Horoskop 2018:

Minner fra fortiden vil oppsøke vannmannen, mens steinbukken bør unngå å shoppe

Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. februar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. februar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. februar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du føler selv at du har kontroll og overblikk når det gjelder det meste, men en tvil sniker seg gradvis inn mot slutten av uken. Og på den måten vil din indre stemme motsi de fornuftige valgene som du tar. Ikke la deg forvirre mer enn høyst nødvendig. Forholdet til ditt faglige nettverk og dine personlige venner står i sentrum i midten av uken.

Ukens råd: Hold fokus

Tyren 21. april–21. mai

Du føler deg bra, og har du noen mål som du gjerne vil nå, har du mulighet til å lykkes denne uken. Intuisjonen din er skjerpet, og derfor kan du følge en indre kurs som leder deg mot ønskede resultater. Energien er på topp, og du arbeider målrettet og uforstyrret. På jobbområdet hersker det en spesiell stemning som topper seg torsdag.

Ukens råd: Realiser målene dine.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har mange ideer nå. Og de er kanskje både høytflygende og urealistiske, noe du ikke lar deg affisere av. Men du må forholde deg til kritikk fra en av dine samarbeidspartnere i begynnelsen av uken. Det handler om å få løst noen praktiske oppgaver. Kritikken går på at du kanskje ikke signaliserer seriøsitet eller storsinn.

Ukens råd: Tenk over hvordan du framstår.

LES OGSÅ: Dette blir høstens store trend

Krepsen 22. juni–22. juli

Du trenger ikke lang betenkningstid når det kommer til å gjøre PR for en spesiell begivenhet. Derfor vil du midt i uken overraske med ideer som er nye og annerledes. Kanskje er det verdt å tenke seg om en gang til før du handler, bare for å sjekke om også andre synes at planene dine er like geniale som du synes.

Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

Løven 23. juli–23. august

Du er sosial for tiden, og vil gjerne arrangere sammenkomster og festligheter. Og du ønsker deg et helt spesielt innslag til disse morsomhetene. Onsdag vil i så måte være en perfekt dag for å overraske og være spontan. Et samarbeid eller møte vil stå sentralt både torsdag og lørdag, da det avgjøres om dette samarbeidet skal fortsette.

Ukens råd: Ikke vær redd for å være impulsiv.

LES OGSÅ: Disse barna bekymrer psykologene: - De skjemmes over hvem de er

Jomfruen 24. august–23. september

For det meste er du svært tilfreds med det lagarbeidet du er en del av. Men nå synes du ikke at det fungerer særlig godt, og en utilfredshet sniker seg inn. Du føler at du blir forhindret fra å gjennomføre dine ideer, eller kanskje er du bare en smule misunnelig? Du holder fast ved dine vaner og arbeids-metoder, noe andre ikke synes å tolerere.

Ukens råd: Vær tolerant.

Vekten 24. september–23. oktober

Du føler at du har visse forpliktelser overfor et medlem av familien som for relativt kort tid siden har dukket opp i den indre kretsen. Vedkommende har noen svært sterke holdninger og meninger, og det passer godt inn i dine tanker og planer akkurat nå. Du trenger støtte og oppbakking til dine kreative prosjekter, for disse prosjektene skuffer deg kanskje litt denne uken.

Ukens råd: Vær åpen og nysgjerrig.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du får noen opplevelser denne uken som kanskje bidrar til å gjøre deg litt usikker eller forvirret. Alt handler om fornemmelser, og du klarer ikke å sette fingeren på noe konkret. Det kan være noen drømmer eller spirituelle innsikter som gir disse følelsene. Det kan bidra til at du mister fokus og at du har vanskelig for å sette kursen. Familien er i sentrum nå.

Ukens råd: Stol på deg selv.

LES OGSÅ: «Fifty Shades Freed»: - Sorry damer, vi må nok skuffe dere

Skytten 23. november–21. desember

Du holder fast ved at godt, gammeldags og grundig arbeid er det som gjelder når du skal få unna de oppgavene du har påtatt deg. Men andre er ikke enig med deg i metoden, og det kan gjøre samarbeidet vanskeligere i begynnelsen av uken. Høyt-flygende prosjekter og metoder biter ikke på deg for tiden, og derfor er du kanskje ikke særlig villig til å være primus motor.

Ukens råd: Tilpass deg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er en god idé hvis du i midten av uken kan kombinere din fortreffelige evne til å strukturere og organisere informasjon med din evne til å være kreativ. Det er nok en utfordring for deg, siden du ikke liker å være på tynn is når det gjelder dine kommunikasjonsoppgaver. Mandag bør du bruke din sunne fornuft når det kommer til økonomi.

Ukens råd: Sjekk kontoene dine.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du fungerer for øyeblikket best når du har tid og ro til deg selv. Det kan være en utfordring å få de rammene rundt deg, men hvis du gjør en innsats, lar det seg gjøre. Det mangler kanskje litt mer på forståelse fra dine omgivelser, siden du pleier å være mer sosial og utadvendt. Minner fra fortiden – kanskje i form av bilder – dukker opp.

Ukens råd: Prøv å forstå dine omgivelser.

Fiskene 19. februar–20. mars

Vanligvis er det ikke vanskelig å få ditt spirituelle liv til å gå opp i en høyere enhet med det du tror på og opplever. Men i starten av uken kan du få en helt annen forståelse av det åndelige rommet og kanskje også bli rystet litt i din tro. Ting er kanskje ikke slik de ser ut til. Du kan ha vanskelig for å få ting til å passe sammen i ditt indre univers.

Ukens råd: Pust ut og reflekter.

LES OGSÅ: - Det er en myte at alle går opp i vekt når de slutter å røyke

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer