Horoskop 2018:

Skytten har et spesielt møte i vente, mens løven bør dyrke en hobby

Ukens horoskop gjelder for perioden 25. - 31. mai.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 25. - 31. mai. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 25. - 31. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Hvis du har engasjert deg i en spesiell sak, så er det denne uken at du har sjansen til å være talerør for en større forsamling. Det gjelder spesielt fra onsdag, for da kjenner du at du tenker kjapt. Hvordan budskapet formidles, er en viktig del av dette, så derfor er det fint å kjenne til hvordan ting bør kommuniseres til en større forsamling.

Ukens råd: Sett inn støtet onsdag.

Tyren 21. april–21. mai

Selv om det ikke er lett, er det best om du klarer å sette ord på følelsene denne uken. Men du får hjelp av en eventuell partner eller kollega som forstår hvordan du har det – og som kan hjelpe ordene litt på vei. Følelser som lenge har vært gjemt unna kommer nå opp til overflaten, og du føler deg lettere til sinns når du får fortalt om dem.

Ukens råd: Snakk om følelsene dine.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Har du fått ryddet skrivebordet? Det bør du ha gjort innen onsdag, for da vil nye oppgaver melde sin ankomst, og de må takles her og nå. Det har du også mulighet til å gjøre, og det til og med før helgen setter inn. Du kan mye mer enn du kanskje tror, og denne uken har du alle de hjelpemidlene du behøver for å lykkes.

Ukens råd: Du har flyt – nyt det!

LES OGSÅ: - Produkter som melon bør også skylles før oppdeling, selv om man ikke spiser skallet

Krepsen 22. juni–22. juli

Du synes det meste går i motbakke i begynnelsen av uken. Ting lykkes ikke så lett, og i løpet av tirsdag kan du føle deg litt stresset. Det går utover humøret og ditt fysiske velvære, og derfor er det en god idé om du kan komme det i forkjøpet for eksempel ved å finne noe å gjøre for deg selv. Å gå i naturen kan være godt for psyken din.

Ukens råd: Kom deg ut i frisk luft.

Løven 23. juli–23. august

Du kan føle deg litt alene i starten av uken. Du savner vennene dine eller kolleger – eller bare noen som kan bifalle dine ideer. Det er derfor en god idé å vente med å annonsere dine planer, for du har behov for å få feedback først. Hele tirsdagen er spesielt godt egnet til å dyrke en av dine fritidsinteresser, for å endre fokus for en stund.

Ukens råd: Dyrk en hobby.

Jomfruen 24. august–23. september

Fra midten av uken vil all din oppmerksomhet være rettet mot din jobb og dine framtidige planer. Du fornemmer tydelig at det kommer mer energi og drive over arbeidsoppgavene, og du får mer arbeidslyst enn du vanligvis har, så det er bare å kjøre på. Familien har mange planer for uken, men har du tid til det?

Ukens råd: Stå på! Du har masse krefter.

Vekten 24. september–23. oktober

Du har hellet med deg denne uken – og spesielt fredag. Mange av prosjektene dine blir anerkjent, og de er realistiske, og selv det økonomiske grunnlaget ser ut til å være i orden. Men det vil være en god idé å gå over konseptet en ekstra gang, for det kan være at du har vært så begeistret at du har oversett noen feil eller mangler.

Ukens råd: Hold fast på din visjon.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har planer nå – spesielt i forbindelse med hjem og familie. Har du flere eiendommer, så har du nok å passe på. Du opplever dette som en ganske fin uke, og du merker også at det du har gjort i forhold til økonomien din faller gunstig ut. Mot slutten av uken klarer du knapt å forholde deg til flere ideer, og derfor er det lurest å ta helt fri.

Ukens råd: Slapp av i helgen.

LES OGSÅ: Så mye tjener Kardashian-jentene på Instagram

Skytten 23. november–21. desember

Du behøver ikke å gjøre så mye selv denne uken – ting vil ordne seg av seg selv. Du kan derfor lene deg tilbake og nyte den oppmerksomheten du får. Sinnet ditt vil imidlertid være i opprør i begynnelsen av uken, men det roer seg raskt igjen. En omsorgsfull person vil krysse ditt spor mot slutten av uken. Dere har en veldig god kjemi.

Ukens råd: Gled deg til et spesielt møte.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Selv om du kanskje ser helt rolig ut utenpå, så foregår det mye i ditt indre og i dine tanker. Det gjelder spesielt ukens første dager. Etter det kan du nyte å få selskap av din kjæreste eller partner, som har spennende ting å fortelle som sine opplevelser. Det krever at du åpner opp for din myke side og for å ta inn ting.

Ukens råd: La deg inspirere.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Endelig føler du at du har fått tilbake energien. Nå skal det skje noe, og du er klar til å brette opp ermene og sette i gang. Men kanskje er det en god idé å finne ut av hvor og til hva du skal bruke denne energien. Et godt råd kan være at du gjør noe som kan være til nytte for deg selv, for nå har du lenge sørget for å være der for andre.

Ukens råd: Gjør noe for deg selv.

Fiskene 19. februar–20. mars

En herlig uke venter deg. Hvis du allerede er i gang med noen oppgaver, vil du oppleve at de nesten går av seg selv nå. Du får masse inspirasjon, spesielt hvis du lytter til din intuisjon. Dine følelser kan lede deg i mange retninger, så det er fint hvis du selv sørger for å påvirke hvor du skal bruke dine sterke sanser.

Ukens råd: Kjenn etter hva du vil.

LES OGSÅ: Derfor sliter mange med uren hud akkurat nå (hint: «Mallorca-akne»)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer