mer kunnskap. Du kan stole på informasjonen du får siden den kommer fra spesialister. Du er i en fase der "du tenker mye på ting og tar deg tid til å sette deg inn i de problemstillingene som er aktuelle akkurat nå.
Ukens råd: Gjør grundig research

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du er i en spesiell situasjon akkurat nå og har noen veldig spesielle forbindelser, noe som gir deg en følelse av trygghet når du skal diskutere noen helt spesielle temaer. Det er mange eksperter, og det er ikke alltid at du har den største tilliten, men akkurat denne uken, og i denne forbindelsen, har du god grunn til å ta imot råd.
Ukens råd: Lytt til andre.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det handler om samarbeid denne uken – også når det gjelder privatlivet. Du må lytte til det som blir sagt, det nytter ikke å vende det døve øret til eller ignorere ulike henvendelser og ønsker. Uenigheter kan dreie seg om hvem det er som vet best eller hvem som har størst kunnskap og erfaring. Du mener at du vet det du trenger å vite.
Ukens råd: Ikke vend det døve øret til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer