Stort horoskop:

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Kjærlighet, økonomi, karriere og selvutvikling.

STORT ÅRSHOROSKOP: Sjekk hvordan 2019 blir for deg! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
STORT ÅRSHOROSKOP: Sjekk hvordan 2019 blir for deg! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir året:

Væren 21. mars–20. april

Året oppsummert: Du har gode muligheter til å få en god og aktiv start på året. Både din energi og handlekraft er særlig merkbar fram til midten av februar. Du får din vante tro satt flere ting i gang. Hvis det ikke skjer nok, blir du rastløs. Du kan ta det som en oppfordring til å være mer fysisk aktiv. Du søker å utvide din horisont på den ene eller andre måten. Det kan bety at du kommer deg mer ut på reise enn ellers. Allerede i vår melder denne utferdstrangen seg. Hvis utdannelse eller etterutdannelse er relevant for deg, kan du komme til å sette deg på skolebenken. Du kommer nærmere å oppfylle dine mål mot slutten av året. Det er også da det vil skje gunstige utviklinger i dine boligforhold.

Jobb: Du overlater ikke din karriere til tilfeldighetene. Selv om du innimellom kan møte motstand og må ta et større ansvar, gjør du det for å komme videre. Drømmejobben kan være innenfor rekkevidde, selv om veien kan føles lang. Det ligner ikke deg å gi opp, så det er ingen løsning. Fra juni til november vil du få noen hint om at du er på rett vei, og det motiverer deg. Innsatsen din vil føre deg i mål mot slutten av året, da du kan regne med de største forandringer jobbmessig. Det kan både bety at du begynner på noe nytt eller at du rykker videre fra der du er.

Kjærlighet: Pass på så du ikke får det så travelt at du forsømmer kjærligheten. Er du i et parforhold, kan det være at det er herfra du får uvurderlig støtte og oppbakking. Årets mest romantiske tid kan være fra 2. juli til 18. august – i den perioden der du har ferie og tid til å gi av deg selv. Du tar initiativet, og det gir muligheter. Det gjelder også hvis du er singel og ønsker en kjæreste.

Årets muligheter: Med en konstant og vedvarende innsats vil du nå dine mål.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Tyren 21. april–21. mai

Året oppsummert: Det tegner til å bli en rolig og ettertenksom start på året. I løpet av det siste året har du gjort noen forandringer, som nå kan bli mer permanente. Etter den 6. mars skal du ikke forvente fred, ro og status quo. Her gjelder det å være innstilt på at det blir forandringer, selv om det ikke er din favorittsituasjon. Det gjelder å være i forkant av utviklingen og ikke å unngå den. Du må velge forandringene før de overmanner deg. Ikke forvent at alt bare er som det pleier å være. Merker du en indre rastløshet, så slipp den løs og grip de sjansene du får. Det gjelder både personlig, faglig og på andre måter. I vennekretsen kan det også være forandringer som kan føre til oppbrudd, men også bånd som kan knyttes tettere.

Jobb: En del av din frihetstrang har med din arbeidssituasjon å gjøre. Hvis du er gammel nok til det, kan du helt legitimt velge å trekke deg fra arbeidsmarkedet. I så fall vil du helt sikkert ha nok å fylle tiden med. Det kan ikke utelukkes at forandringene dukker uventet opp – og kanskje uten at du ønsker dem. Innstill deg på at ingen jobb gir deg trygghetsgaranti og at sikkerhet i ansettelsesforhold ikke hører et fleksibelt arbeidsmarked til. Det er best å innstille seg på forandringer og å oppsøke dem når lysten og mulighetene melder seg.

Kjærlighet: Forandringer kan også dukke opp i ditt parforhold. Kanskje er det din partner som opplever personlige forandringer og at disse vil tilføre deres forhold noe nytt. Føler du på noen måte at ditt forhold begrenser deg, kan du ikke ignorere det. Du vil bli overrasket over hvor lydhør din partner kan være. Spesielt sensommeren vil bli en kjærlig tid, og da kan du bli positivt overrasket.

Årets muligheter: Kom deg ut av komfortsonen, og grip sjansene.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Tvillingene 22. mai–21. juni

Året oppsummert: Du får rikelig med mulighet til å være sammen med andre i det kommende året. De første to månedene legger du mye energi i fellesskaper. Men du må også være kritisk til hva du bruker tiden til. Det kan bety at du går ut av noen fellesskap og inn i andre. Du møter generelt en større velvilje og imøtekommenhet hos andre mennesker. Det kan både inspirere deg og gjøre din vennekrets større. Hvis du ikke allerede er i god kontakt med dine indre ressurser, kan det være fornuftig også å oppsøke litt alenetid. Det er i slike situasjoner at du blir oppmerksom på ellers skjulte evner, talenter og ressurser. I september gir du familie og hjem mer omtanke. Har du hendene «godt skrudd på», vil dette kunne ses på hus og hjem.

Jobb: Det er gode muligheter for at din arbeidsglede vokser. Det kan henge sammen med et godt samarbeid og gode kolleger. Du kan merke begeistring hos dem du arbeider med, og det smitter. Særlig i januar, juni og september må du lytte mer til deg selv, og det kan bety at samarbeidet knirker i disse periodene. Du føler at du er inne på riktig spor, et spor der du ønsker å vokse og utvikle deg. Mot slutten av året kan det gi gode økonomiske resultater, men sørg for å investere pengene fornuftig.

Kjærlighet: Du får helt fantastiske opplevelser i parforholdet og kjærlighetslivet. Et nyere parforhold kan på den måten nesten overskygge alt annet, og kan også medføre at du ikke får den utviklingen du ønsker i karrieren. Og omvendt kan det etablerte parforholdet lide hvis du fokuserer for mye på jobb. Som tvilling kan du heldigvis være begge steder, og du bør ikke gå glipp av de kjærlige stundene.

Årets muligheter: Du har medvind i parforhold og samarbeidsrelasjoner.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Krepsen 22. juni–22. juli

Året oppsummert: Hverdagen din kan komme til å fungere på en ny og mer spennende måte. Det er ikke de små ting som betyr noe, og du henger deg ikke opp i bagateller. Selv om du til tider kan ha det travelt, er det med aktiviteter du interesserer deg for og som gjør det glad. Det får tiden til å fly av sted. Du kan oppleve forbedring i helsen. Ditt gode humør kan ha en smittende effekt, men det kan også være fysisk velvære som gir deg overskudd. Med dette overskuddet følger også nye interesser. Du engasjerer deg i fellesskap fordi du er nysgjerrig og fordi du føler deg beriket av å ha kontakt med andre. Hold et godt øye med tilbud i det lokale foreningsliv. Særlig på slutten av året er du disponert for å møte nye og spennende mennesker.

Jobb: Det kan ha skjedd betydelige endringer på jobben, og dem kan det komme flere av i de to første månedene av året. Det kan være en ny jobb eller andre oppgaver som gjør at arbeidsgleden vokser. En annen tilleggsgevinst er at du er lang mer engasjert og effektiv i ditt arbeid. Det er gode muligheter for å utvikle deg i jobben. Kommunikasjonsmessig står du ekstra sterkt fra slutten av august til midten av september. Dette er evner og talenter som du også kan gjøre bruk av i din karriere.

Kjærlighet: Det ser ut til at du er fornøyd med kjærlighetslivet. Du kan finne deg til rette både som singel, men også i et etablert forhold. Både sol- og måneformørkelsene i juli skjer nettopp i ditt tegn, og det kan få deg til å treffe viktige personlige beslutninger. Ditt singelliv kan byttes ut med et parforhold. Det kan skje fra sommeren, men også sist på året. Fra desember er det nemlig lykken å være to.

Årets muligheter: Både det gode humøret og helsen er med deg.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Løven 23. juli–23. august

Året oppsummert: Slipp spontaniteten og kreativiteten løs. Det vil fylle deg med glede. Du må gjerne velge gjøremål og interesser mer av lyst enn av plikt. Hvis du ønsker å utvikle en interesse eller et kreativt talent, kan du komme et stort skritt videre. Vis omverdenen det lekne barnet som bor i deg! Selvfølgelig skal det være en mening med det hele, for du ønsker ikke å kaste bort tiden. Det lystbetonte kan komme til å ta mye mer plass mot slutten av året, da det nærmest kan bli en hverdagsbeskjeftigelse. På begynnelsen av året må du ta stilling til noen forandringer på hjemmefronten. Det kan også handle om å komme på plass etter flytting eller ombygging. Det faller en ro over deg når våren nærmer seg.

Jobb: Fra året som har gått, kan du bære på en lyst til forandring. Hvis ikke de ønskede endringer er skjedd, kan du oppsøke dem nå. Vanligvis foretrekker du at din karriere skal forløpe uten gnissing og uten store endringer. Men det er ikke den dagsordenen du står overfor når. Du må ta imot forandringer, også dem du blir pålagt utenfra. Ikke forvent at du kan styre alt, men ta imot nye utfordringer, og grip de sjansene som vil oppstå. I mars har du den beste muligheten for selv å sette noe nytt i gang, for da kan du selv ta initiativet.

Kjærlighet: Kjærligheten betyr mye for deg, og du kan gjerne fyre ekstra oppunder den. Ditt behov for erotisk utfoldelse er spesielt stort, og det kan være et godt sted å starte. Hvis du er i alderen for å få barn, kan det være en av kjærlighetens frukter du kan høste i år. Har du barn, kan din kjærlighet til dem også vokse, og her gjelder ingen aldersgrense.

Årets muligheter: Hvis du bruker dine talenter, vil du få det langt morsommere.

LES OGSÅ: Her er 10 av Norges største og mest populære skianlegg!

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Jomfruen 24. august–23. september

Året oppsummert: Dine hjemlige rammer er i særlig fokus, og det er viktig for deg at de fungerer optimalt. Har du behov for mer plass, eller ønsker å bytte bort byen med landlige omgivelser, er det sannsynlig at du flytter. Hvis forholdene kan forbedres der du er, kan en ombygging eller ominnredning av ditt eget rom være en mulighet. Med mindre du bor alene, er det best å få aksept for dine planer. Det kan vise seg smart å ha et hobbyrom, for noe tyder på at du søker å utvide dine horisonter. Familiemessig kan du forvente et år med «familieforøkelse», uten at det behøver å være deg selv som bidrar til det. Men familien kan vokse på den ene eller andre måten. Det er ikke så lenge mellom familiefester og feiringer.

Jobb: Du liker å gjøre jobben din ordentlig, men du må fortløpende også ha plass til å prioritere ditt familieliv. Det kan innimellom gå på bekostning av din arbeidsinnsats, men slik må det være. Spesielt i april og til midten av mai er det beste tidspunktet å jobbe målrettet med dine karriereplaner. I den perioden trives du med å ha flere baller i luften samtidig. Arbeidssituasjonen er stabil, og du setter deg mer langsiktige mål. Dine drømmer og ønsker viser seg å være realistiske, og du finner lett støtte fra en samarbeidspartner.

Kjærlighet: Stemningen i parforholdet kan være litt presset ved årets start. Det er nemlig ikke alt dere er enig om. Med mindre forholdet ditt er nytt, har du ingen grunn til bekymring, for dere har de samme mål og ønsker. I mars gjør du deg mange overveielser om dine relasjoner generelt. Hvis ditt hjerte har gått seg vill, vil du finne ut av det da. Hvis du tør åpne opp for følelsene, kan det bringe deg nærmere den du elsker.

Årets muligheter: Dine hjemlige omgivelser blir mer optimale.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Vekten 24. september–23. oktober

Året oppsummert: Du kan få en litt forsiktig start på året, og det kan skyldes at du har vanskelig for å forstå dine nærmeste. De sier noe og gjør noe annet. Det får imidlertid ikke lov til å overskygge ditt gode humør. Og godt humør har du masse av hele året. Du står sterkt kommunikasjonsmessig, og du søker å utdanne deg selv ytterligere. Hvis det kun passer i fritiden, kan en ferie saktens bli et opphold på en utdanningsinstitusjon. Du kommer deg rundt, og det er helt bokstavelig, så transportmiddelet må oppgraderes. Du har mer eller mindre frivillig påtatt deg flere roller i hjemmet eller i familien, og det trives du med. Hvis det skal skje endringer her, blir det over tid, men noe er i gjære mot slutten av året.

Jobb: Jobben din kan være rutinepreget, spesielt hvis du har foretatt noen endringer de siste årene. Men du har også noen ønsker som det vil være klokt å ta opp med din arbeidsgiver. Det kan du med fordel gjøre allerede i starten av året, for ting utvikler seg ikke så raskt på den fronten. Du vil bli belønnet for din tålmodighet og vedvarende innsats. Alle former for kurs og videreutdannelse bør du ta imot med åpne armer. Det vil gi deg mye mer enn bare å stige i gradene.

Kjærlighet: Selv om din partner kan være litt fjern og kreve sin frihet, er det lett å snakke sammen. Det kan være godt å være mer tolerant og forståelsesfull i årets to første måneder. Du blir verdsatt av din partner for det du gjør hjemme og for familiens trivsel. Har det vært en usikkerhet i parforholdet ditt, vil den forsvinne helt fra begynnelsen av mars. Det er ikke noe som tyder på vesentlige endringer. Ønsker du litt mer romantikk i forholdet, er årets start, juni og november de periodene der du kan puste mest liv i kjærlighetens flamme.

Årets muligheter: Still nysgjerrigheten din og bli mye klokere.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Skorpionen 24. oktober–22. november

Året oppsummert: Det kan bli litt av en kamp å komme tilbake til hverdagen etter jul og nyttår. Det er ikke annet å gjøre enn å krumme nakken og stå på, for du kan få en skikkelig hektisk januar. Først i mars vil hverdagen gå som den skal. Men ikke frykt den travle starten på året, for du er absolutt i toppform. Både fysikken og psyken er som den skal være. Økonomisk kan du forvente framgang, og det bør merkes. Det kan gi deg overskudd på flere måter. Men hvis du ikke er oppmerksom, kan det lett føre utgifter med seg. I den forbindelse må du også være kritisk til hvor og hvem du hjelper med penger. Har du en fritidsinteresse eller spesielle evner og talenter, kan du få tid til å gjøre mer ut av dem.

Jobb: Den travle perioden i januar kan sikkert henge sammen med jobben din. For her går det unna, og du vil ikke få tid eller overskudd til så mye annet. Mens året starter med et visst fysisk arbeidspress, avtar det også raskt. Det skjer endringer i samarbeidsformer eller med samarbeidspartnere. Det kan resultere i en forholdsvis stor utskiftning blant dine kolleger, noe som i høy grad vil påvirke kulturen på arbeidsplassen. Særlig fra midten av februar til slutten av mars vil du involvere deg mer i dette samarbeidsklimaet. Det vil få betydning for hvordan du trives på jobben.

Kjærlighet: Kjærligheten kommer til å fylle mye av året! Det kan handle om visse fornyelser eller forandringer i ditt forhold. Det etablerte forholdet trenger ikke å være i fare, men du vil gjerne ha noe mer ut av forholdet. Du vil se at kjærligheten vokser jo mer du gir. For den single skorpion vil det helt naturlig dukke opp et romantisk eventyr. Her gjelder også at det du gir, får du igjen.

Året oppsummert: Du kan helt konkret høste gevinsten av din innsats.

LES OGSÅ: 7 veldig gode grunner til å besøke Brooklyn

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Skytten 23. november–21. desember

Året oppsummert: Dette blir ikke et gjennomsnittlig år! Du vokser som menneske, er ved godt mot, er optimistisk og ser framover. De prosjektene du kaster deg ut i, har gode muligheter til å gå i din favør. Du har nemlig hellet med deg. Men du må unngå å bli for overmodig. Særlig 10. april til 11. august er en periode med litt mer avdempet vekst. Hvis din vanligvis så utadvendte side har vært litt bortgjemt, vil den komme fram igjen. Du blir mye mer synlig i mange sammenhenger. Du er også mer bevisst din fysikk. Og hvis du ønsker å komme i bedre form, vil det være lettere og morsommere å oppnå det nå. Nesten uten innsats kan du merke at kroppen blir sterkere. Du kan kvitte deg med noen skavanker.

Jobb: Du bærer med deg det positive og optimistiske, og det kan gi deg muligheter og sjanser utover det sedvanlige i år. Tro på deg selv, dine evner og din framtid, for det gir deg det optimale av denne gunstige påvirkning som du har i år. Det vil ikke være mulig å overse deg, og det gir deg gode muligheter som jobbsøker, men også hvis du ønsker nye muligheter der du er. Du kan oppleve stor utvikling i økonomien. Her har du en fornuftig og konservativ holdning, og den bør du holde fast ved. Særlig mot slutten av året kan du oppleve en kraftig forbedring.

Kjærlighet: Det er du som er den bærende energien i ditt parforhold. Det er slett ikke sikkert at du er klar over det. Når du utstråler optimisme og glede, smitter det over på andre. I årets første to måneder kan du ha mange jern i ilden, og du må være oppmerksom på ikke å forsømme romantikken. For den single skytte er det i denne perioden du kan stifte spennende bekjentskaper.

Årets muligheter: Mulighetene er store for at du kan vokse og leve ut ditt potensial.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Steinbukken 22. desember–20. januar

Året oppsummert: Du føler deg veltilpass og på rett spor. Selv om det hviler et større ansvar på dine skuldre, er det ikke noe som tynger deg. Du har nemlig selv påtatt deg det, og det gir deg den innflytelsen du ønsker. Men det er også forandringer som kommer snikende. Din alltid arbeidsomme og målrettede natur blir rokket ved. Du kan nemlig få interesser som kan få deg til å satse annerledes. Hvis du har en spirituell åre, kan den få næring fra årets start, og det er ikke sikkert at du har lyst til å slippe den igjen. Mot slutten av året er du klar til å vise nye sidene ved deg selv og stå fram med noen nye interesser. Nå kan alle få se den forvandlingen du har vært igjennom.

Jobb: Du er en autoritet på ditt område. Du har lagt ned en solid innsats de siste årene, og det fortsetter i 2019. Men det dukker opp nye sider hos deg, og det kan få deg til å søke nye beitemarker. Hvis dette ikke gjelder jobbområdet, kan du som kompensasjon bruke fritiden din på noe helt annet. Sannsynligvis må du mot slutten av året vurdere om de målene du tidligere har satt deg, skal justeres. Dette gjelder hvor mye tid og energi du vil bruke på ting. Hvis du er gammel nok til å kunne trekke deg tilbake fra arbeidsmarkedet, kan det bli aktuelt å gjøre det sist på året.

Kjærlighet: Du evner som regel å nå de målene du setter deg. Og med det i bakholdet kan du oppnå det du vil. For mye fokus på karrieren kan gi en avstand mellom deg og din partner. Du vet at resultatene du ønsker, vil komme som et resultat av dine anstrengelser. Fra begynnelsen av mars dukker en lyst til forandring opp, og den vekker noen romantiske og erotiske ønsker. Dette vil gi kjærligheten potensial til å vokse.

Årets muligheter: Du får lyst til å dyrke nye interesser.

LES OGSÅ: Gjør du noen av de fem vanligste pengetabbene?

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Vannmannen 21. januar–18. februar

Året oppsummert: Du går inn i 2019 med en sterk fellesskapsfølelse og et ønske om å gjøre enda mer sammen med andre. Det kan bety at du ikke bare utvider dine aktiviteter, men også din bekjentskapskrets. Du setter gjerne deg selv til side for fellesskapets skyld eller for deres felles mål. Et annet viktig fokus i det kommende året er både hjem og familie, der det kan skje en del. Noen forandringer kan være satt i gang i 2018, og det vil nå bli mer fart i den prosessen. Det kan bety at måten dere er sammen på, er i forandring. Dine fysiske rammer kan du fornye eller friske opp. De mer radikale forandringene kan du ty til hvis du har vokst ut av dine rammer. Det er sannsynlig at du flytter til noe nytt.

Jobb: Du har grunn til å være tilfreds med din arbeidsinnsats. Du vil sikkert merke at du får respekt både for at du er den du er og for din faglighet. Fellesskapet kollegene imellom er i gunstig utvikling, og det vil helt sikkert motivere deg ytterligere. I første del av året, og spesielt rundt 1. mars, er tidspunkter der det kan oppstå muligheter som lyn fra klar himmel. Det gjelder bare å gripe dem når de oppstår, selv om betenkningstiden er kort. Her må du lytte til magefølelsen. Siste del av året er en tid der du kan treffe store beslutninger.

Kjærlighet: I begynnelsen av året er oppmerksomheten din rettet mot mye annet enn kjærlighet. Fra mars kan det skje endringer i familien som vil gjøre deg mer nærværende. Du blir mer imøtekommende og blid i ditt uttrykk. I april og til midten av mai prøver du å «skru opp» romantikken. Hvis du ikke har en partner, er dette tidspunktet å gjøre noe med det. Fra sist i juli til sist i august er det du som blir vartet opp. Nyt det!

Årets muligheter: Du kan glede deg over fellesskapets sterke bånd.

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt

Fiskene 19. februar-20. mars

Året oppsummert: Allerede i de siste par månedene av 2018 har du kunnet merke et stort energiløft, og det gir et godt grunnlag for det kommende året. Du holder både energien og piffen oppe året igjennom, og flere dører åpner seg for deg. Du vil være opptatt av at du har ro rundt deg og støtte i vennekretsen. Hvis det betyr et oppgjør, så må du ta det. Men du må også være innstilt på å ta ditt ansvar og din arbeidsbyrde i alle former for fellesskap. Vern om de vennskap som strekker seg flere år bakover – de kan få en helt spesiell verdi for deg. Vennskap er forpliktende, men husk at det går begge veier, for du har også noen du kan stole på når det virkelig gjelder.

Jobb: Det er på jobb- og karriereområdet at den største utvikling skjer i år. Hvis du har gått ut av arbeidsmarkedet, tyder det på at du virkelig gleder deg over din nyvunne tid. For deg som er jobbsøker, er det også godt nytt i sikte – og helt sikkert en jobb i vente. Du har hellet med deg, og dine mål og ønsker er innenfor rekkevidde. Hvis du ikke når dem alle, så når du i hvert fall de viktigste. På veien dit gjelder det å ha det gøy. Hele ditt jobbområde blir langt mer motiverende, så det blir morsommere å gå på jobb. Fra 10. april til 11. august må du samle opp det du har satt i gang.

Kjærlighet: Du har dine drømmer og ønsker – helt sikkert også når det gjelder kjærligheten. Nå har du både hell og en god porsjon medvind gjennom året, så det er bare om å gjøre å gi kjærligheten den oppmerksomheten den fortjener. Du er særlig sensitiv og oppmerksom på din partner. Det kan vise seg at din partner har spesielt bruk for deg i tiden fra 10. februar til 17. april. Her kan dere komme ekstra nær hverandre.

Årets muligheter: Mye vil lykkes for deg i år.

LES OGSÅ: Derfor når du aldri nyttårsforsettene dine

Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer