Horoskop:

Løven må sjekke saldoen sin, mens skytten bør være litt selvkritisk

Horoskopet gjelder for uke 38.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 38. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 38. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du er irritert. Det kulminerer tirsdag, og deretter faller du mer til ro. Det kan handle om at du ikke har innflytelse på de tingene som utspiller seg i din krets av venner eller kolleger. Kanskje har du noen ideer som er teoretiske og derfor vanskelig å forfølge. Det skyldes at du for øyeblikket er forut for din tid i dine tanker.

Ukens råd: Prioriter det du kan påvirke.

Tyren 21. april–21. mai

Du føler deg ikke helt tilpass nå, og det har kanskje noe å gjøre med at du ikke føler deg fri til å gjøre det som faller deg naturlig. Du må hele tiden sjekke med din partner eller kollega om det er i orden eller om det passer inn i programmet deres. Det kan fort bli noen humørsvingninger ut av det som det kan være vanskelig for andre å forstå.

Ukens råd: Gå på trening.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er ekstra oppmerksomhet på samarbeid denne uken. Enten starter et nytt, eller et nåværende blir avsluttet. Under alle omstendigheter så må du forberede deg på å starte et nytt kapittel der ditt sosiale liv blir aktivisert betraktelig og hvor du skal være mer utadvendt. Det må du bare venne deg til. Du bryr deg ikke om at andre belærer deg.

Ukens råd: Vær serviceinnstilt.

Jomfruen 24. august–23. september

Du kan risikere at andre får all oppmerksomheten. Derfor er det fint hvis du kan markere deg og være mer synlig og tydelig og ikke la deg overskygge av en annen. Skulle det skje, så vil du raskt få andre ting å tenke på når det blir et sceneskifte mot slutten av uken. Du kan føle deg begrenset i dine utfoldelser søndag.

Ukens råd: Gjør deg selv synlig.

LES OGSÅ: Mona Berntsen er modell for Rihanna

Krepsen 22. juni–22. juli

Et samarbeid står i sentralt nå, og innen lørdag må du finne ut av om det skal fortsette. Du har mye du skal ha formidlet ut til en større krets, og har en tidsfrist mot slutten av uken. Hvis du ikke får den hjelpen du forventer, så er det ikke så mye å diskutere i forbindelse med videre samarbeid. Søndag handler det om hjem og familie.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du regner med å få støtte, så kan du bli skuffet. Det er ikke sikkert at personen som du forventer hjelp fra lever opp til forventningene. Du kan risikere å bli brent – spesielt mot slutten av uken. I løpet av søndag fornemmer du et humørskifte – heldigvis til det bedre. Men gjennomslagskraften din er ikke optimal.

Ukens råd: Sjekk saldoen din.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er ikke alle som får lov til å komme nær deg i denne perioden. Det kan eventuelt skyldes at du er for kritisk, eller fordi du har noen erindringer fra fortiden som plutselig dukker opp, og at du dermed har et behov for å passe på deg selv. Forholdene på hjemmebane er i sentrum, og spesielt i helgen, for da kan tidkrevende ting dukke.

Ukens råd: Fokuser på familien.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Uro vil prege ukens første dager. Du har behov for frihet eller uavhengighet, og du trives best med frie tøyler når du har mulighet for å bestemme alt selv. En samarbeidspartner, eller kjæresten, kjører sitt eget løp, noe du bør være tilfreds med. Du har mange tanker i øyeblikket, og de dreier seg for en stor del om hjemmet og den nære familien.

Ukens råd: Finn tid til refleksjon.

LES OGSÅ: Du kan takke denne dama for at maskaraen din ikke renner

Skytten 23. november–21. desember

Selv om du holder deg tilbake i øyeblikket, så klarer du ikke å la være å komme med din mening i løpet av mandag og tirsdag. Det kan fort skape strid og uro. Dessuten er det uenighet om hvem som jobber mest, og hvem som ikke gjør det, og det kan resultere i en lang og seig diskusjon som kan prege hele uken.

Ukens råd: Vær litt selvkritisk

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du må smøre deg med tålmodighet denne uken – spesielt i forbindelse med jobben. Det kan være en utfordring å løse diverse oppgaver, for det er hele tiden hindringer eller forstyrrelser. Det gjør at du ikke kommer videre med jobboppgavene. Du må innstille deg på at det er først i neste uke at ting begynner å fungere tilfredsstillende.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Alle former for kommunikasjon er vanskelig denne uken, og derfor er det viktig at du hele tiden sørger for at det ikke oppstår misforståelser eller andre ting som kan gjøre det enda mer komplisert. Noen eller noe står i veien for at de rette opplysningene når ut til de rette mottakerne. Du er ikke særlig tilfreds med tingenes tilstand, men det endrer seg.

Ukens råd: Vær tydelig i din kommunikasjon.

Fiskene 19. februar-20. mars

Benytt deg av det frirommet som uken byr på. Du kan fordype deg i dine interesser, gjøre research, reise eller studere åndelige og spirituelle emner. Du tiltrekkes – mer enn normalt – av alt som er litt «mystisk». Og det er også nå at du har de forutsetningene som skal til for å få noe konstruktivt ut av det.

Ukens råd: Bruk intuisjonen.

LES OGSÅ: Høstens skotrender: Er du klar for å bytte ut klassikerne med cowboyboots?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer