KJÆRLIGHETSHOROSKOP VÅREN 2019: Logg inn med aID og les vårt store kjærlighetshoroskop. FOTO: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETSHOROSKOP VÅREN 2019: Logg inn med aID og les vårt store kjærlighetshoroskop. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetshoroskop:

Slik blir kjærlighetslivet ditt i vår

Logg inn og se om stjernetegnet ditt har en romantisk tid i vente.

Publisert

Det er noe i luften - vår og kanskje forelskelse? Uansett om du har tusen sommerfuglene i magen eller er inne i et fast og deilig forhold, er det ikke til å stikke under en stol at denne herlige årstiden gjør noe spesielt med oss - vi er liksom litt ekstra yre og kjærlige. Ønsker du å vite om du har romantikk og kjærlighet i vente? Logg inn med aID og se hva astrologen sier om stjernetegnet ditt. Et hint: det er flere av som kommer til å sveve på en rosa sky denne våren.

Væren 21.mars - 20. april

Endelig er våren her, og du merker nok at det kribler litt ekstra i kroppen akkurat nå. Enten du er singel eller i et forhold, er dette årstiden for lidenskapelig flørt og mye moro! De første ukene i april kan oppleves litt kjipe og vanskelige, men hold ut! Fra slutten av april til midten av mai vil kjærligheten blomstre for deg. Du er sterkt tiltrukket av en person, men forholdet deres er ikke preget av harmoni og idyll - heller lidenskap og interessekonflikter.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer