Horoskop 2018:

Løven må ta en stor avgjørelse, mens vannmannen har en overraskelse i vente

Horoskopet gjelder for uke 31.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 31. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 31. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du kan føle deg utålmodig, irritert eller urolig – spesielt først i uken. Kanskje har du vanskelig for å slippe noen arbeidsoppgaver, selv om du har ferie. Eller kanskje har du vanskelig for å konsentrere deg om de oppgavene du skal utføre. Heldigvis vil du merke at humøret bedres mot slutten av uken. Det vil da igjen falle mer ro over deg.

Ukens råd: Samle tankene dine.

Tyren 21. april–21. mai

Feriestemningen er enten i ferd med å ta slutt eller begynne. Men du er uansett i en situasjon der du skal fullføre noe, slik at du kan starte på et nytt kapittel, men det vil først skje i neste uke. Det er viktig at du gjør noe godt for deg selv og får stimulert sansene dine. Det kan være god mat, kunst, kultur, ferie eller andre stimulerende opplevelser.

Ukens råd: Søk gode opplevelser.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du brenner for dine kampsaker nå. Og hvis du klarer å strukturere dine ideer og tanker, vil det bli lettere for deg å realisere dine planer. Men du blir ofte avbrutt og forstyrret, og det gjør ting vanskelig for deg. Dessuten gjør det deg stresset. Prøv ikke å la deg påvirke av det, men ta noen pauser og feriedager når det er mulig.

Ukens råd: Ta pauser.

Jomfruen 24. august–23. september

Denne uken har du behov for å tenke noen tankerekker igjennom, og det er derfor best hvis du kan være uforstyrret og oppholde deg på steder som gjør det mulig. Men du er litt splittet, for du vil også gjerne være der ting skjer, og du har dessuten behov for å handle og få satt prosjekter i gang. Husk at det ene ikke utelukker det andre.

Ukens råd: Pust ut, ikke la deg stresse.

LES OGSÅ: Er du et ekstremt b-menneske?

Krepsen 22. juni–22. juli

Det kan skorte litt på energien nå, og det er derfor en stor fordel hvis du kan ta så mye fri som mulig denne uken. Men det blir en utfordring, for det er mye som presser seg på og som du må forholde deg til, og som blant annet har med følelseslivet å gjøre. Du er knyttet til en person som tiltrekker deg, har sterk utstråling og som utfordrer deg.

Ukens råd: Ta fri hvis du kan.

Løven 23. juli–23. august

Du har god tid nå, og du viser for eksempel fram hjemmet ditt, som du enten har pusset opp eller utvidet i den siste tiden. Du må forvente at det plutselig dukker opp noen utfordringer i forbindelse med jobben, både på ledelsesplan og i forhold til kolleger. Torsdag er din beste dag. Da er sjansen størst for å lykkes med det du foretar deg.

Ukens råd: Ta store avgjørelser torsdag.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er en stor fordel hvis du kan fullføre mange av de oppgavene eller prosjektene som du er i gang med for tiden. I begynnelsen av neste uke venter nye oppgaver, og du vil på alle måter ha godt av å ha fått ting unna. Du handler målrettet og fornuftig, noe som betaler seg, spesielt i helgen.

Ukens råd: Få ting gjort.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Selv om du har mulighet til å være hjemme og i egne rammer, så kan du lett føle deg litt rastløs og ha litt vanskelig for å fokusere. Det er krav eller forventninger knyttet til arbeidslivet som frustrerer deg. Men det kan skje endringer midt i uken som bidrar til at du føler deg satt fri. Hjelpen og muligheten kommer via kolleger.

Ukens råd: Gjør noe gøy på lørdag.

LES OGSÅ: - Norske besteforeldre onanerer mer og har mer sex enn vi hadde forestilt oss

Skytten 23. november–21. desember

Ditt behov i øyeblikket er ikke å være i sentrum, men snarere å se fra sidelinjen og komme med ideer og være bakgrunnsfigur. Men i løpet av uken vil du merke et økende press fra en person som ønsker å få oppmerksomhet og kanskje også æren for ting som skjer. Det irriterer deg. Tirsdag er din beste dag. Da er følelsene i ro og humøret på topp.

Ukens råd: Kos deg tirsdag.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har mange ideer nå for tiden, og du er konfrontert med de økonomiske sidene ved dem. Hvordan kan du få råd til å gå videre med ideene? Det er et spørsmål som du vil bruke tid og krefter på å finne ut av denne uken. Og det ser ut til at det midt i uken skjer noe som får prosessen til å gå raskere. Det er viktig at du holder hodet kaldt.

Ukens råd: Tenk rasjonelt.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det skjer store endringer på hjemmebane. Det kan for eksempel handle om barn som flytter hjemmefra eller får mer frihet eller «større plass» i familiestrukturen. Det kan også være at du har noen ideer eller drømmer som du gjerne vil ha realisert i forbindelse med familien og boligen. Men vær forberedt på at ting blir annerledes enn du hadde trodd.

Ukens råd: Vær klar for overraskelser.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du har mange arbeidsoppgaver som skal fullføres denne uken, og det kan fort bli litt stressende – spesielt mot slutten av uken og i helgen. Det beste du kan gjøre er å unngå å bli grepet av panikk, men prioritere det viktigste og sørge for å sette av tid til dine egne prosjekter. Sørg for ikke å miste overblikket – det gjør en kjempeforskjell.

Ukens råd: Sett av tid til deg selv.

LES OGSÅ: Disse 6 Instagram-profilene inspirerer oss

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer