Horoskop:

Skorpionen skal lytte til magefølelsen, mens væren bør gjøre noe godt for seg selv

Horoskopet gjelder for uke 10.

HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 10. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 10. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Denne uken gjelder det å stimulere sansene. Alt som kan gå under kategorien «se, høre, smake, nyte» er viktige faktorer for at du skal kunne fungere optimalt. Du har sågar senket farten en smule og klarer derfor å ta inn flere nyanser av tilværelsen. Bestill gjerne et velværeopphold på et fint sted. Bedre blir det ikke. Ukens råd: Gjør noe godt for deg selv.

Tyren 21. april–21. mai

Det står deg helt fritt å utføre arbeidsoppgavene på din egen måte, det er ingen som blander seg i det du holder på med. Det gir deg en deilig frihetsfølelse. Det kan også bidra til at du henfaller til fantasier og drømmer om framtiden. Og du kan komme dine ønsker nærmere. Gode venner og personer i ditt nettverk hjelper deg gjerne videre. Ukens råd: Få unna arbeidsoppgaver.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Nå er det tid for å sette tankene på stand by og reflektere litt over den retningen arbeidet tar. Er du ikke i jobb, så vil det handle om livet ditt generelt. Er du på rett vei? Du får masse tid til å finne den ønskede kurs, så ta det rolig. Senk livsfarten, og søk gjerne inn til din indre kjerne hva livsmål angår. Det gjelder å få drøm og virkelighet til å møtes. Ukens råd: Vær nærværende.

Krepsen 22. juni–22. juli

Inspirasjonen er stor denne uken, så det gjelder å være lydhør overfor alle ideer, visjoner eller annet som måtte komme til deg. Du er så heldig at det også er mulighet for å føre dine drømmer eller tiltak ut i livet. Alt som har med utlandet å gjøre er i fokus – spesielt midt i uken da nye bånd kan knyttes eller vennskap konsolideres. Ukens råd: Lytt til andres ideer.

Løven 23. juli–23. august

Det er noen helt spesielle interesser som tiltrekker deg i denne tiden. For eksempel vil psykologiske mekanismer bli forstått og sett på en ny måte, og du kommer lett i kontakt med personer som har en annen innstilling til livet. Du finner ut at det rent faktisk kan være berikende for deg med input fra en helt annen kant. Ukens råd: Vær åpen for andre tolkninger.

Jomfruen 24. august–23. september

Alt som vedrører parforhold og nære relasjoner er i sentrum for øyeblikket. Det er noe som du har behov for å tenke igjennom i den forbindelse. Av og til kan det være vanskelig for deg å gjennomskue hvilke hensikter andre har. Dine sterke fornemmelser kan saktens registrere hvis eller når det er noe som ikke er som det skal være. Ukens råd: Stol på intuisjonen din.

Vekten 24. september–23. oktober

Uken er velegnet til å føre dine ideer ut i livet. Du får neppe bedre sjanser for å stå fram med dine spesielle, og kanskje også kreative, initiativer. «Banen» er ledig, og det er ingen som blander seg. Men kanskje du i den forbindelse skal sette av tid til å forklare hva det er dine prosjekter egentlig går ut på. Noen vil forstå det med en gang, andre ikke. Ukens råd: Sett dine planer ut i livet.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Kjærligheten kaller kanskje denne uken. Det er i hvert fall verdt å undersøke dette nærmere. Kanskje er det kun noen ganske svake tegn på interesse som viser seg, men du er skarp og merker straks den minste gnist eller spenning. Det er særlig i helgen at dine antenner er skjerpet. Denne uken er intuisjonen din til å stole på. Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

Skytten 23. november–21. desember

Du har dine beste dager i begynnelsen og i slutten av uken. Kanskje er det en fordel hvis du vender blikket mot familien eller boligen i denne tiden. Her er det stor aktivitet, og det er viktig at du er med på det som foregår. Det er imidlertid ikke alltid lett å gjennomskue hva det egentlig er som skjer i den nære familien – og spesielt ikke nå. Ukens råd: Vær positiv overfor endringer.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du anses for å ha orden og kontroll på ting. Det har du med stor sannsynlighet også denne uken. Men for å være helt sikker, er det lurt å forhøre deg om alle har forstått hva du mener og sier. Risikoen for at det oppstår misforståelser i kommunikasjonen er stor, og det vil ergre deg hvis dine uttalelser ikke når fram til dem de er tiltenkt. Ukens råd: Sjekk om du blir forstått.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Nyt denne uken, for du har nå mulighet til endelig å kunne slappe litt av og samtidig få støtte fra din kjæreste eller kollega. Det kan dreie seg om en økonomisk hjelpende hånd, og det skal du ta imot. Det ligger ingen skjulte dagsordener bak. For selv om du sannsynligvis har orden på økonomien, så kan det hende at nye tiltak krever sitt. Ukens råd: Nyt denne uken.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du kan ofte beskyldes for å dagdrømme og for å være fraværende, og denne uken kan det faktisk være noe i nettopp det. Det krever noe ekstra av deg å finne en grunn til å være 100 prosent til stede. Men nettopp i forbindelse med jobben din kan det være viktig å være ekstra påpasselig med hva som foregår rundt deg. Din gavmildhet er stor nå. Ukens råd: Ikke sløs.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer