Horoskop 2017:

Løven bør skaffe seg et treningsprogram, mens fiskene anbefales å søke nye utfordringer

Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. oktober.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. oktober. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Det kan være en utfordring å få teori og praksis til å gå hånd i hånd i begynnelsen av uken. Noen hverdagslige ting spiller inn, og tar mye mer av din tid enn du hadde forestilt deg. Det er ikke alltid ideene dine holder mål i den virkelige verden, og du er ergelig over et slikt tilfelle akkurat nå. Men du har i hvert fall fått nye erfaringer.

Ukens råd: Jobb videre med det du har lært.

Tyren 21. april–21. mai

Du har oppgaver å fullføre nå, og det er ingen tvil om at du vil klare deg. Du vil gjerne levere et godt arbeid, ryddig og ordentlig. Mot slutten av uken vil energien endre seg, og du vil føle deg lettere, og humøret vil stige. Og i løpet av helgen vil du føle deg fullstendig på hjemmebane.

Ukens råd: Nyt oppturen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er vanskelig å gjøre alle fornøyde, noe du fort må innse nå. Du kan kanskje føle deg litt presset, men det vil lette markant på fredag, for da får du støtte fra kjæresten eller en samarbeidspartner. Du har behov for å føle deg uavhengig og gjøre ting på din måte, og ellers vil det skje endringer i nettverket ditt i denne perioden.

Ukens råd: Si ifra hvordan du vil ha det.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Krepsen 22. juni–22. juli

Det gjelder å finne en måte å være diplomatisk på – spesielt de nærmeste dagene. Kanskje du føler deg under press fra en kollega eller partner som er vanskelig å diskutere med. Men siden det ikke er en ny situasjon, vet du hvordan du skal håndtere det. Det som skjer på hjemmebane, vil kreve mye av din oppmerksomhet.

Ukens råd: Vær diplomatisk.

Løven 23. juli–23. august

Du har mulighet til å endre på visse ting som har med hverdagen din å gjøre denne uken. Kanskje er du så lei av noe at du er mer motivert enn noensinne til å få det ut av verden. Du bør vurdere å gjøre endringer som har med ditt kosthold og dine vaner å gjøre. Ukens råd: Skaff deg et treningsprogram.

Jomfruen 24. august–23. september

Du er ikke så lett å ha med å gjøre i begynnelse av uken. Du har vanskelig for å høre etter hva barna har å si til deg, og du har ikke tenkt å fire noe i det hele tatt. Men for husfredens skyld er det mulig at du besinner deg i siste øyeblikk, slik at situasjonen ikke kjører seg fast. For øvrig får du unnagjort mange praktiske ting, noe som føles deilig.

Ukens råd: Sett av tid til fordypelse.

Vekten 24. september–23. oktober

Du har dratt fordel av et meget godt samarbeid den siste tiden, noe som også har gjort at du har vært ganske så tilbaketrukket og ikke så tilgjengelig – bortsett for noen få utvalgte. Du gleder deg til igjen å delta aktivt i det som skjer, og i løpet av helgen føler du at du igjen er fullt og helt på hjemmebane.

Ukens råd: Vær for deg selv.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er noe du gjerne vil være med på, men økonomien din tilsier i utgangspunktet at du ikke kan gjøre det. Men mot slutten av uken kan det endre seg, selv om du ikke må ta det for gitt. En som du har hatt et nært forhold til, vil forlate felleskapet og gå sin egen vei.

Ukens råd: Søk inspirasjon i nettverket ditt.

LES OGSÅ: Denne treningen passer for deg, ifølge horoskopet ditt

Skytten 23. november–21. desember

Du vet ikke helt hva som er på gang, men du har en sterk fornemmelse av at noe nytt er på trappene. Det er det også, men det kan godt ta litt tid før det gir seg til syne. Du får sterk lyst til å fordype deg ordentlig i noe, og du merker at noe du føler som ditt instinkt, begynner å røre på seg.

Ukens råd: Søk fordypning.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du opplever nå at du møter motstand fra en person som tenker på en helt annen måte enn deg, og det gjør deg kranglete og får deg i dårlig humør. Men prøv å riste det av deg, for fra jobben din vil du få noen helt andre og mer konstruktivetilbakemeldinger mot slutten av uken. Og den støtten setter du stor pris på. For øvrig skal du være glad for at ting går i riktig retning for deg nå.

Ukens råd: Ikke la motstanden styre deg.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Selv om du møter motstand i begynnelsen av uken, må du prøve å fokusere på andre ting og finne nye perspektiver å se livet ut fra. Du blir provosert av mennesker som ikke vil eller kan tilpasse seg normene. Mot slutten av uken vil du oppleve å få støtte fra en person som ser ting på en helt annen måte enn deg.

Ukens råd: Finn nye perspektiver.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du føler deg klar for nye utfordringer i denne perioden, og det gir du også uttrykk for. Du har lyst til å se og oppleve noe nytt, og du planlegger en lengre reise. Kanskje du gjør kort prosess, og drar av gårde et sted på impuls. Uansett er du tilfreds med det skiftet du føler at du står midt oppe i nå, der du blant annet får mer tid til deg selv.

Ukens råd: Søk utfordringer.

LES OGSÅ: Dropper du å søke jobber fordi du føler det ikke er noen vits?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer