Horoskop 2018:

Krepsen bør prøve meditasjon, mens steinbukken må tenke over hva hun sier og skriver

Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. mars.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. mars. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 02. - 08. mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Din fornemmelse er god, og humøret og energien er på topp. Ikke minst fordi du føler deg fri og kan disponere tiden som du har lyst. Det er sjelden du har mulighet til det, så du bør benytte anledningen til å føre noen ideer ut i livet. Reiser kan også være en mulighet, så hvis du ikke allerede er på reisefot, kan du raskt komme deg av gårde.

Ukens råd: Utnytt egentiden du får nå.

Tyren 21. april–21. mai

Du merker stor forskjell på energien og aktivitetsnivået ditt i løpet av tirsdag. Nå er du klar til å gjøre et større tankearbeid. Foran deg ligger det noen endringer som du har behov for å bearbeide mentalt. Deretter bør du venne deg til at du er den som i den kommende tiden blir nødt til å innordne seg andres dagsorden.

Ukens råd: Øs av dine store energi.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Etter lengre tids samarbeid må du nå jobbe alene. Men du vil raskt finne tilbake til din gamle makker og utveksle ideer og erfaringer med vedkommende. Energien er høy, og alt går raskt for seg, blant annet når du skal formidle informasjon i ditt faglige nettverk. Du synes det er vanskelig å holde på imaget ditt i helgen.

Ukens råd: Kos deg i ditt eget selskap.

LES OGSÅ: Derfor har du denne lille lommen på jeansen

Krepsen 22. juni–22. juli

Det faller deg lett å tenke i spirituelle og psykologiske baner. Du har også svært lett for å følge din indre stemme i denne perioden, og hvis du har mot til å gjøre det, bør du la fornemmelsen og intuisjonen råde denne uken. For eksempel blir du tiltrukket av mindfulness og meditasjon, fordi det gir livet ditt mening nå.

Ukens råd: Mediter.

Løven 23. juli–23. august

Det er lurt å spille med åpne kort, slik at det ikke er noe som kan misforstås eller på annet vis virke uklart eller mistenkelig. Det er ikke noe du tenker over selv, og derfor er det fint å vite at andre synes det kan være vanskelig å forstå hva du mener. Enkelte avtaler blir inngått denne uken, og du bør få disse skriftlig framfor muntlig.

Ukens råd: Gjør deg forstått.

LES OGSÅ: Dette enkle trikset kan hjelpe deg ned i vekt (og nei, det handler ikke om maten du velger)

Jomfruen 24. august–23. september

Etter en lengre periode der du har vært skikkelig sosial og har satt mange mennesker i kontakt med hverandre, er det nå på tide å tenke på deg selv. Du har behov for å framstå mer individuelt, og du har lyst til å gjøre noe som er nytt og annerledes for å friske opp livet ditt. Ideene vil komme allerede i løpet av tirsdag.

Ukens råd: Utnytt din store energi.

Vekten 24. september–23. oktober

Nære relasjoner er på dagsorden nå. Og også samarbeid generelt. Har du nylig vært del av et samarbeid, vil dette fortsette, men nå med en helt annen energi. Det fellesskapet som du følte i forrige uke, er ikke det samme nå. Nå handler det mer om å finne en felles plattform, selv om du gjerne har lyst til å framheve deg selv.

Ukens råd: Inngå kompromisser.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er nå du skal slå til! Denne uken byr på ekstra gode tilbud og innflytelser, som du for eksempel kan bruke til fornyelser av hverdagslige ting. Eller du kan framvise en ekstraordinær arbeidsinnsats. Du har nye krefter nå, og de bør du bruke konstruktivt. Frihetsfølelsen din er sterk denne uken, noe som kan være vanskelig for andre å forstå.

Ukens råd: Utnytt ukens gode forutsetninger.

LES OGSÅ: Vilde (21) er «Innafor» sin nye programleder: – Det var veldig rart og uvirkelig da jeg fikk vite at jobben var min

Skytten 23. november–21. desember

Du merker at du har behov for å sette ned tempoet litt hvis du skal klare å følge med. Du har hatt mer enn nok å gjøre i det siste, og energien har vært høy. Nå trenger du å gire ned og fordype deg i saker som du har fått de siste månedene. Din trang til å grave i mystiske eller underfundige temaer trekker i deg.

Ukens råd: Ro ned.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Din energi og stahet kommer til sin rett denne uken, for du vil stå fast ved dine meninger og holdninger. Det er ikke noe som kan «velte deg over ende» akkurat nå, og det føles godt. Men du må jobbe mer for å få det du kommuniserer, til å komme ut slik du ønsker. Kreativiteten din har litt dårlige dager nå, men kommer sterkt tilbake neste uke.

Ukens råd: Tenk over hva du sier og skriver.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Og i det du synes at du har fått mer ro på det indre plan og kan lene deg tilbake for å finne deg selv, vil uroen komme fra en person som både er masete og pågående. Dette har du slett ikke lyst til å gå inn i, men det blir du. Bruk derfor det meste av uken til å imøtegå den kritikken som kommer, for den er ikke særlig veldokumentert.

Ukens råd: Slå et slag for deg selv.

Fiskene 19. februar–20. mars

Flere av personene som du har vært sammen med i den siste tiden, forlater nå «din leir». De har vært skikkelig inspirerende for deg. På den andre siden får du mer ro til å fordøye inntrykkene. Din lyst til å fordype deg og sette deg inn i noen konkrete forhold er stor, og veien er akkurat nå ryddet og klar slik at du faktisk kan gjøre det.

Ukens råd: Gå i dybden.

LES OGSÅ: Silje har gått ned 80 kilo: - Jeg tenkte at jeg kunne være en inspirasjon til andre som sliter med vekten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer