Horoskop:

Skytten bør unngå å feie problemene sine under teppet, mens jomfruen må tenke før hun snakker

Horoskopet gjelder for uke 40.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 40. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 40. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det er viktig for deg å komme videre nå, og det legger du ikke skjul på overfor dine nærmeste. Det kan fort føre til noen diskusjoner der det snakkes med store bokstaver og hvor flere sier ting rett ut uten filter. Du setter mål av deg å være nøytral i debatten, og du nøyer deg med å bevare overblikket over det dette fører med seg.

Ukens råd: Se framover.

Tyren 21. april–21. mai

Du gjør deg dine tanker i forhold til samarbeid nå. Du har imidlertid ikke så mye du skulle ha sagt, og derfor gjør du deg mer eller mindre usynlig. Det er også den beste taktikken du kan bruke akkurat nå. Mot slutten av uken føler du at energien minker og at du ikke har så mye framdrift. Du må forberede deg på en rolig tid.

Ukens råd: Ligg lavt i terrenget.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det gjelder å finne den gode tonen, spesielt onsdag, for da kan du godt komme til å lufte dine fordommer uten at du tenker deg om først. Men det er uansett ingen som kan være i tvil om hva du mener, for du klarer ikke å skjule dine antipatier. Av og til er det godt at noen sier ting rett ut, men ikke i dette tilfellet.

Ukens råd: Ikke si alt du tenker.

Jomfruen 24. august–23. september

Din største utfordring denne uken blir å finne de rette ordene på de rette tidspunktene. Så selv om du synes at du er svært så diplomatisk hver gang du uttaler deg, så vil det være en risiko for at du i løpet av onsdag uforvarende kommer til å tråkke noen på tærne. Det handler sannsynligvis om økonomi.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

LES OGSÅ: Jernmangel: Dette er de vanligste symptomene

Krepsen 22. juni–22. juli

Du jobber mer enn du pleier for å bevare husfreden. Det er en eller flere i familien som har noe på hjertet, og det er tilsynelatende noe som det kan være vanskelig å snakke åpent om. Vær likevel åpen for en dialog, selv om du kan være i tvil om det er sannheten som blir fortalt. Torsdag er den dagen da du finner mest ro.

Ukens råd: Lytt nøye til det som blir sagt.

Løven 23. juli–23. august

Du vil helst ikke ferdes alene nå. Du synes det er fint å ha en følgesvenn eller være sammen med noen du kan dele dine erfaringer med og kanskje også diskutere med. Det er store muligheter for å finne denne personen, for vedkommende befinner seg i din nærhet. Men ikke forvent å motta spesielle innspill. Snarere tvert imot.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Vekten 24. september–23. oktober

Nå for tiden er du kanskje ekstra opptatt av gjenbruk. Og hvis du er heldig, kan du finne noe i kjelleren eller på loftet som kan brukes. Det er lurt å holde litt tilbake på pengebruken, for akkurat nå kan du ikke bare bruke det du har. I løpet av uken vil du føle deg gradvis trøttere. Og det betyr at det er på tide å ta det mer med ro.

Ukens råd: Hvil deg når du kan.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har noen grunnleggende ideer eller kunnskaper som du for tiden er i gang med å teste eller revurdere. Det har du faktisk holdt på med et par måneder, og nå skal det vise seg om de holder mål i praksis. Alt som har med familien eller boligen din å gjøre står i sentrum nå. Kanskje er du i gang med fornyelser i hjemmet?

Ukens råd: Vær åpen for alternative løsninger.

LES OGSÅ: Derfor bør du ikke vaske treningstøyet ditt med tøymykner

Skytten 23. november–21. desember

Mye har skjedd, og det er tid for å fordøye alle dine opplevelser. Det får du både tid og mulighet til denne uken, for nå er det roligere, og du kan finne en fredelig plett, være deg selv og gjøre deg dine tanker. Har du noen økonomiske utfordringer, så er det klokt å ta deg av det med en gang. Onsdag og søndag er dine gode dager.

Ukens råd: Ikke fei problemene under teppet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Samarbeid er i fokus – og spesielt midt i uken. Det kan blant annet handle om hvordan man fordeler arbeidet – og ansvaret. Skal man ha like mye å gjøre, eller er det greit at noen har mer enn andre. Det er sånne spørsmål som må besvares og som du blir nødt til å ta deg av. Om ikke annet så for å få fred i leiren.

Ukens råd: Inngå kompromisser.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Kanskje føler du deg ikke helt tilpass i begynnelsen av uken, men heldigvis kommer du deg raskt og kan ta deg av dine forpliktelser. Det skjer mye i forbindelse med jobben din for tiden. Utvidelser av jobboppgavene kommer i en jevn strøm, men du er blitt flink til å ta deg av dem og fordele dem på dine medarbeidere.

Ukens råd: Prioriter hva du bruker tiden på.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du har fått selskap – kanskje på reisen? Det gleder deg, for du har lenge følt deg litt alene. Nå er det ikke sikkert at dere har de samme meningene og holdningene, men det får dere mer enn nok tid til å finne ut av og diskutere. Du har mange tanker nå, og det gir seg utslag i noen litt alternative ideer som du gjerne tester ut.

Ukens råd: Vis din kreativitet.

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt de irriterende fluene en gang for alle!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer