Horoskop 2018:

Skorpionen må følge hjertet sitt, mens vekten må bli flinkere til å tro på seg selv

Horoskopet gjelder for uke 34.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 34. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 34. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Noe later til å demre for deg, spesielt nå som du kan se ting i et helt annet lys. Det vil spesielt være i ukens siste dager at ting blir klare for deg. Ellers er dette en uke der du først og fremst legger energien din i jobben. Du arbeider konsentrert, og tar fatt på de oppgavene du trenger å få gjort ferdig, og det føles godt.

Ukens råd: Nyt alenetiden du får

Tyren 21. april–21. mai

Du vurderer å endre holdningene dine, selv om du egentlig ikke har lyst. Men de hendelsene som har funnet sted den siste tiden gir deg en ny innsikt, og du ser fordeler med å endre strategi. For du kan ikke lenger innfinne deg med den måten ting utvikler seg på, og derfor må du også ta noen forholds-regler som du ellers ikke ville ha tatt.

Ukens råd: Vær fleksibel.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har kunnskap som du gjerne vil dele med andre. Kanskje er det en idé hvis du planlegger hvor og hvordan du vil formidle budskapet ditt. Det er ingen tvil om at du er god til å fortelle, og mange vil more seg og føle seg særdeles godt underholdt. Derfor kan du med fordel planlegge en større sammenkomst.

Ukens råd: Ikke vær redd for å underholde.

Jomfruen 24. august–23. september

Kanskje føler du deg alene ettersom en av dine nærmeste venner eller søsken forlater fellesskapet for en stund. Det kan føles litt tomt etter lengre tids samvær og inspirasjon. I løpet av uken, og spesielt i helgen, er det fokus på samarbeid, og det vil spesielt være et spørsmål som du ønsker å få belyst i den forbindelse.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: 8 Instagram-profiler vi drømmer om å spise middag hos

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er særlig fokus på en samarbeidspartner som du hadde gleden av å utveksle ideer med i vår. Nå har vedkommende vendt tilbake, kanskje med nye planer som vil bety større omkostninger. Men du er veldig inspirert, og har lyst til å prøve noe nytt, og bestemmer med stor sannsynlighet for å ta sjansen. Horisonten din vil utvide seg.

Ukens råd: Hopp i det.

Løven 23. juli–23. august

Du har noen praktiske ting som har med hverdagen å gjøre som må avklares i begynnelsen av uken. Men det er først i løpet av torsdag at du for alvor tar hånd om det som skal ordnes. Til det skal det blant annet brukes teknisk kløkt. Lørdag får du en god idé som du straks prøve å sette ut i livet. Og du blir overrasket over at det faktisk fungerer.

Ukens råd: Stol på fornuften din.

Vekten 24. september–23. oktober

Helst ønsker du å løse de konfliktene som oppstår slik at alle blir tilfreds. Men det er noen familiemønstre som påvirker slik at dette blir vanskelig, selv om du prøver hardt. Det beste du kan gjøre i denne situasjonen, er å gjøre det beste du kan og la være å bli påvirket av kritikk eller utilfredshet fra familien.

Ukens råd: Tro på deg selv.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du føler deg energisk i ukens start og klar til å ta opp igjen de tingene som du ikke fikk avsluttet i vår. Du ser nå alt i et annet lys, og det blir derfor lettere å finne fram. Selv om det er fornuften som ser ut til å styre dine valg, så er du følelsesmessig påvirket i forbindelse med en kjærlighetshistorie. Det vil du skjønne mer av i løpet av helgen.

Ukens råd: Følg hjertet.

LES OGSÅ: Denne kaken er søt, sprø og salt – og perfekt til ettermiddagskaffen.

Skytten 23. november–21. desember

Livet synes å være fullt av muligheter nå, og du bør hoppe i det og gripe de sjansene som byr seg. Noen av dine store ønsker ser ut til å kunne gå i oppfyllelse – selv om det nesten synes å være for godt til å være sant. Onsdag er din beste dag, du er glad og føler deg tilpass i ditt eget liv. Søndag er en fin dag for å samle familien.

Ukens råd: Ta sats onsdag.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du ønsker å endre på noen fundamentale ting i tilværelsen. Du ønsker mer frihet og uavhengighet. I stedet for å la det være med tanken, så er det opplagt å gjøre noe med det denne uken. La deg inspirere, og gjerne av en person som har en annen innfallsvinkel til tingene. Lørdag oppnår du gode resultater.

Ukens råd: Kom i gang med forandringene.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Har du en spesiell interesse for noe, så kan du denne uken komme videre eller dypere inn i din «forskning». Best er det hvis du har ro omkring deg, men la deg gjerne forstyrre av en person som har en spesiell kunnskap og som kan tilføre din interesse noen flere interessante faktakunnskaper. Du går over økonomien enda en gang i helgen.

Ukens råd: Sjekk saldoen.

Fiskene 19. februar-20. mars

Denne uken gjelder det å være ekstra åpen, for følelsene kommer til å ta stor plass. Det kan være vanskelig å finne ut av hva du egentlig kjenner og fornemmer, for du er svært påvirkelig av andre mennesker. Stol derfor på deg selv framfor å ta imot råd fra andre, for du vil med stor sannsynlighet selv finne svarene på dine spørsmål.

Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

LES OGSÅ: Lisa (20) og Fabian (25) har hovedrollene i Skandinavias første dansefilm

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer