Horoskop 2018:

Løven må se over bankkontoen sin, mens tyren bør unngå å henge seg opp i bagateller

Horoskopet gjelder for uke 36.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 36. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 36. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det handler om samarbeid denne uken, og det kan være vanskelig å finne en felles plattform. Derfor må du innstille deg på at det vil koste litt ekstra innsats for å komme fram til enighet med din makker eller partner. Stemningen kan være anspent det meste av uken, for du står fast på prinsippene dine i øyeblikket.

Ukens råd: Prøv å være litt smidig.

Tyren 21. april–21. mai

Det gjelder å få avsluttet diverse ting før uken er over. Hvis du tar deg av de oppgavene som skal håndteres, så vil du få god hjelp – spesielt i begynnelsen av uken. Det skorter litt på den gode stemningen med din makker mot slutten av uken. Uenigheter oppstår lett, og du prøver å gjøre alle tilfreds. Heldigvis har du også krefter til det.

Ukens råd: Ikke heng deg opp i bagateller.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Hvis du skal ha gjort noe ferdig, bør det helst gjøres innen torsdag. Deretter er det helt andre regler som gjelder, og du må jobbe mer i dybden og sørge for at det blir tatt hensyn til alle detaljer. Du kan ikke skjule noe, men må sørge for at alt det du beskjeftiger deg med kan dokumenteres og verifiseres.

Ukens råd: Prioriter familien i helgen.

Jomfruen 24. august–23. september

Ønsker du deg noe, så er det mulighet for at du kan kjøpe det i ukens første dager. I løpet av torsdag fornemmer du tydelig et stemningsskifte, og etter det føler du deg fullstendig på hjemmebane. Du får lyst til å stikke deg fram. Søker du kjærlighet eller en partner, så står vedkommende nesten rett foran deg på fredag.

Ukens råd: Vær ekstra våken fredag.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du må sjekke ting en ekstra gang denne uken før du uttaler deg. Det gjelder både det du skriver og det du sier. Du kan misforstå eller slett ikke forstå det du hører eller ser, og det gjelder spesielt torsdag. Derfor må du gjøre en ekstra innsats når du leser eller på andre måter tilegner deg kunnskap.

Ukens råd: Les det som står med liten skrift.

Løven 23. juli–23. august

Det er kanskje ikke nødvendig, men du bør likevel se over bankkontoen din for å se om alt er i orden. Det er i det hele tatt lurt å være ekstra oppmerksom når det kommer til pengesaker denne uken, for det kan lett snike seg inn feil her og der. Og blir du begeistret for et kjøp, så er det smart på forhånd å sjekke om det er verdt pengene.

Ukens råd: Sjekk saldoen.

Vekten 24. september–23. oktober

En venn gir deg en hjelpende hånd i begynnelsen av uken, noe som bidrar til at du får gjort noe ferdig i forbindelse med enten skriftlige eller muntlige oppgaver. Mot slutten av uken, og spesielt i helgen, kan det oppstå uenighet mellom deg og din partner eller en i familien. Vedkommende kritiserer og er ikke fornøyd.

Ukens råd: Se framover.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Hvis noen er misfornøyd med deg eller det du står for, så må de stå fram og gi uttrykk for det. Du skal ikke bruke tid på å tråkke varsomt eller gjette deg til hva det handler om. Alle former for samarbeid er i fokus, og din holdning er at du ikke kan gjøre alle tilfreds. Torsdag er du spesielt irritabel, og humøret ditt kan påvirke vennene i helgen.

Ukens råd: Prioriter alenetid.

Skytten 23. november–21. desember

Uken er din på den måten at du kanskje ikke har noen bindende avtaler, og sånn sett kan gjøre akkurat det du har lyst til. Trangen til å gå i dybden med noen indre prosesser er stor, så hvis du har mulighet til det, er det naturlig å oppsøke kurs eller opphold på steder der det er meditative og fredelige omgivelser.

Ukens råd: Søk ro og fred.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Et lenge ventet vendepunkt inntreffer i løpet av torsdag, og du kan tydelig merke at ting begynner å gå i den riktige retningen for deg. Sånn sett vil du i løpet av fredag oppleve at du får hjelp til å få dine tanker og ideer ut til en større krets. Og du vil i det hele tatt fornemme at det å kommunisere går kjempelett.

Ukens råd: Forbered deg godt.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Hindringer later til å bli ryddet av veien i løpet av uken. Du opplever langt mer flyt i det du foretar deg – spesielt mot slutten av uken. Nå begynner det å skje noe, og du føler at energien langsomt begynner å vende tilbake etter lengre tids fravær. Du får blant annet lyst til å fortelle mer om deg selv, og det kan bli en ganske så fin liten «biografi».

Ukens råd: By på deg selv.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du er svært opptatt av et spesielt emne for tiden, og heldigvis har du mulighet til å fordype deg. Det gir deg både innsikt og utsyn og kan være med på å forandre ditt syn på livet. Psykologiske sammenhenger og forståelser dukker opp i horisonten, og det som du erfarer eller lærer kan du formidle videre til andre som er interessert.

Ukens råd: Del erfaringer med andre.

LES OGSÅ: Ny studie viser at lavkarbo kan forkorte livet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer