Horoskop 2017:

Jomfruen vil møte en gammel kjenning, mens krepsen må være klar for overraskelser

Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. september.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. september. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. september. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Du er flink til å få ting gjort. I denne perioden er du ekstra fokusert. Allikevel plages du innimellom av en følelse av å være på villspor. Det er viktig for deg å lytte til din indre fornuftsstemme. Dette er ikke tiden for å stole på intuisjonen.

Ukens råd: Det er aldri for sent å justere kursen.

Tyren

21. april–21.mai
I begynnelsen av uken føler du behov for å bryte opp rutinene litt. Det gjelder spesielt hva angår familien og boligen. Kanskje får du avsluttet noen oppgaver i den forbindelse. I løpet at onsdagen merker du et stemningsskifte. Humør og energi stiger, og du vil gjøre ting med barna.

Ukens råd: Gi omsorg.

Tvillingene

22. mai–21. juni
Du synes kanskje at du har full kontroll på ting, men allikevel kan det nå oppstå usikkerhet og forvirring rundt ting som har med jobb og karriere å gjøre. Det stjeler litt av fokuset ditt, og gjør deg ukonsentrert. Heldigvis klarner tankene opp mot slutten av uken, og du finner tilbake styrken din.

Ukens råd: Bruk erfaringene dine.

Krepsen

22. juni–22. juli
Dette er uken for å finne fram de definitive fakta bak en sak du har kavet med en stund. Nå kan du endelig legge den bak deg, og komme videre med andre oppgaver. I løpet av helgen flytter du fokuset over på familien og hjemmet. Det er lagt opp til forandringer, kanskje de allerede er i ferd med å finne sted.

Ukens råd: Vær klar for overraskelser.

Løven

23. juli–23. august
Dette er tiden for å fullføre prosjekter som du har jobbet med den siste måneden. Du er klar for nye utfordringer, og føler at du er «væpnet» med de rette redskapene. Slutten av uken er en god tid for å sette i gang med nye prosjekter. Fra nå av vil det lønne seg å være diplomatisk i dine møter med andre. Vær oppmerksom på hvordan du ter deg i samtale med andre.

Ukens råd: Vær diplomatisk.

Jomfruen

24. august–23. september
Tenk deg godt om før du innleder samarbeid eller nye bekjentskaper denne uken. Du risikerer å bli snytt eller skuffet. Du ser ikke så klart om dagen, så store beslutninger bør vente til neste uke. Mot slutten av uken føler du deg mer samlet, og føler at du lettere kan navigere i personlige forhold.

Ukens råd: Vær forberedt på møter med gamle kjente.

Vekten

24. september–23. oktober
I begynnelsen av uken vil du etablere en interessant kontakt. Det er en relasjon som vil gi deg inspirasjon og lyst til å jobbe selvstendig. Men kanskje blir det bare med tanken. Etter hvert endrer din energi og stemning seg, og du blir langt mer fornuftig og forsiktig i det du foretar deg. Det er nå tid for å søke ro, puste ut og se innover.

Ukens råd: Mediter.

Skorpionen

24. oktober–22. november
Selv om du ofte har rett i dine antakelser, skal du være oppmerksom på at du kan misforstå enkelte ting denne uken. Det er derfor lurt å være oppmerksom på det som skjer rundt deg, så du ikke risikerer å bli ledet på villspor. Det er en konflikt mellom din fornuft og din intuisjon som kommer til å dominere denne uken.

Ukens råd: Lytt til både fornuft og intuisjon.

Skytten

23. november–21. desember
Du preges av rastløshet i denne perioden, og det er vanskelig for deg å sette fingeren på hva det er som plager deg. Kanskje handler det om et av barna dine, som er i en situasjon der veien framover ikke er helt klar. Du irriterer deg over at du ikke har kontroll over situasjonen, og det gir deg en indre uro.

Ukens råd: Avklaring kommer!

Steinbukken

22. desember–20. januar
Arbeidet ditt fordrer at du får adgang til noen særdeles viktige opplysninger. Denne uken får du tak i nettopp denne informasjonen, som er viktig for at du kan gå videre med arbeidet ditt. Plutselig ser du ting i et videre, og kanskje helt annerledes, perspektiv enn tidligere.

Ukens råd: Unn deg ro.

Vannmannen

21. januar–18. februar
Det har vært mange møter og mye mas i det siste. Men nå roer det seg ned rundt deg, og det bør du venne deg til. Det gir deg mer tid til å sette deg ordentlig inn i visse ting som har med det offentlige å gjøre. Det handler om lover, regler og byråkrati. Og det betyr at du må sette deg inn i lover og regler.

Ukens råd: Følg reglene.

Fiskene

19. februar–20. mars
Andre mennesker opplever deg som oppmerksom denne uken. Det er viktig for deg å ha god kontakt med dine nærmeste, og det egner denne uken seg godt til. La andre overta styringen, for fokuset ditt er ikke på topp om dagen. Du lar deg lett distrahere av andre, og opplever en viss indre uro.

Ukens råd: Merk deg hvem du kan stole på.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer