Horoskop 2018:

Kjærligheten vil banke på steinbukkens dør, mens væren må tenke før hun snakker

Ukens horoskop gjelder for perioden 30. mars - 05. april.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 30. mars - 05. april. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 30. mars - 05. april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Har du kjørt deg fast i et mønster, er det kanskje på tide å gå andre veier, legge om eller redefinere dine mål. For det føles som du ikke klarer å komme lenger i den retningen du går i nå. Tenk før du snakker – det gjelder spesielt midt i uken, for da kan du komme til å reagere sterkt følelsesmessig uten å tenke på konsekvensene.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Tyren 21. april–21. mai

Dette blir en helt super uke! Alt det du foretar deg, vil med stor sannsynlighet lykkes for deg, og selvtilliten din vokser for hver dag som går. I helgen blir du oppfordret til å komme med dine meninger. Og det passer deg fint, for du har virkelig mye på hjertet. Og dessuten har du et overblikk som kan hjelpe andre til også å forstå.

Ukens råd: Si det du mener.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det lurt å ligge litt lavt denne uken, for du har lite energi og kan lett havne i stressede situasjoner. Dette er spesielt viktig i begynnelsen av uken. Du bør også være tålmodig, for du kan komme i kontakt med personer som har med offentlige instanser å gjøre. Det kan være komplisert å kommunisere, og du blir fort het i toppen.

Ukens råd: Vær tålmodig

LES OGSÅ: Ny forskning viser at hunden din forstår mer enn du tror

Krepsen 22. juni–22. juli

Du vil helst stå på egne bein, spesielt når det kommer til jobb og karriere. Begivenheter og opplevelser i begynnelsen av uken bidrar til å bekrefte at dét er veien framover. Du har behov for å vise andre at du kan stake ut kursen selv uten andres innblanding. Men du kommer til å bruke litt tid på å komme deg ut av eksisterende avtaler.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Løven 23. juli–23. august

Du får ferten av noe som virkelig tenner deg. Du får en klar fornemmelse av at dette er et felt som ennå ikke er blitt oppdaget eller utforsket. Det er bare for deg å gå i gang med å finne nye veier, slik at du blir inspirert. En samarbeidspartner som står deg nær, velger å gå i en annen retning, noe som er helt ok for deg nå.

Ukens råd: La deg begeistre.

LES OGSÅ: 65 vårsko du vil elske!

Jomfruen 24. august–23. september

Hvis du prøver å bygge opp et nytt image, eller på en eller annen måte jobber for å få et gjennombrudd, kan det la seg gjøre denne uken. Men du kan møte en del utfordringer. Derfor er det en god idé om du kan droppe forestillingen om at alt skal være perfekt fra starten, for det lar seg ikke gjøre. Du er svært utålmodig og må besinne deg.

Ukens råd: Ta ett steg om gangen.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er i denne uken at du kan gjøre en innsats for å promotere deg selv, hvis det er det du ønsker. Men det kan også handle om andre ting, som å gjøre noe godt for deg selv – for eksempel å besøke en butikk du liker eller gjøre noe annet som kan «pynte» på utseendet ditt. I løpet av helgen er oppmerksomheten rettet mot familien eller boligen.

Ukens råd: Planlegg langsiktige prosjekter.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Har du noen mål, er det i denne perioden du kan gjøre noe for å realisere dem. Aspektene er nå perfekte for å gjøre drøm til virkelighet. Det er best å gjøre ting alene, på dine egne premisser. Kanskje vil noen prøve å overtale deg til noe annet, men stå fast på dine hensikter. Energien din vender markant tilbake i løpet av uken.

Ukens råd: Stå på ditt.

LES OGSÅ: Dette sunne brødet er uten mel, gjær og elting

Skytten 23. november–21. desember

Du har det i bunn og grunn godt, men du merker tydelig at det kan være lurt å tenke bedre igjennom ting før du handler. Har du noen interesser som krever at du går i dybden, så er muligheten der nå. Du trives med andre ord med å sitte uforstyrret i ditt lønnkammer. Fortiden og dens hendelser dukker opp, og du gransker dem nøye.

Ukens råd: Bruk tid på dine interesser.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Hvis du er strukturert, har du alt å vinne denne uken. Men ting kommer ikke av seg selv, du blir nødt til å legge inn en ekstra innsats. Midt i uken er det en smule utilfredshet i hjemmet, og du blir nødt til å ta deg av én eller flere personer i familien. Du kan ikke late som ingenting. Hvis du er oppmerksom, kan kjærligheten banke på din dør.

Ukens råd: Vis omsorg.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du tar en beslutning i begynnelsen av uken som med stor sannsynlighet vil skape reaksjoner i din nære krets. Men det smarteste du kan gjøre, er å stå fast på ditt. Meditasjon eller yoga gir velvære nå. En person i familien forstår ditt behov for indre ro og inviterer deg kanskje på en slags opplevelse der alle dine sanser blir stimulert.

Ukens råd: Stå på ditt.

Fiskene 19. februar–20. mars

Familien spiller en større rolle i denne uken, mer enn du kanskje liker. Din oppmerksomhet og velvilje er etterspurt, og derfor passer det fint å dyrke dine interesser og ditt faglige nettverk som tross alt består av noen svært så kompetente mennesker. Du legger i tillegg ned krefter i en forening eller du bidrar til opplæring av noen.

Ukens råd: Gi av deg selv.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Karin ble med kort hår!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer