Horoskop:

Krepsen må stole på magefølelsen, mens løven bør ta en pause fra mobilen

Horoskopet gjelder for uke 8.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 8. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 8. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Væren 21. mars–20. april

Denne uken får du mulighet til å forbedre fysikken og helsen generelt. Det kreves imidlertid litt av deg bare å komme seg ut av døra, for egentlig har du mest lyst til å ligge hjemme på sofaen og samle krefter. Men hvis du er av dem som tar vinterferie denne uken og har en aktiv ferie, vil dette komme helt av seg selv.

Ukens råd: Ut på tur.

Tyren 21. april–21. mai

Du er forhåpningsfull i ukens første dager, men du må innstille deg på å møte motstand eller hindringer resten av uken. Du blir nødt til å tenke igjennom hva du står for, ellers klarer du ikke å komme deg videre. Det må noen større forandringer til, selv om du ikke har lyst til det. Oppdager du først «forandringens magi», så vil du bli tent.

Ukens råd: Tenk igjennom dine prinsipper.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Hvis du jobber denne uken, så kan det være vanskelig å finne en rød tråd i oppgavene. Kanskje mangler du kurs og retning der du befinner deg. Det blir klarere i løpet av uken, for da vil det komme mer struktur på mål og resultater. I løpet av uken vil du rette oppmerksomheten mot familien, og i helgen vil du gjenfinne din styrke.

Ukens råd: Ikke la kollegene irritere deg.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du får en idé i ukens første dager som du kan realisere før du går videre med andre eller nye oppgaver. Fokuset ditt endres midt i uken, og da er det helt andre sanser du tar i bruk for å få din vilje igjennom. Du kan ikke gå direkte til målet, men må kretse det inn og finne egnede strategier for å få resultater.

Ukens råd: Stol på magefølelsen.

Løven 23. juli–23. august

En plutselig impuls får deg kanskje til å bestille en reise i begynnelsen av uken med avreise samme dag. Det er ingen tvil om at du ville trives godt på et vintersportssted med spatilbud. Men det trenger nødvendigvis ikke være så fancy, for det viktigste for deg er at det er et sted der du kan få fred og ro. Og uansett er det økonomien som bestemmer.

Ukens råd: Legg av og til fra deg mobilen.

Jomfruen 24. august–23. september

Skal du på stevnemøte i begynnelsen av uken, så vil du antakelig bli svært betatt av vedkommende. Her snakker vi «kjærlighet ved første blikk». Men, det er et «men». La tiden gå før du foretar deg noe overilt i den forbindelse. Ellers byr uken på litt misnøye fra noen familiemedlemmer, men alt løser seg i forelskelsens lys.

Ukens råd: Sov på det.

LES OGSÅ: 25 år siden OL på Lillehammer: - Året jeg ga vadmel et ansikt!

Vekten 24. september–23. oktober

Du får mye å gjøre denne uken – spesielt i forbindelse med boligen og familien. Du kan kanskje føle deg en anelse presset. Du veksler mellom en intuitiv fornemmelse og en praktisk tilnærming til tingene. Og du bør være realistisk, for du kan ikke bruke følelsene til noe i denne situasjonen. Du må ta en nøktern beslutning.

Ukens råd: Se virkeligheten i øynene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det nytter ikke å presse din egen vilje igjennom akkurat nå. Det kreves at både du og andre forhandler og firer på kravene. Din kollega eller samarbeidspartner kan føle seg presset, og det må du ta hensyn til hvis du vil oppnå det du ønsker. Derfor må du nok innstille deg på å oppfylle noen krav eller forventninger.

Ukens råd: Søk kompromisser.

Skytten 23. november–21. desember

Selv om det går bra for deg, må du denne uken vende oppmerksomheten særlig mot familien og eventuelt boligen. Spesielt i begynnelsen av uken kan det oppstå noen forviklinger, og det er viktig at du får klarhet i hva som er alternativene. Stemningen kan være anspent, men alt vil være fint når helgen setter inn.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: 10 ting som hjelper deg å finne gleden over vinteren

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du ser svært nøkternt på kjærligheten i disse dagene, noe som er nødvendig hvis det skal utvikle seg i ønsket retning. Andre vil nok synes at du er uromantisk, men du har nå engang en svært så klar mening om dette. Din faste partner har en annen tilnærming til tilværelsen nå, men det er likevel ingen grunn til å starte en debatt.

Ukens råd: Vent med å gi deg hen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Er du i tvil om hvorvidt du skal gjøre noe godt for deg selv denne uken, så sier «stjernene» at det vil være en naturlig ting å gjøre. Dra gjerne på et avslappende sted resten av uken, hvis det lar seg gjøre. Hvis ikke, så kan du kanskje satse på å finne et sted du kan dra i løpet av uken og gjøre det til en helgetur.

Ukens råd: Dra til et avslappende sted.

Fiskene 19. februar-20. mars

Noen sier at alle overdrivelser fremmer forståelsen. Det kan være ukens tema. Du er svært opptatt av framtidsplaner – eventuelt sammen med din partner eller kjæreste. Det er i den forbindelse viktig at minst én av dere er realistisk, for ellers kan dere komme til å drømme dere langt ut på viddene.

Ukens råd: Vær realistisk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer