Horoskop 2017:

Løven må passe på kostholdet, mens vekten må tenke mer praktisk

Ukens horoskop gjelder for perioden 18.-24. august.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 18.-24. august. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 18.-24. august. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars – 20. april
Du er fortsatt full av initiativ, og vil ellers gjerne samarbeide med en person med visjoner og som vil videreutvikle prosjekter. Du er heldig og får den makkeren du ønsker deg. Husk fortsatt å ha oppmerksomhet på familie og hjem, der det nå hersker uro og misnøye med tingenes tilstand.

Ukens råd: Balanser jobb og privatliv.

Tyren

21. april – 21. mai
Du kommer til å forandre mening i en bestemt sak. Det blir ikke lett, for du er svært sta og har vansker med å se objektivt på saken. Men du klarer det, og det vil påvirke humøret resten av uken. Dertil dukker det opp noen praktiske utfordringer i hverdagen som du er nødt til å ta fatt i, hvor lite du enn har lyst.

Ukens råd: Jobb med selvinnsikten.

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Tvillingene

22. mai – 21. juni
Du har fortsatt mulighet til å ordne ting som kanskje roter det til på husfronten. Gi deg selv nødvendig tid til å sjekke hva du trenger for å avslutte diverse reparasjoner eller forbedringer hjemme. En økonomisk sak må løses denne uken. Du må selv legge penger på bordet, for her får du ingen hjelp.

Ukens råd: Bruk ditt praktiske gen!

Jomfruen

24. august – 23. september
Du er i en fase hvor du trenger å gi deg selv oppmerksomhet. Det kan dreie seg om helsen og om ditt daglige velbefinnende. I tillegg er det fokus på nære relasjoner. Her kan det lett oppstå større misforståelser, og de kan du like godt allerede nå, med en gang, prøve å unngå blant annet ved å være mer tydelig med hensyn til hvilke meldinger og signaler du sender ut.

Ukens råd: Sett av tid til fysisk aktivitet.

Krepsen

22. juni – 22. juli
Du har en høne å plukke med en person du samarbeider med. Det er ikke en ny situasjon, men det påvirker deg følelsesmessig. Kjærligheten kan få en knekk, men kanskje er det bra for forholdet framover. Du får raskt humøret tilbake, du er ikke så sårbar som før. Det gjelder selv om forholdene på hjemmefronten er vanskelige.

Ukens råd: Gled deg over de små ting.

Løven

23. juli – 23. august
Humøret er på topp og du elsker oppmerksomheten du får for tiden. Likevel strever du med noen ettertanker som det vil være klokt å ta seg av. Det er selvsagt ikke noe du lar andre se eller høre om, så derfor drar du fordel av alenetid når det er mulig. Slik kan du komme til bunns i noen følelser som stikker dypt.

Ukens råd: Pass på kostholdet ditt.

Vekten

24. september – 23. oktober
Det er spesielt fokus på jobb og familie nå. Det kan være en utfordring for deg å dele energien mellom de to. Det har lenge vært behov for oppussing hjemme, noe som nå er så påtrengende at det ikke kan feies under teppet lenger. Du er ikke lenger så kompromissløs på dette feltet, nå må det rett og slett bare skje noe.

Ukens råd: Tenk praktisk.

Skorpionen

24. oktober - 22. november
Du merker tydelig at prosjektene dine går framover. Det er energi i dem, blant annet fordi du er emosjonelt engasjert og at du klart føler at det du brenner for, også er din hjertesak. Dette er så smittsomt at andre ikke kan la være å delta i dine aktiviteter, helt uten at du har bedt om det. Din indre balanse er likevel utfordret.

Ukens råd: Bruk både fornuft og følelser.

Skytten

23. november – 21. desember
Noen spesielle personer kontakter deg i ukens løp. Du er normalt meget romslig, men her kjenner du på noen spesielle utfordringer. Dette er mennesker som holder på sitt, og her er du virkelig nødt til å være kreativ for å komme gjennom et massivt selvforsvar. I slutten av uken får du hjelp av en person utenfra.

Ukens råd: Tenk ut av boksen.

Steinbukken

22. desember – 20. januar
Parforhold og nære relasjoner opptar all din tid denne uken. Du blir konfrontert på din sterke kompromissløshet. Men din nære samarbeidspartner har også en sterk vilje, viser det seg. Dermed må det jobbes enda litt mer med det hele for å løse opp i utfordringene. Når det er gjort, kan du igjen trekke deg tilbake i ditt selvvalgte eksil og tenke og meditere.

Ukens råd: Gå til bunns i tingene.

Vannmannen

21. januar – 18. februar
Det er ingen tvil om at du vil mer enn du har kapasitet til å klare for tiden. Det er noen forhold i privatlivet ditt som gjør at du må foreta en del endringer på ting, for eksempel i hverdagen. Det kan du blant annet gjøre ved at du sørger for å komme i bedre fysisk form. Uansett er det klokt å prioritere helsen, så du kan bygge opp et fysisk overskudd.

Ukens råd: Tenk trening og kosthold.

Fiskene

19. februar – 20. mars
Uken blir innholdsrik. En av de første dagene blir du konfrontert med en meget følsom person som har problemer med å gi uttrykk for sin utilfredshet. Du gjør et forsøk på å hjelpe, men det er neppe vellykket. Deretter dukker noen muligheter opp som på alle måter kan være til hjelp for å skaffe deg det image du er i gang med å bygge opp.

Ukens råd: Hold fast på optimismen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer