Horoskop 2018:

Krepsen må ta initiativ på kjærlighetsfronten, mens vannmannen må prioritere seg selv

Ukens horoskop gjelder for perioden 27. april - 03. mai.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 27. april - 03. mai. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 27. april - 03. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du føler at du er avslappet, men ikke avklart etter den siste ukens hendelser. Du kan føle deg veldig sårbar i begynnelsen av uken, og det skal ikke mye til før du reagerer emosjonelt. Men heldigvis går dette raskt over. Jobben krever konsentrasjon, og du er skikkelig flink til å få ting gjort og avsluttet. I løpet av søndagen bør du handle rasjonelt.

Ukens råd: Ikke reager i affekt.

Tyren 21. april–21. mai

Denne perioden handler først og fremst om samarbeid. Dette gjelder dine nære relasjoner, men det kan også dreie seg om kolleger. I begynnelsen av uken må du bruke energi på å få kjæresten din til å se objektivt på ting, det nytter ikke med en enten-eller-holdning – da kommer du ingen vei. Du er opptatt av økonomien din nå.

Ukens råd: Sjekk saldoen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har det travelt, og føler du ikke kan vente med å komme deg videre. Men du har noen oppgaver som henger som du må få gjort ferdig. I løpet av onsdag ser det ut til at du kan slippe tak i fortidens prosjekter og starte på nye. Men først må du gjøre noe for din fysiske helse. Du merker tydelig at det er nødvendig å trene.

Ukens råd: Kom deg ut og tren.

LES OGSÅ: Hudguru Ole Henriksen: - Norske kvinner er altfor dårlige til å bruke skrubb!

Krepsen 22. juni–22. juli

Selv om du har nok å gjøre på jobb, kan du gjerne tillate deg å ta en fridag i løpet av uken. Den tiden du er inne i nå passer bra for å gjøre drømmer om til virkelighet. Kanskje er det tid for en reise? Dessuten er det kjærlighet i luften, noe du tydelig merker i starten av uken. Det er de dype følelsene som kommer i spill.

Ukens råd: Ta initiativ på kjærlighetsfronten.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du vet å spille dine kort riktig, er det denne uken du kan promotere deg selv og få andre til å tro på dine hjertesaker. Hvis du er preget av idealisme for tiden, så er du heldig og vil få noe igjennom – og det på dine premisser. Familien eller hjemmet krever ditt nærvær, og du kan like gjerne ta tyren ved hornene først som sist.

Ukens råd: Ta ansvar på hjemmebane

Jomfruen 24. august–23. september

Du gjør en innsats for å skape deg et nytt image eller på en annen måte få et gjennombrudd. Det er spesielt i ukens første dager at energien baner vei for dine budskap til omverdenen. Onsdag er du for det meste i harmoni med deg selv, men du merker tydelig at du er utålmodig og at humøret svinger. Fredag kan temperamentet koke.

Ukens råd: Tren – og slapp av.

Vekten 24. september–23. oktober

Nå gjelder det å holde hodet kaldt og tungen rett i munnen. Du er flink til å multitaske for tiden. Opplysninger og nyheter flyr rundt i luften og skal plasseres på de riktige stedene. På mange måter er du i ditt ess når det gjelder dette. Og det blir enda bedre hvis du kan tjene litt ekstra på det.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det de store og dype følelsene som dominerer starten på uken. Det kan være vanskelig å styre og kontrollere dem, og kanskje kommer de helt ut av proporsjoner. Heldigvis faller du raskt til ro igjen og kan gjenoppta ukens gjøremål. Men du må være forberedt på at sårene kan bli revet opp igjen lørdag. Men nå er du advart.

Ukens råd: Vær tykkhudet lørdag.

LES OGSÅ: Spørsmålet hele verden stiller seg: - Hvordan klarer Kate å se så fantastisk ut syv timer etter fødselen?

Skytten 23. november–21. desember

Ukens første dager er svært følelsesladde for deg, men du viser det ikke utenpå. Du holder det for deg selv, på tross av at det er vanskelig å late som ingenting. I løpet av fredag får du mer kontroll over deg selv, og følelsene faller til ro. Men du klarer nok ikke å la være å analysere og ransake deg selv og dine reaksjoner.

Ukens råd: Ikke ta deg selv så høytidelig.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Gleden og optimismen fra forrige uke henger fortsatt ved deg. Og det er godt å tenke tilbake på det i løpet av uken. Du holder humøret oppe, og kanskje er det mye kjærlighet som påvirker deg og ditt sinn. Du forholder deg fornuftig til følelseserklæringene som strømmer imot deg. Samvær med venner eller kolleger passer deg godt.

Ukens råd: Nyt oppmerksomheten.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Uken starter med god energi som er rester fra forrige uke, da du fikk tilført en del selvtillit og støtte. Det påvirker deg fortsatt, og det medvirker til at selv om det dukker opp noen utfordringer på jobben, så har du likevel overskudd til å takle det på en grei måte. I løpet av fredag har du behov for å gjøre noe for deg selv – husk det nå.

Ukens råd: Prioriter deg selv fredag.

Fiskene 19. februar–20. mars

Det er spesielt i løpet av mandag at det skjer noe som angår deg. En aha-opplevelse kan føre til ny innsikt på områder som tidligere ikke har vært synlige for deg. Det du opplever kan føre deg vidt omkring – spesielt hvis det er noe som skjer i en spirituell sammenheng. På et mer jordnært plan kan juridiske forhold oppta din tid.

Ukens råd: Vær åpen for det ukjente.

LES OGSÅ: Mina ble født i feil kropp og tenkte: «Hvordan kan noen elske meg». Så møtte hun Martin

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer