Karriere:

Skorpionen må bruke energien sin klokt, mens steinbukken bør gi sin kjære mer oppmerksomhet

Ukens horoskop gjelder for perioden 05. - 11. januar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 05. - 11. januar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 05. - 11. januar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du følger magefølelsen din for tiden, og du merker at noe er i emning. En person som er i samme situasjon som deg ønsker et oppgjør eller avklaring. Kanskje handler det om et prosjekt eller samarbeid som enten skal startes eller avsluttes. Det finner du ut av mot slutten av uken. Tirsdag er din oppmerksomhet rettet mot familien og hjemmet ditt.

Ukens råd: Vent – og ting vil løse seg.

Tyren 21. april–21. mai

I disse dagene er du opptatt av utlandet, eller noe som har med utlandet å gjøre. Kanskje er du på reise, eller har planer eller drømmer om å dra. Du dagdrømmer, og det kan i hvert fall sende deg ut på mange spennende fantasireiser. Du blir inspirert av avspenningsteknikker som har med meditasjon eller yoga å gjøre.

Ukens råd: Nyt dine dagdrømmer.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du møter det nye året med fornyet energi, og er ivrig etter å komme i gang med dine gjøremål. «Samarbeid» er et stikkord som fortsatt står sentralt for deg. Men det fine er at du får langt bedre kontroll på dine samarbeidsavtaler enn du hadde før jul. Du føler behov for å delta på kurs eller foredrag som kan gi deg påfyll.

Ukens råd: Søk ny inspirasjon.

LES OGSÅ: Dette er årets farge

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er omgitt av mennesker du har nære relasjoner til, og du må være innstilt på å samarbeide godt med dem framover. Av og til føler du deg presset av en partner eller kollega, men det er ikke noe nytt. Følelsene ligger utenpå deg denne uken, og derfor er det en god idé å forsøke å finne forklaringer i den spirituelle verden.

Ukens råd: Vær åpen for det spirituelle.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du har bestemt deg for å gjøre noe med helsen din, er det naturlig å gjøre det fra begynnelsen av det nye året. Har du noen helsemessige skavanker av noe slag, vil du nå framover bruke tid og krefter på å gjøre noe med det. Det krever utholdenhet og selvdisiplin. Er du kreativ, så vil du kunne finne inspirasjon i de første dagene av uken.

Ukens råd: Skap gode treningsvaner.

Jomfruen 24. august–23. september

Du vil helst oppholde deg innenfor kjente rammer i denne tiden, og det medvirker til mer aktivitet og dynamikk i familien. Allerede fra begynnelsen av uken er du klar for å ta tak i ting som krever din fulle og hele oppmerksomhet på familiefronten. I helgen vil du overraske alle blant annet ved å vise noen mer eller mindre skjulte talenter.

Ukens råd: Overrask dine venner.

Vekten 24. september–23. oktober

Mest sannsynlig vil du bære med deg noe inn i det nye året som du trenger å bearbeide og snakke om. Det er flere i familien som ønsker å si sin mening i forbindelse med den siste ukens hendelser. Du kan fort føle at du er litt i skvis mellom familiemedlemmer, og det kan tære på humøret og ta litt av piffen ut av deg.

Ukens råd: La deg forføre midt i uken.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du vil neppe klare å skjule alle følelsene dine denne uken, for de ligger like under overflaten og åpner opp til noen av dine sjelelige dyp. Det kan være voldsomt for andre å oppleve at du er så emosjonell, men til din store forundring resulterer det i at tilliten mellom deg og dine nærmeste øker. Du har overveldende stor energi nå.

Ukens råd: Bruk energien din klokt

LES OGSÅ: 14 sitater om kjærlighet vi bare elsker!

Skytten 23. november–21. desember

Fortiden og følelser som knytter seg til den står i sentrum nå. Det gir anledning til at du kan drive grundig selvransaking, men det gjelder ikke å være for hard med deg selv. Det er viktigere å gi slipp på de negative følelsene og la lyset og gleden dominere. Hvis du er interessert i å meditere eller dyrke yoga, har du en større innsikt i vente.

Ukens råd: Gi slipp på negative følelser.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du må bare prøve å venne deg til din nye situasjon. Men det kan gjerne ta litt tid før du føler deg helt på plass og i takt med alt rundt deg. Det er nå mange mennesker du skal forholde deg til – en og en. Oppmerksomheten er spesielt rettet mot din kjæreste i de første dagene av uken, og derfor er det lurt å gi han eller henne mye omsorg.

Ukens råd: Gi din kjære oppmerksomhet.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har stort behov for å trekke deg tilbake og være deg selv, men det er det eneste som ikke kan la seg gjøre denne uken. Du må hele tiden forholde deg til personer rundt deg som alle betyr noe for deg og det stedet du er i livet nå. Du er klar over at forandringer må til, men det går sakte, for endringer er ikke lett for deg.

Ukens råd: Tilpass deg til omgivelsene.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du funderer for tiden over livets mange mysterier, og denne uken får du enda mer å tenke over. En person kontakter deg med noen forslag som du må forholde deg til. Det kan også handle om et samarbeid, som enten begynner eller avsluttes. Uansett har du en sterk trang til å fordype deg i eksistensielle spørsmål.

Ukens råd: Gå i dybden.

LES OGSÅ: Gjør det vond i ryggen når du trener? Da bør du være obs på dette

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer