Stort årshoroskop:

Slik blir 2021

Året 2020 inneholdt store omveltninger, ikke bare for oss her hjemme, men over hele verden.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer
Publisert

Året 2021 skal ifølge planetenes stilling bringe mer ro. Pandemien er likevel fortsatt her, og mange av virkningene må håndteres. Astrologisk dreier 2021 seg om at en langsomtgående planet, Saturn, skifter tegn fra steinbukken til vannmannen, og dermed skifter verdensbildet også. Det er naturlig at man ser på livet med nye øyne etter store omveltninger. Etter begivenhetene i 2020 ser vi nok litt annerledes på tilværelsen. Og hvis ikke, er tiden inne for det nå.

VÆREN

21. mars–20. april

Kjærlighet

Alt blir lettere i 2021, særlig i forhold til året som gikk! Og det smitter selvsagt også over på kjærlighetslivet ditt, som vil virke ganske lett, tatt i betraktning hvordan 2020 artet seg. Kjærligheten kan i år blomstre på forskjellige måter, alt etter hvor du befinner deg i livet og på kjærlighetens vei. Er du for eksempel singel og gjerne vil finne en livskamerat, så er både energien og kreftene til det til stede – mer eller mindre på og av.

Etter lengre tids stillstand nyter du nå å kunne se framover og prioritere kjærligheten, som i høy grad er med på å berike livet ditt, gi deg trygghet og ikke minst sette deg i godt humør. Din selvtillit er nesten på topp når det gjelder romantikk og flørt, og derfor vil våren og sommeren være den beste tiden til å date og lete etter en partner – pluss oktober måned. Spesielt i oktober er det mulig at du vil få en kjæreste. Det er også mulig at det er nå det skal vise seg om dere går videre sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer