Horoskop 2018:

Jomfruen vil møte en spesiell person på søndag, mens vekten kommer til å få kritikk fra kjæresten

Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. februar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. februar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 16. - 22. februar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du har mulighet til å komme et skritt videre i forbindelse med et kreativt prosjekt i begynnelsen av perioden, men du merker at du møter en viss motstand. Du er begeistret, men møter en viss skepsis fra noen samarbeidspartnere som har visse «fornemmelser». Men du trenger ikke «fornemmelser», du vil ha konkrete tilbakemeldinger.

Ukens råd: Ikke la deg kue av andres skepsis.

Tyren 21. april–21. mai

Er du opptatt av å investere, er det en god idé å dobbeltsjekke all informasjon denne uken. Kanskje er ikke ting slik de ser ut til ved første øyekast. Kanskje kan det være uriktige opplysninger i omløp. Stemningen mellom deg og din kjæreste kan være litt anstrengt mot slutten av uken, fordi dere ser veldig ulikt på oppgaven dere skal løse.

Ukens råd: Ikke ta alt for god fisk.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Alt kommer til å gå bra, spesielt hvis du sørger for å være strukturell i alt du foretar deg. Du er innstilt på å følge en bestemt kurs, og det vil gi de ønskede resultatene. Mot ukens slutt kan du bli litt i tvil om hvilken retning du skal velge i forhold til jobb. La intuisjonen råde, det er det beste du kan gjøre i denne sammenhengen.

Ukens råd: Stol på intuisjonen din.

LES OGSÅ: Dette er låta vi nordmenn liker best å ha sex til

Krepsen 22. juni–22. juli

Det ligger gunstig til for samarbeid i denne uken – enten med en kollega eller med din partner. Stemningen er på topp, og det er virkelig en god forståelse mellom dere. Det er likevel viktig at du kan dokumentere eller forklare hvorfor du sier og mener som du gjør. Samarbeidspartneren din har stort behov for konkrete forklaringer.

Ukens råd: Vær tydelig.

Løven 23. juli–23. august

Det er viktig for deg at du framstår så kontrollert som mulig nå, og aspektene er spesielt velegnet til å stramme opp ditt image, slik at du utstråler selvtillit. Dessuten er det gode kår for utveksling av følelser, meninger og holdninger. Er du singel og har lyst til å finne en livsledsager, er det gode sjanser for at du kan møte en partner i helgen.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: Ekspertene har talt: Dette er årets mest populære treningsform

Jomfruen 24. august–23. september

Selv om du er lettpåvirkelig og til tider har vanskelig for å holde konsentrasjonen, så merker du likevel at det i første halvdel av uken er en viss struktur som holder deg på sporet, slik at du klarer å få unna ting. Fram mot helgen blir du mer og mer fraværende. Møte med en spesiell person søndag kan fort forvirre deg eller sette i gang uvante tanker.

Ukens råd: Hold på rutinene.

Vekten 24. september–23. oktober

Skranter helsen litt i denne perioden, kan det være en god idé å finne en måte du kan å få mer energi og motstandskraft på. Du prioriterer ulike former for alternativ behandling, og derfor kan soneterapi eller akupunktur være noe du foretrekker. I helgen får du kritikk fra din samarbeidspartner eller kjæreste, og det kan gjøre deg usikker.

Ukens råd: Let etter det som gir deg energi.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har mange baller i luften nå, og du mestrer det fordi du har masse energi, og du føler deg svært handlekraftig. Du vil gjerne utgjøre en forskjell og gjøre noe for andre, men du fornemmer en viss utilfredshet fra din samarbeidspartner eller kjæreste som først kulminerer i helgen. I den forbindelse er det lurt å være lydhør og medfølende.

Ukens råd: Husk å lytte.

LES OGSÅ: Dette er den perfekt dosen smertestillende mot menssmerter

Skytten 23. november–21. desember

Ditt fokus er spesielt rettet mot familien og hjemmet nå. Hvis du fra tid til annen føler en viss rotløshet, er det helt i tråd med de astrologiske aspektene. For å imøtegå dette kan du av og til dra på kortere reiser, eller søke opphold på steder der du har tilgang til fri natur. Du trives nå med å søke innsikt i psykologiske emner.

Ukens råd: Fordyp deg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Denne uken har du hell med alt som har med å videreformidle opplysninger til andre å gjøre. Og du får all den informasjon du har bruk for uten å måtte jobbe så hardt for det. Du blir også godt mottatt rundt omkring, og derfor er du med på å utgjøre en forskjell. Du har dessuten energi til å ta deg ekstra godt av din partner i helgen.

Ukens råd: Gi kjæresten oppmerksomhet.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Etter at du i en lengre periode har vært i sentrum for andres oppmerksomhet, føler du deg nå litt trist. Det er som om festen er over, og helt andre tanker og fornemmelser dukker opp, og du er innforstått med å måtte bruke noen andre sider av deg selv, og det allerede fra ukens begynnelse. Du har hell med familieanliggender.

Ukens råd: Bruk andre sider av deg selv.

Fiskene 19. februar–20. mars

Det er mye som står på spill denne uken og mange ulike astrologiske innflytelser. Det kan være en utfordring for deg å finne ut av hvor du skal legge inn din energi og hva du skal satse på. Aller helst vil du reise, eller på en annen måte utvide din horisont betraktelig. Det du beskjeftiger deg med nå, går du i dybden på.

Ukens råd: Utvid horisonten din.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så lekker Trude ble med en fyldig pannelugg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer