Horoskop 2018:

Skytten må støtte kjæresten sin, mens jomfruen vil møte en person som krever mye oppmerksomhet

Ukens horoskop gjelder for perioden 23. - 29. mars.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. - 29. mars. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. - 29. mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Energien din er i ferd med å vende tilbake. Men du aner at veien framover er belagt med stein, og derfor senker du tempoet slik at du skal få god tid til å tenke deg om. Det er viktig at du har en plan og strategi. Denne uken vil diverse samarbeidspartnere – også de nære – kreve mer av din oppmerksomhet.

Ukens råd: Legg en plan.

Tyren 21. april–21. mai

Plages du av utålmodighet eller uro, så ta det rolig, for dette vil snu midt i uken. Etter det slapper du bedre av. Du merker tydelig at du finner en indre ro i løpet av helgen, og da bedres humøret markant. De neste ukene kan du se fram til suksess-opplevelser, og de som kjenner deg vil tydelig merke gjennomslagskraften din.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er heldigvis stor aktivitet i ditt nettverk for tiden, og du kan derfor trygt overlate noen oppgaver til de andre. Du har selv altfor mye å gjøre denne uken, og det fører til at du har litt redusert energi. Det må du regne med når du tar på deg arbeidsoppgaver. Tenk deg om en ekstra gang før du sier «ja» til noe.

Ukens råd: Ta helt fri i helgen.

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»-Anna: - Jeg fikk tidlig en følelse av at vi ikke kom til å kunne gjøre hverandre lykkelige

Krepsen 22. juni–22. juli

Jobbrelaterte oppgaver krever all din tid for øyeblikket. Kanskje har du noen spesifikke krav til dine kolleger, eller kanskje stiller de store forventninger til deg. Ikke la deg stresse mer enn høyst nødvendig i månedens siste dager. Familien eller hjemmet ditt får all oppmerksomhet i helgen. Kanskje er det tid for å rydde opp.

Ukens råd: Ikke la deg stresse.

Løven 23. juli–23. august

Du har lite overskudd og krefter denne uken. Det er litt rart, for dette er vanligvis ikke et problem for deg. Ikke press deg mer fysisk og psykisk enn du må, så dropp treningen denne uken. Mot slutten av uken havner du lett i diskusjoner med naboer eller søsken, og sannheter vil komme for dagen, men pakket inn i skinnende papir.

Ukens råd: Ta en pause fra trening.

LES OGSÅ: Derfor sliter mange med fett og statisk hår akkurat nå

Jomfruen 24. august–23. september

Det er viktig for deg å ha ro rundt deg, men det er kanskje ikke så lett å oppnå det, fordi det er mennesker rundt deg hele tiden, og tempoet er høyt og hektisk. Du har behov for å markere din individualitet, men dette er ikke det rette tidspunktet å gjøre det på. I helgen vil du møte eller være sammen med en person som tar all oppmerksomheten.

Ukens råd: Tilpass deg.

Vekten 24. september–23. oktober

Ditt behov for å være alene eller å gå dine egne veier føles tydelig denne uken. Det er kanskje derfor en god idé å si ifra til dine nærmeste, så det ikke oppstår unødvendig uro. Du har det best hvis du kan komme deg ut av bindende avtaler. I helgen, og spesielt søndag, blir du roligere, og frihetsbehovet avtar markant. Du har vanskelig for å legge skjul på dine følelser.

Ukens råd: Vær åpen om hva du ønsker.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du føler deg ikke fri til å si din mening, noe som blir mer og mer tydelig etter hvert som uken skrider fram. Det er slitsomt å brenne inne med dine meninger. Men kanskje er det lurt om du i en periode venter litt før du uttaler deg. Ordene dine blir målt og veid, og du kommer til å forklare deg grundig og med solide argumenter.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

LES OGSÅ: Ny trend øker i popularitet: - Etter en fødsel er det utrolig koselig for mor å få en gave for god innsats

Skytten 23. november–21. desember

Du holder deg mest for deg selv i denne perioden, og du har det best når du ser på fra sidelinjen. Det er det heller ikke noe problem å gjøre denne uken, for det er rolig rundt deg nå. Det er i ditt jobbnettverk det kan oppstå litt uro, for der kan det være ulike meninger. Hvis du er i et parforhold, så trenger kjæresten støtte – spesielt i helgen.

Ukens råd: Gi andre oppmerksomhet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er kjæresten eller jobbkollegaen som krever din oppmerksomhet denne uken. Det kan være en vanskelig balanse å disponere tiden din jevnt. Men de som kontakter deg denne perioden har lite tålmodighet og går fort i fistel hvis du ikke svarer kjapt på deres henvendelser. Alt faller til ro i løpet av søndag.

Ukens råd: Stålsett deg.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du er kjapp på avtrekkeren denne uken, spesielt når du uttaler deg. Og det er kanskje en god idé å telle til ti før du uttaler deg. Alle former for samarbeid står i sentrum, og du drar din del av lasset. Det er bra hvis du klarer å ignorere den utilfredsheten som ulmer rundt deg – også hvis det kommer fra din nærmeste familie eller kolleger.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Fiskene 19. februar–20. mars

Det er fokus på din private økonomi denne uken. Derfor er det bra hvis du har styr på pengene, og vet hva du har å rutte med, så du ikke plutselig står i en situasjon der det oppstår økonomiske «hull». Vanligvis har du kontroll på denne delen av livet, men denne uken kan det dukke opp ting som du ikke hadde forventet.

Ukens råd: Sjekk saldoen din.

LES OGSÅ: Ankelstøvletter? Nei, nå er det cowboyboots som gjelder!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer