Horoskop:

Skorpionen må se opp for flørtende personer, mens skytten bør holde på pengene sine

Horoskopet gjelder for uke 9.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 9. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 9. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Du er utholdende og tålmodig nå. Og du føler også en tilfredsstillelse i den meditative stemningen som sprer seg – spesielt midt i uken. Den standhaftigheten og rolige energien du legger for dagen overrasker dine nærmeste som er fullstendig klar over at temperamentet ditt ikke liker at ting går for langsomt. Ukens råd: Søk ro i praktiske oppgaver.

Tyren 21. april–21. mai

Til stor overraskelse for andre, og kanskje også deg selv, så skifter du mening, retning eller holdning i siste øyeblikk. Det kan også handle om at avtaler eller planer endres. Det er særlig sist i uken at du nærmest snur på flekken. I løpet av helgen oppstår det en ny situasjon. Kanskje er det i forbindelse med ditt jobbområde. Ukens råd: Aksepter endringer.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det kan fra tid til annen være vanskelig å finne retningen i noen konkrete saker, og det gjelder særlig i denne perioden. Du merker at du er splittet mellom rasjonelle og irrasjonelle følelser. Det beste du kan gjøre er å ta et skritt tilbake og betrakte situasjonen litt på avstand. Hvis du får litt perspektiv på det, blir det lettere å ta en beslutning. Ukens råd: Bruk intuisjonen.

Krepsen 22. juni–22. juli

Hvis det lar seg gjøre, vil det være naturlig å dele dine interesser med en eller flere av dine kolleger. Det er fart i diskusjonene, og du gjør en innsats for å rette oppmerksomheten mot det du synes er spennende. Du har masse energi og stå på-vilje denne uken, så du får mye gjort. Gå gjerne for å høre et foredrag. Ukens råd: Søk inspirasjon.

Løven 23. juli–23. august

Uken egner seg til å gjøre PR eller på andre måter gjøre deg selv mer synlig enn du allerede er. Det gjelder særlig i forbindelse med jobb og karriere. Snart kommer det nye tiltak som uten tvil vil påvirke ditt framtidige arbeidsliv. Det kan også handle om at du plutselig vil endre retning i livet og kommer til å sette kursen et helt annet sted. Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

Jomfruen 24. august–23. september

Du er i det siste blitt klar over at det smarteste du kan gjøre nå er å være fleksibel. Det gjelder spesielt når det kommer til samarbeid – og særlig i parforholdet. Også i familien kan det være vanskelige øyeblikk der det ikke er lett å finne den gode tonen. Du er mer konstruktiv i sinn og ånd i ukens første og siste dager. Ukens råd: Vær fleksibel.

Vekten 24. september–23. oktober

Du føler deg litt rastløs i starten av uken. Kanskje skifter du ofte mening og finner ikke helt ut av hvordan du skal avslutte noen av de oppgavene som har med hjem eller familie og gjøre. Du tar plutselig en annerledes beslutning som bringer deg på en helt annen kurs. Når helgen kommer, har du allerede gått videre med andre ting. Ukens råd: Sjekk saldoen.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Uken står i kjærlighetens tegn. Er du på utkikk etter en partner, så er det gode sjanser for at du kan finne en god match. I den forbindelse er det klokt å holde øyne og ører åpne, for det er ikke sikkert at «signalene» er så tydelige som du er vant til når det kommer til flørting. Du er innstilt på å være den parten som søker kompromisser. Ukens råd: Se opp for flørtete personer.

Skytten 23. november–21. desember

Det er fokus på din økonomi og på familien denne uken. Det er spesielt din eventuelle partner som ønsker å ha mer penger til rådighet, mens du ser ting fra en helt annen vinkel. Du vil holde fast ved den stramme økonomiske kursen, og ved nærmere ettertanke vil din bedre halvdel kunne se fornuften i det. Ukens råd: Hold på pengene.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Din empati har vokst, noe du vil gi uttrykk for denne uken. Det kan selvfølgelig gjøres på mange ulike måter, men du vil nok benytte deg av de sosiale mediene i denne sammenhengen. Du har lyst til å gjøre noe for mennesker som ikke selv kan forsvare seg, eller som ikke har så mye penger. Og det vil ha en virkning om du gjør noe. Ukens råd: Lytt til samvittigheten din.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Denne uken vil du bruke tiden på å finne ut hva det er som er verdifullt for deg nå framover. Og for å gjøre dette har du behov for indre ro. Den kan du oppnå på flere måter. Det kan for eksempel være naturlig å finne roen i noe som har med mindfulness å gjøre. Du trenger ro for å «finne inn til deg selv» og for å kjenne etter hva du har behov for. Ukens råd: Oppsøk fred og ro.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du har full fart på karrieren. Men kanskje er det en god idé å stoppe opp litt, lene deg tilbake og finne ut av hvor du egentlig er på vei. Og kanskje det viktigste: hvorfor? Du har en sterk trang til å flyte med strømmen, og derfor er det lurt å finne en måte å skille deg ut på, slik at du får vist dine talenter. Dette handler om formidling. Ukens råd: Tørr å skille deg ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer