Horoskop 2019:

Jomfruen og vekten har en romantisk uke i vente

Horoskopet gjelder for uke 3.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 3. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 3. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det ser gunstig ut for alle former for samarbeid nå, og du nyter å få støtte og forståelse for dine ideer. Det vil særlig være én person som du får kontakt med sist i uken som inspirerer deg mye. Akkurat nå er det mye fokus på normer og regler – spesielt i forbindelse med jobben – noe som bringer noen helt utrolige historier fram i lyset.

Ukens råd: La deg inspirere og begeistre.

Tyren 21. april–21. mai

Du har flere saker gående, kanskje av juridisk art, og det ser ut til at de snart nærmer seg en avslutning. Spenningen vil være spesielt stor akkurat denne uken. Også økonomiske spørsmål er i fokus, og det er ingen tvil om at du har kontroll og at du også har en plan B i bakhodet. Kjærligheten utvikler seg og trives – også i det skjulte.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Uken starter positivt, og det later til å være mange gode intensjoner i omløp. Faktisk er du overrasket over hvor lett og greit alt er. Men trærne vokser ikke inn i himmelen, og sist i uken kommer ting fram i lyset som det kan være vanskelig å forholde seg til. Men på den annen side er det bra at det blir ryddet opp – også i økonomien.

Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

LES OGSÅ: Er det norske språket i ferd med å gå ut på dato?

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er mange som blander seg inn i dine saker, flere enn du liker. Men du er nå i ferd med å finne dine «egne bein» å stå på, og kan legge de største utfordringene bak deg. Ting vil i slutten av uken gå i en annen retning enn forventet. Men så lenge du er omstillingsklar, så blir alt lettere neste uke, for da er situasjonen ny og energien føles langt lettere.

Ukens råd: Vær omstillingsklar.

Løven 23. juli–23. august

Du gjør klar til å legge siste hånd på noen arbeidsoppgaver, men oppdager i siste øyeblikk at ting likevel ikke er som du trodde. Det er vanskelig å endre på noe nå, og du må akseptere den nye retningen som du må orientere deg etter. Sist i uken fornemmer du tydelig et skifte. Etter det føles ting lettere, og du føler at du har en helt annen energi.

Ukens råd: Aksepter ting som de er.

Jomfruen 24. august–23. september

Romantiske strenger er slått an, og du gjør deg mange forestillinger om en eventuell kjæreste eller partner. Du har imidlertid litt vanskelig for å finne ut av hva den utkårede mener og føler. Men det er ingen tvil om at du er «rammet». Det kan utvikle seg til å bli svær emosjonelt og intenst mot slutten av uken.

Ukens råd: Slipp følelsene løs.

LES OGSÅ: Video: Slik blir du en mester i skiløypa

Vekten 24. september–23. oktober

Det blir en god uke, for du får mulighet til å få en god prat med din kjæreste eller partner. Kjemien er riktig bra akkurat nå, og det er en fornøyelse å merke samholdet og energien mellom dere. Det får deg til å glemme noen av det som foregår på hjemmebane, for der er det stor aktivitet og mange som krever mye oppmerksomhet.

Ukens råd: Nyt kjærligheten.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er lett for deg å engasjere deg i det du jobber med for tiden, og du er glad for at ting går unna, slik at tålmodigheten din ikke utfordres. Forholdet til dine samarbeidspartnere fungerer fint – det gjelder også kjæresten. Du føler at du har støtte. Men det vil komme noen sannheter for dagen i løpet av uken, noe som du må forholde deg til.

Ukens råd: Hold fokus på det som betyr noe.

Skytten 23. november–21. desember

Ting kan fortsatt være litt uklare for deg, og du kan eventuelt ha vanskelig for å konsentrere deg om det vesentlige. Du er blitt litt usikker på noen grunnleggende verdier, men det nytter ikke å prøve å finne fram til «sannheten» for det er ikke mulig akkurat nå. Noen økonomiske saker lager «støy» denne uken.

Ukens råd: Tell dine penger.

Steinbukken 22. desember–20. januar

For mange steinbukker er det mye som endrer seg for tiden. Det er i den forbindelse viktig å bevare overblikket og være mer enn normalt tålmodig. Du har denne uken mulighet for å si din mening på en måte så ingen er i tvil om at du mener det. Du er, som nesten alltid, svært rasjonell og nøktern – og det gjelder særlig denne uken.

Ukens råd: Bevar overblikket.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du må finne deg i at andre forstyrrer dine tankerekker. Du er oppslukt av dine egne ting og har behov for å holde andre på avstand. Men du lykkes ikke særlig bra med det denne uken. Fordelen med det er at du kan få uttrykt noen av de tankene og følelsene som du vanligvis holder for deg selv. Og det kan gi deg mer ro på det indre plan.

Ukens råd: Si hva du mener.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det er mye fokus på dine innflytelsesrike venner nå, noe som betyr at du må gå dine egne ærender hvis du skal få hjelp og støtte, for det er ikke så mye tid for dine ting nå. Men du klarer deg uansett ganske så bra selv – om enn du er litt forvirret og uavklart omkring noen private ting. Det beste du kan gjøre, er å fokusere på deg og ditt arbeid.

Ukens råd: Konsentrer deg om jobben.

LES OGSÅ: Disse diettene vil vi se mer av i 2019

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer