Horoskop 2018:

Jomfruens helg vil være preget av kjærlighet, mens tvillingene bør vente med å si sin mening

Ukens horoskop gjelder for perioden 12. - 18. januar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 12. - 18. januar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 12. - 18. januar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du føler deg sterk nå, faktisk så sterk at andre vil søke mot deg for å nyte godt av ditt overskudd og din entusiasme. Du fungerer best når du kan gå i dybden og komme helt inn til kjernen av ting. Midt i uken er oppmerksomheten først og fremst rettet mot jobben, for der har du ting å arbeide med som ikke er så lette å få hull på.

Ukens råd: Led an.

Tyren 21. april–21. mai

Du anbefales å avslutte småprosjekter innen torsdag. Det vil gjøre at du ligger et par skritt foran andre i ulike saker. Mest sannsynlig vil det dreie seg om jobb, for i ukens siste dager vil du få muligheten til å skaffe deg nye og ukjente oppgaver. Det vil gi deg noen ideer som ikke er i nærheten av det du tidligere har tenkt eller erfart.

Ukens råd: La tankene fly.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har noe på hjertet, og det er viktig at du får sagt det på en god måte. I denne perioden framstår du svært så saklig og rasjonell. Kunsten er å viderebringe din kunnskap i en slik form at den ikke provoserer dem som lytter på deg eller leser dine ord. I helgen finner du verdifull inspirasjon, så vent med å uttale deg til neste uke.

Ukens råd: Vent med å si din mening.

LES OGSÅ: Den nye thrilleren til Netflix vil skremme vettet av deg

Krepsen 22. juni–22. juli

«Samarbeid» er stadig et nøkkelord for alt det du foretar deg. Du har mange ulike personer rundt deg, og alle jobber for samme sak som deg. Det gir et sterkt samhold og langvarige kontakter. I løpet av torsdag vil nye avtaler oppstå eller gamle avsluttes. I helgen merker du et tydelig skifte i energi. Nå får du fart på tankene.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Løven 23. juli–23. august

Det er noe som faller på plass i begynnelsen av uken, og det gir deg en følelse av at du vil lykkes på lengre sikt. Ting som har med hjemmet ditt eller hverdagen å gjøre, blir lettere, og avtaler faller på plass. Du har lenge vært opptatt av helse og kropp, og dine anstrengelser blir nå belønnet. I helgen vil partneren din stå i sentrum.

Ukens råd: Gi din partner oppmerskomhet.

LES OGSÅ: Disse matvarene kan gjøre deg ekstra søvnig

Jomfruen 24. august–23. september

Du har mange muligheter nå, spesielt hvis du tillater deg å velge å utnytte ukens gode aspekter. Du er målrettet, men følger denne uken en impuls som kanskje setter spørsmålstegn ved en beslutning du har tatt. Forholdet til dine nærmeste er preget av ømhet og overbærenhet, noe som er spesielt tydelig i helgen.

Ukens råd: La kjærligheten vise veien.

Vekten 24. september–23. oktober

Den siste måneden har din oppmerksomhet vært rettet mot hjemmet og familien. Det er kanskje skjedd noen endringer, og du har funnet nye måter å håndtere stemninger og energier på. Det er på tide å avslutte prosjekter som har vært i spill siden slutten av desember. Nye ideer dukker opp i slutten av uken, og du merker at du blir lettet.

Ukens råd: Det er på tide å gå videre.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har mye energi for tiden, og du blir lagt merke til der du viser deg. Utstrålingen din er sterk, og det er vanskelig å overse deg selv om du ofte går stille i dørene. Men denne uken er det en god idé å eksponere deg selv litt mer og vise din styrke. Skal det skje endringer, eller en ny start i livet ditt, er det best å gjøre det i begynnelsen av uken.

Ukens råd: Vis deg fram.

LES OGSÅ: Dette visste du garantert ikke om utfloden din

Skytten 23. november–21. desember

Selv om du ikke er frontfiguren i en konkret sak, vil du få æren. Du har god kontroll på ting, og er også flink til å sette ideer ut i livet. Du har kraft bak dine handlinger, og det legges merke til. Det gjelder å bruke alle triks tilgjengelig, og du vegrer deg ikke for å nå de resultatene du ønsker.

Ukens råd: Ikke lån, eller lån ut penger.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er mye oppmerksomhet som er rettet mot deg nå. Det passer deg godt, for dermed ligger veien åpen for at du kan få din vilje igjennom. Du er svært så prinsippfast når det kommer til enkelte ting, og det vil komme deg til gode denne uken. Personer i ditt nettverk bruker deg og din styrke til å promotere en sak. Et nytt kapittel kan starte.

Ukens råd: Stå på ditt.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det skjer noe spennende på ditt arbeidsområde denne uken, og det ser ut til å komme deg til gode. Kanskje er det ikke så synlig, men du vil merke det tydelig. Det er mulig at du får utvidet ditt ansvarsområde, eller at gamle saker kan brukes på nytt. Det blir snart mer ro rundt deg, slik at du kan gå i dybden på det som interesserer deg.

Ukens råd: Hold fokus.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du fornemmer styrken din nå. Det ser ut til å bli resultater ut av noe du har jobbet lenge med. Du har et sterkt nettverk, og det kan bidra til å styrke din posisjon hvis det er behov for det. Det psykologiske opptar deg, og du har lett for å analysere deg fram til løsninger. Et samarbeid kan starte eller slutte på onsdag.

Ukens råd: Hold trykket oppe.

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktene vi gleder oss til å starte 2018 med

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer