Horoskop

Jomfruen må tenke seg om før hun trykker «send», mens tyren bør ligge lavt i terrenget

Horoskopet gjelder for uke 17.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 17. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 17. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Du har en tendens til å dagdrømme nå. Og det kan få noen uheldige konsekvenser hvis du ikke er oppmerksom i trafikken eller i andre situasjoner som krever din fulle oppmerksomhet. Derfor må du av og til minne deg selv på å være mer nærværende. Det kan også føre til at du misforstår ting, fordi du ikke får med deg hele sammenhengen. Ukens råd: Hold deg skjerpet.

Tyren 21. april–21. mai

Du har behov for å holde en lav profil for tiden. Det gir deg muligheten til å gå i tenkeboksen og eventuelt finne fram igjen gamle drømmer eller planer. Akkurat nå har du ikke den store lysten eller muligheten til å få dine ideer realisert, derfor kan du like godt vente et par uker, for da er aspektene mer gunstige. Lørdag er din beste dag. Ukens råd: Ligg lavt i terrenget.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er for tiden rask både i tanker og handling. Utnytt denne gode egenskapen til å få noen prosjekter unna, så du kan gå i gang med nye og spennende oppgaver. Du arbeider helst alene, for da har du full frihet, og du ønsker ikke å være avhengig av andres mening eller påvirkning. Mandag og lørdag føler du deg ekstra full av energi. Ukens råd: Utnytt farten du har i livet nå.

Krepsen 22. juni–22. juli

Ting går kanskje ikke helt som forventet i ukens første dager. Du må være forberedt på overraskelser og avlysninger. Men det kan også være at du frigjør deg fra et snevert samarbeid eller noe annet som du føler er en klamp om foten. Du er interessert i ulike tekniske hjelpemidler nå. Kanskje er det tid for å kjøpe en ny datamaskin? Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

Løven 23. juli–23. august

Oppmerksomheten er rettet mot jobben nå. Ting kan forandre seg fra den ene dagen til den andre. Spørsmålet som du vil stille deg er: «Er dette en fordel eller ulempe for meg?» Det kan også være at du ønsker å satse som selvstendig næringsdrivende. Noen løver som ikke er på arbeidsmarkedet kan plutselig endre kurs i livet. Ukens råd: Forvent forandringer.

Jomfruen 24. august–23. september

Du har fått ferten av noe. Og dette må undersøkes nærmere, for du har mot til å dykke dypere ned i det. Hvis du er tålmodig, har du mulighet til å komme fram til noen helt nye teorier. Du kan dessverre ikke dele din interesse med andre nå, og det vil være lurt å vente før du offentliggjør noe, fordi det kan være belagt med tabu. Ukens råd: Tenk deg om før du trykker «send».

Vekten 24. september–23. oktober

Du føler deg kanskje overkjørt av en annen person når det kommer til noe som har med samarbeid å gjøre. Du er litt usikker selv, og du føler deg ikke helt på hjemmebane, og derfor bør du være forsiktig med hva du melder. Du kan føle deg følelsesmessig utfordret i løpet av onsdag. Til gjengjeld finner du mer ro i sinnet i løpet av helgen. Ukens råd: Vær forsiktig med hva du sier.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har flere valgmuligheter denne uken, og du vil mest sannsynlig ha vanskelig for å velge. Det er mye informasjon i omløp, og jo mer du søker på nettet, jo verre blir det. Det handler om at intuisjonen din sier én ting og tankene noe annet. Men kanskje kan du finne en god løsning som tilfredsstiller både intellektet og følelsene. Ukens råd: Hold tunga rett i munnen.

Skytten 23. november–21. desember

Det kan skje endringer i forbindelse med din hverdag. Det kan være plutselige avlysninger eller endringer av avtaler som fører til at du må skifte retning i siste øyeblikk. Noen skytter vil nok hilse eventuelle forandringer velkommen og se det som en mulighet til å gjøre noe annet, og det ligger en stor frihet i det. Ukens råd: Grip mulighetene som byr seg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det kan være litt vanskelig å «komme opp i fart» igjen etter helligdagene. Men dette er en tilstand du nok må leve med i den kommende perioden. Alt vil gå i et roligere tempo, og du får i den forbindelse mulighet til å gå mer seriøst til verks med de tingene som opptar deg. Noen ganger virker det nesten som om tiden står stille. Ukens råd: Nyt freden og roen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er grunn til å rette oppmerksomheten mot familien eller boligen denne uken. Det er oppbrudd i luften, eller kanskje har du valgt å «trekke opp teltpluggene» og flytte et annet sted. Uansett har du sjansen til å endre noen helt grunnleggende ting enten i familien eller i hjemmet. Hvis du er forelsket, så kan du være både forvirret, uavklart og litt i tvil. Ukens råd: Ikke vær redd for å satse.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du føler deg mer rastløs enn du pleier. Det er viktig for deg at du har full frihet til å dra hvor enn du har lyst. Men det er noe som forhindrer deg fra å gjøre det. Det kan blant annet være noe som er uavklart i forhold til familie eller bolig. Ting vil imidlertid bli mer klare for deg i løpet av helgen. Tirsdag og søndag kommer følelsene for alvor i spill. Ukens råd: Gled deg til helgen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer