Horoskop 2018:

Kjærlighet kan oppstå for fiskene, mens væren bør sette av tid til vennene sine

Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. juli.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. juli. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Pssst, lurer du på hvordan sommeren din blir? Her finner du stort sommerhoroskop for 2018!

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Hvis du har valgt å ta ferie denne uken, så er det bra, for nå passer det helt perfekt å ta fri. Det er ro i leiren, og det er bare noen få forstyrrelser du blir møtt med. Derfor kan du konsentrere deg om å dyrke ditt sosiale nettverk. Venner som du var i kontakt med i mai kan nå kontakte deg med god samvittighet.

Ukens råd: Vær sammen med venner.

Tyren 21. april–21. mai

Nå er det romantikk i luften, og det er tid for å dyrke kjærligheten. Hele uken vil du fornemme de vibrasjonene som oppstår mellom deg og den utkårede. Du har en tendens til kun å lytte til fornuften din, mens partneren din er i sine følelsers vold og har vanskelig for å holde emosjonene tilbake. Gled deg til helgen, for det er da det skjer.

Ukens råd: Nyt helgen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Planetene legger opp til en herlig ferieuke, og du kommer deg lett rundt omkring. Det ligger til rette for en reise denne uken, og du vil mest sannsynlig velge en ferieform der du er sosial sammen med mange mennesker og der det er fest og farger det meste av tiden. Du kan alltids søke fred og ro senere i sommer.

Ukens råd: Nyt fester og selskapeligheter.

Jomfruen 24. august–23. september

Planetene står nå godt til ditt stjernetegn, og det fører til at du får mer ro i sjelen, og kanskje også et behov for å være alene. Men du har motstridende følelser når det kommer til dette, for du ønsker også andres selskap, for du vil bli underholdt og oppleve noe. Livsgleden din er sterk, og du vil ta livet inn i store porsjoner.

Ukens råd: Oppsøk liv og røre.

LES OGSÅ: Forskere har funnet enda en god grunn til å drikke kaffe

Krepsen 22. juni–22. juli

Den siste ukens hendelser har satt sine spor, og det har ført til at energien ikke er så høy. Det er derfor en god idé å gjøre oppgavene dine ferdig før neste uke starter. Du har fått mye oppmerksomhet, og lengter etter å komme tilbake til hverdagen. I løpet av søndag kveld fornemmer du et stemningsskifte, som fører til at nye ideer dukker opp.

Ukens råd: Fullfør arbeidsoppgaver.

Løven 23. juli–23. august

Du holder deg helst i bakgrunnen. Taktikken din er mer å styre ting fra sidelinjen og trekke i trådene bak scenen. Forholdene på hjemmebane er konstruktive i øyeblikket, og derfor gjelder det å få realisert noen drømmer – spesielt noen som har med hjemmet å gjøre. Søndag blir humøret ditt markant bedre.

Ukens råd: Realiser drømmer.

Vekten 24. september–23. oktober

Denne uken har du alle muligheter til å få samlet tankene og bearbeide noen følelser eller opplevelser som du har satt til siden. Tiden er inne for å få dem fram i lyset, og du vil oppleve at det kan føre med seg helt nye muligheter. Noen av dine drømmer eller ideer ser ut til å kunne bli realisert, sågar uten at du trenger å gjøre så mye for det.

Ukens råd: Ro ned og samle tankene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du føler at du ikke kommer videre med noen boligprosjekter. Igjen og igjen blir du i tvil og må vente før du får en større avklaring. Tankene går på høygir i øyeblikket, og kanskje er det en idé hvis du kan finne litt ro og tillate deg selv å flyte av gårde med dine følelser og prøve om noen av dine drømmer kan realiseres.

Ukens råd: La deg lede av følelsene.

LES OGSÅ: Sommerens kuleste oppblåsbare badedyr

Skytten 23. november–21. desember

Du kan glede deg til en herlig uke. Du kan slappe av og nyte de omgivelsene du befinner deg i. Er du på jobbe denne uken, vil du oppleve at ting fungerer perfekt, og du trenger ikke å bruke så mye tid på å sjekke om ting er i orden, for det er de. Hvis du har ferie nå, så står stjernene på en slik måte at det nesten bare kan bli en suksess.

Ukens råd: Nyt livet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har noen tanker og ideer som "nå for alvor har begynt å bryte igjennom. Bruk denne tiden til å eksperimentere for å finne ut om du er på rett vei. Men prøv for all del å holde utålmodigheten i sjakk, for du kan bli så ivrig at du ikke klarer å vente på resultatene. Bruk gjerne nettverket ditt, for de har noe å tilby deg.

Ukens råd: Bruk nettverket ditt.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er i denne perioden at du begynner å få mer klarhet over hva du ønsker når det kommer til hjem og bolig. Kanskje har du plutselig fått lyst til at det skal skje mer enn at bare møbler skal flyttes rundt. Du vil mest sannsynlig begynne å se deg om etter andre og kanskje mer alternative boformer. Men du vil få mange innspill.

Ukens råd: Ta deg god tid.

Fiskene 19. februar-20. mars

Dette blir en herlig uke hvis du er på ferie – enten hjemme eller i utlandet. Hvis du ferierer med partneren din, vil du sannsynligvis oppleve mye harmoni og mental nærhet fra kjæresten din. Reiser du på egen hånd, så vil du antakelig møte en person som enten blir en veldig god turkompis, eller som også blir mer enn det. Kjærlighet kan oppstå.

Ukens råd: Åpne opp for kjærligheten.

LES OGSÅ: Beyoncé overrasket i skandinavisk design

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer