Sommerhoroskop:

Slik blir sommeren, ifølge horoskopet ditt

Det er kjærlighet (og intriger) i luften for flere av oss.

SOMMERHOROSKOP: Ifølge horoskopet er det kjærlighet i luften for flere av oss. FOTO: NTB Scanpix
SOMMERHOROSKOP: Ifølge horoskopet er det kjærlighet i luften for flere av oss. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Væren 21. mars - 20. april

Sommeren oppsummert: Du har behov for å stoppe litt opp og tenke deg om i løpet av sommeren. Det gjelder først og fremst i juli og august. Du kan vende tilbake til en tidligere situasjon, et tidligere bekjentskap eller et sted du har vært før. Du har vanligvis mye fart over deg, er aktiv og dynamisk, og du «setter nye skip på sjøen» stadig vekk. Men denne sommeren trapper du litt ned på de mange aktivitetene. Du tar ikke så mange nye initiativ, og venter heller på at andre skal komme med utspill. Det er spesielt når det gjelder dine venner, at du nøler, vender tilbake til noe fra tidligere av eller lar dem ta føringen. Det plager deg imidlertid ikke. Du blir rastløs hvis du må vente på at andre skal komme ut av startblokkene, for de er vanligvis ikke like raske som deg. Du får kanskje vansker med å styre utålmodigheten din, og det kan tære på i forhold til vennene dine. Tell til ti, og la andre også slippe til i større grad.

Kjærlighet: Det er en del uro og utfordringer også i kjærlighetslivet ditt i løpet av sommeren, men du er jo kvinne, eller mann, for å ta ting på strak arm. Og noen ganger later det til at du blir motivert av å møte motstand fra andre. Du kan velge en aktiv ferie sammen med din partner, venner – eller barn hvis du har det. Men vær forberedt på at du vil møte uforutsette situasjoner og overraskelser. De beste stundene for romantikk og kjærlighet er i august, men først etter den 6. august. Før det kan bølgene gå høyt. Den 8. og den 9. ligger an til å bli superromantiske dager. Hvis du ikke allerede er i et parforhold, ligger det an til et møte med et spesielt menneske her. Kanskje et vennskap utvikler seg lovende?

Stjernenes råd: Styr temperamentet ditt, og utløs det på passende tid og sted. Det er lurt å sette dine egne behov litt på vent.

LES OGSÅ: Ny, norsk studie: Mindfulness virker!

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Tyren 21. april–21. mai

Sommeren oppsummert: Du har god flyt i livet denne sommeren, og det skjer mange forandringer – kanskje av og til mer enn du liker. Men det fører også mange nye, morsomme og spennende opplevelser med seg. Du virker også selv annerledes. Kanskje er det er klærne dine, eller kanskje er det oppførselen din – men noe har i hvert fall endret seg markant, og det reagerer folk rundt deg på. Juni kan i den forbindelse gi deg noen utfordringer fra den 6. og fram til den 26. Med din vanlige stahet står du imidlertid fast på ditt. Juli blir langt fredeligere med flere konstruktive løsninger. Du må kanskje jobbe en del i sommer, noe som kan irritere deg, men du har ikke annet valg enn å krumme nakken og stå på. Til gjengjeld er kjærligheten også en aktør som du kan regne med.

Kjærlighet: Hele det siste året har kjærligheten, parforhold og møter med andre stimulert livet ditt. Denne sommeren rommer også mange gode romantiske stunder. Begynnelsen av juni er en av dem. 1.–4. juni er svært romantiske dager. Milde kvelder egner seg godt til varme følelser og søte drømmer. Deretter skal du komme deg fram til juli – og forbi noen utfordringer – før du når roligere farvann. Hele juli summer av gode opplevelser med andre mennesker, gjerne i utradisjonell regi selv om du er et vanemenneske. Nye ting skal prøves. Det er ikke sikkert sommeren byr på så mye reiseaktivitet, men det meste av august bærer bud om fine stunder med venner og/eller partneren. Og dette er gjerne samvær som stikker dypere enn overflatisk kos. Det vil gi livet ditt perspektiv og et streif av alvor.

Stjernenes råd: Det er tid for å gi slipp på gamle vaner. Gjør utskiftinger i garderoben eller i dine faste holdepunkter. Prøv noe helt nytt.

LES OGSÅ: - Jeg sluttet å vaske håret. Slik gikk det

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Tvillingene 22. mai–21. juni

Sommeren oppsummert: Juni er måneden der du er mest framme i skoene. Det skjer mye rundt deg, og du deltar i mange aktiviteter. Du er fokusert på å oppleve ting og er nysgjerrig etter å lære noe nytt. En konkurranse kan både stimulere og motivere deg de to første dagene i juni. Eller kanskje lokkes du med på en lengre reise. I så fall må det være en reise som innebærer mye aktivitet, for du er ikke interessert i å sløve eller koble av. Nei, du vil ha det tvert om. Også den 20.–21. juni ligger det lovnader om reiser eller inspirerende kunnskap i samspill med andre mennesker. Juli blir til gjengjeld svært rolig. Hvis du vil ha en ferie der du kobler av fra alt, er det i denne perioden du skal legge den. Fra den 10. juli blir det stille rundt deg, og etter den 26. vender du nesen mot fortiden, tar et skritt tilbake, finner en gammel, rød tråd i ditt liv og spoler tilbake til den gang livet var en fest. Dette tilbakeblikket varer helt til 19. august, så det er mer enn nok tid til å fordype seg i gamle minner.

Kjærlighet: Det er flere små romantiske oaser i løpet av sommeren. Men det er mulig at det er en del krevende arbeidsoppgaver som må prioriteres før kjærligheten kommer i første rekke. De beste dagene vil være den 1., 2., 20. og 21. juni, samt 18.–20. august. I de dagene kan du dele drømmer, få deg noen dype samtaler, eller bare nyte en stille glede i fellesskap. Starten av juli er mer problematisk, så da er det nok bedre å bruke tiden og kreftene på andre spennende og utfordrende oppgaver. Kanskje vil du føle deg presset den 5.–7. juni og den 9. august. Det kan dreie seg om en deadline som krever din fulle og hele oppmerksomhet.

Stjernenes råd: Gi deg tid til å finne tilbake til røttene, til den du en gang var, og ta opplevelsene med inn i nåtiden.

LES OGSÅ: Slik kan et hjertevennlig kosthold reduserer risikoen for kreft

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Krepsen 22. juni–22. juli

Sommeren oppsummert: Generelt handler mye i livet ditt for tiden om relasjoner til andre mennesker. Det kan være i form av samarbeid, eller det kan dreie seg om parforhold. Det skjer en rivende utvikling, men du vil definitivt også bli konfrontert med din andel av utfordringer. Du møter noen svært sterke mennesker for tiden, folk med kontroll på livet sitt – kanskje for mye kontroll. Eller det kan være mennesker som har vært igjennom en større forvandling, som har gått på trynet noen ganger og nå søker fotfeste. Og du er en god sparringpartner i så henseende. La deg ikke begrense eller bli styrt av din omverden. Kjenn etter i deg selv. Hvor er du og hva vil du?

Kjærlighet: Kjærlighet er et viktig tema for tiden for alle krepser. Det er en utrolig utvikling på gang – spesielt hvis du er kommet til et stadium der du åpner deg mer, tør være deg selv og tør være sårbar. Spesielt de 14 første dagene av juni er herlig romantiske. Det er disse dagene du bør reise ut eller bare søke tosomhet sammen med din utkårede. Spesielt de fire første dagene er praktfulle. Også august rommer helt spesielle muligheter. Det kan være vennskap som utvikler seg i en romantisk retning, eller det kan være reiseaktivitet som bringer romantikken innenfor rekkevidde. Dette er ikke bare sommerflørter for deg, det stikker langt dypere. Det kan også handle om et allerede eksisterende forhold. Det er noen drømmer som kommer til overflaten, og det er en udefinerbar, gjensidig forbindelse som knytter dere tett til hverandre. Du har også vilje til å jobbe for forholdet, å ta det seriøst og fornye det hvis det er det som må til. Det kan bli en helt uforglemmelig sommer.

Stjernenes råd: Det er tid for å åpne porten til ditt indre rike, slik at andre også kan se hvilken herlig person du er.

LES OGSÅ: Ny trend: Tar med barna på Interrail

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Løven 23. juli–23. august

Sommeren oppsummert: Det er mange mennesker i «leiren» din i sommer, noe det ofte pleier å være på denne tiden av året. Og det vil gjelde i alle de tre sommermånedene. Det betyr også at du får en hel del oppmerksomhet, at du er «på», og at du får utløp for all din sjarm og karisma. Du kan være i gang med en utvidelse eller oppussing av boligen, eller du kan på annen måte sørge for å få mer plass rundt deg. Det kan også være at gamle arvesaker vil bli avklart. Og kanskje er det mer sannsynlig at du får besøk fra utlandet enn at du selv reiser ut. I juni vil du møte noen utfordringer. Du kan la deg blende og forføre av vakre løfter i dagene rundt den 8. og 9., og du kan bli skuffet rundt den 28. juni. August bærer bud om en del arbeidsoppgaver, men de er faktisk morsomme og gir deg masse inspirasjon.

Kjærlighet: Hele sommeren vil du få motstand fra et annet menneske. Det er ikke klart om det er din partner, et nytt menneske som kommer inn i ditt liv eller en samarbeidspartner. Men det er en dynamisk, frihetssøkende person som bringer liv inn i tilværelsen, en som går sine egne veier, er selvstendig og som tar initiativ. Dette er et annerledes vennskapelig forhold, et godt pingpongspill, men du kan også føle deg provosert, for eksempel i dagene fra 25. juli til 6. august. Det kan også dreie seg om at du har litt vanskelig for å få private forhold og jobbliv til å gå opp i en høyere enhet. Og en av partene vil føle seg tilsidesatt. Kanskje er det deg? De beste dagene for romantikk og kjærlighet finner du i starten av juli, spesielt 5.–9. Du kan gjerne skru opp forventningene og forberede deg på å bli bergtatt. Det er magi i luften og drømmer i spill.

Stjernenes råd: Prøv noe nytt i samspill med andre mennesker. Eller overrask din partner. Det vil være verdt det.

LES OGSÅ: «Hvem må ta skylda for kroppspresset?»

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Jomfruen 24. august–23. september

Sommeren oppsummert: Det er kommet et helt nytt fokus på reiseaktivitet eller en annen form for kontakt med utlandet, og den vil vare hele sommeren. Dette kan være i jobbsammenheng, eller kanskje våger du å ta spranget og setter av flere måneder i kalenderen for å utforske andre deler av verden. Vanligvis foretrekker du det trygge, det som det ligger til rette for. Men de vindene som blåser nå, er langt mer uberegnelige. Plutselig kan det oppstå muligheter som må gripes med en gang før du får sjanse til å gå det hele grundig etter i sømmene. Det kan også være at en eventyrer plutselig våkner i deg, at du nå vil ut og oppleve noe, føle på frihetens vingesus. I den mer kjedelige og hverdagslige enden av skalaen kan det også bare dreie seg om ny teknologi som innføres på jobben. Men også det kan vise seg å gi deg mer frihet.

Kjærlighet: I løpet av juli og langt inn i august setter du farten litt ned. Kanskje føler du at alt går litt i stå rundt deg, eller kanskje søker du tilbake til fortiden, til dine røtter eller til ting du har brukt tid på tidligere i livet. Mennesker som du har hatt en relasjon til tidligere, kan også dukke opp igjen, enten konkret eller i dine tanker. Du kan bli mer innadvendt og reflekterende. Men samtidig er det mange små oaser med mulighet for romantikk. De første fire dagene av juni er fine sånn sett, og det gjelder også den 20. og 21. juni. Etter den 10. juli er det mange kjærlighetsenergier i luften, så selv om du har trukket deg litt tilbake, vil kjærligheten lett finne veien til deg. Også i august ligger det an til søte drømmer i lange perioder og fine muligheter for kontakt med andre – kanskje via reiser.

Stjernenes råd: Slipp kontrollen, og dra ut på eventyr, eller fyll litt mer magi inn i hverdagen din.

LES OGSÅ: Vet du hvorfor isbilen spiller «Norge Rundt»-melodien?

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Vekten 24. september–23. oktober

Sommeren oppsummert: Det er ikke så mye fokus på reiser denne sommeren – bortsett fra de første ti dagene av juni. Til gjengjeld vies kjærlighetslivet mye oppmerksomhet, og det ligger an til mange gleder utover sommeren. Bortsett fra den første uken av juni rommer denne måneden en del utfordringer for deg. Folk har en tendens til å sette hardt mot hardt, og det kreves litt innsats for å skape balanse og harmoni rundt deg. Det er etterspørsel etter en diplomat som deg. Juli vil gå langt mer smertefritt for seg – ikke minst økonomisk. Du vil kunne se et klekkelig overskudd på kontoen. Du kan nok også fristes til å bruke mer penger, og det er greit å unne seg litt. I august er oppmerksomheten rettet mot hjemmet og hverdagen. Du har nok fortsatt et bra pluss på kontoen, og kanskje skal det brukes på hjemmet? Det kan også komme en uventet arv eller et legat til familien.

Kjærlighet: Det er svært mye oppmerksomhet på kjærlighetslivet ditt denne sommeren. Du har en økt lidenskap og lyst til å gjøre erobringer eller kanskje selv å bli erobret. Utover den sterke fysiske tiltrekning er det også flere perioder med søt romantikk og svermeri. De første fire dagene av juni vil være et bud, og 22.–26. juli likeså. I august blusser lidenskapen for alvor opp – spesielt i dagene rundt den 8. og 9. Livet er likevel ikke bare en dans på roser, for i begynnelsen av august kan det gå hett for seg, eller det kan komme en urolig impuls, rastløshet eller uenighet som kan gi skår i gleden. Dette kan roe seg igjen i dagene 18.–20. august. Da snakker du godt sammen med andre, og dere finner forståelse for hverandres synspunkter.

Stjernenes råd: Det er fint å være diplomaten som glatter ut ujevnhetene, men bruk også krefter på deg selv.

LES OGSÅ: Må vi spise kjøtt for å få i oss nok proteiner?

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Skorpionen 24. oktober–22. november

Sommeren oppsummert: Du har nok generelt større lyst til å komme ut og se deg om i verden for tiden. Du tør mer, åpner mer opp og tar kontakt. Du er mindre innesluttet og forsiktig, og det gir en god respons fra dine omgivelser. Det kan fint skje noe nytt i ditt liv nå, noe eventyrlig. I juni er det flere muligheter for reiser. Best er dagene fra den 1. til den 4. Da er det også muligheter for romantikk, så ta kjærligheten med i bagasjen. Mulighetene for dette vil også være til stede i slutten av juni, men da vil det kreve litt mer innsats. Vil du heller vente til juli, er dagene 5.–9. opplagte til dette formålet. Generelt går du inn i en periode fra den 27. juni og ut sommeren der du føler behov for å trekke deg litt tilbake og lade opp, enten med god støtte fra andre, for eksempel en partner, eller i enerom. Det kan også være andre som gir deg energi. Men det vil være godt å ta det mer med ro og reflektere litt over ditt liv.

Kjærlighet: Det skjer en hel del på kjærlighetsfronten. Overraskende input får livet ditt til å dreie i en ny retning. Det kan være nye mennesker som kommer inn i ditt liv, eller det kan være ditt parforhold som plutselig våkner opp til dåd. Du vil imidlertid møte noen utfordringer i forholdet omkring den 31. juli–6. august, og da kan det være på sin plass å si ifra. De hjemlige forhold er i det hele tatt preget av mye uro eller liv og leven med morsomme og skjøre mennesker som kaster seg ut i aktiviteter de kanskje ikke har tenkt nærmere over. Impulsiviteten er stor – også din. Men resten av august tegner til å bli virkelig superromantisk, spesielt fra den 12. til den 26. Så kanskje er det til denne perioden at du bør planlegge ferien din.

Stjernenes råd: Bytt ut gamle, utslitte vaner med nye som er mer tidsbesparende. Det er tid for å gi slipp.

LES OGSÅ: Rikke byttet ut hus med hage mot en funkisleilighet fra 1930-tallet!

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Skytten 23. november–21. desember

Sommeren oppsummert: Du har i en lengre periode vært på en indre reise. Men det er ikke sikkert andre har lagt merke til det, for det har foregått så stille. Du undres, reflekterer over livet og fordyper deg i fortiden. Kanskje vil du få noen nye, spirituelle interesser, eller kanskje er det bare en lengre «sørgereise» du er på. Du har større behov for å trekke deg tilbake og være alene. Det kan saktens kombineres med reise-aktivitet. Du kan reise langt bort – på en retreat, i kloster eller til en hytte langt ut i naturen der du kan finne indre ro. Juni er en deilig måned for deg. Og mange gode opplevelser venter blant annet i dagene den 1. til den 4. og den 20. og 21. juni Det kan oppstå inspirerende samtaler, og du er spesielt flink til å lytte i disse dagene. Du vil sågar «høre» det som ikke blir uttalt – lese mellom linjene. Juli bærer også bud om reisedager. Det gjelder i dagene 5.–9. og 22. og 23., mens den helt store reisen, indre som ytre, nok ligger mellom den 12. og 26. august. Da vil du søke både romantikk og spirituell innsikt. Kanskje kan det kombineres?

Kjærlighet: Du er spesielt mottakelig for romantiske følelser i august. Du er nærmest henført og svermerisk. Du er mer sensitiv enn du pleier å være, og merker selv de minste pust av tanker, følelser og reaksjoner fra andre så vel som fra deg selv. Du er mer lydhør og oppmerksom på indre bevegelser. Kanskje forsvinner du av og til helt i deg selv? Hvis sommeren ikke får deg til å reise ut, vil du søke stillheten hjemme, kanskje lukke deg inne i ditt studerkammer eller ta opp noen av dine kreative interesser. En malerpensel vil være et opplagt redskap for deg i denne perioden. De første dagene av juni rommer også romantikk.

Stjernenes råd: Det er helt greit å gi seg hen, å være passiv og gjøre ingenting.

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Steinbukken 22. desember–20. januar

Sommeren oppsummert: Det vil være helt greit «å trekke ut stikkontakten» i lengre perioder i sommer. Du har behov for å ta deg tid til å kjenne etter, tenke deg om, planlegge og sjekke. Du er inne i en ordentlig seriøs fase av ditt liv, har behov for å sette ting i system eller målrette innsatsen din, gjerne med hjelp fra venner. Vennskaper er med på å kaste lys over ting for deg for tiden. De gir deg håp og mot til å fortsette på din vei. Hvis du skal reise, vil det også være opplagt å gjøre det sammen med en utvalgt venn eller noen få. Det er lagt opp til fordypelse og gjensidig forståelse. Det er ikke bare fornøyelsesreiser du streber etter. De må gjerne ha innhold, men husk å legge arbeidet helt til side i en periode.

Kjærlighet: Denne sommeren er veldig spesiell når det kommer til kjærlighet, erotikk og romantikk. Det skjer noe nytt, uforutsett, annerledes og kanskje til å begynne med også provoserende. Men det kommer liv og luft inn i forholdet, hvis du er i ett. Og hvis du ikke er det, så vil det komme en ny person inn i ditt liv, en person som kan få en avgjørende innflytelse på deg. Det er en annerledes, spesiell, kreativ person, som gjerne går sine egne veier og ikke følger den stien som er tråkket opp. Og det vil heller ikke ditt kjærlighetsliv gjøre denne sommeren. Det skal gis plass til eksperimenter, til forandringer, til å gi slipp på gamle vaner. Spesielt august kan bli fantastisk. Du føler deg helt trygg når du gjør endringer og søker ut på dypt vann. Du føler en annerledes frihet, og tar selv ansvar for din frihetstrang. Og spesielt august rommer gode, dype samtaler – gjerne om spirituelle temaer som vekker drømmer og håp til livet.

Stjernenes råd: Bytt ut den gamle «ryggsekken» med en ny, og sett kursen din i en ny retning.

LES OGSÅ: Peder Kjøs: - Er det en sykdom i seg selv å være jente?

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Vannmannen 21. januar–18. februar

Sommeren oppsummert: Livet ditt er i endring i denne perioden. Hele sommeren tar du initiativ til å konsolidere deg, til å finne fotfeste og finne dine røtter. Til en forandring har du lyst til å slå røtter mer permanent, men det må nok flere forsøk til. Du er også svært aktiv hele sommeren, noen ganger med full fart framover før du tar en pause, eller med prøv-og-feile-metoder. To skritt fram og ett tilbake. Du fortsetter å være sta. Du tar nye initiativ, kaster deg ut i kampen når det er noe som opptar deg. Du har mulighet til å oppnå suksess, og det kan koste deg litt penger i den forbindelse. Spesielt august rommer mange muligheter. Noe modnes i ditt indre og vokser seg sterkt, for så å bryte ut i lys lue og omsettes i praksis. Det er imidlertid også litt grus i maskineriet, og ofte trives du med litt motstand og uro. Den første uken i august er spesielt krevende og urolig. Vær oppmerksom på din stahet. Det kan være i familien at bølgene går høyest.

Kjærlighet: Hele juli og hele august har fokus på samarbeid og partnerskap. Det vil fort bli mye prat, mange ideer, mange givende samtaler og mange diskusjoner som ikke fører noe steds hen. Hvis du er i et forhold, er det en god idé å lytte ordentlig til hverandre, gi oppmerksomhet og tid til hverandre – og ikke vær redd for også å tie sammen. Til tider er det som om partneren bare vil ha rett, ha det siste ordet. Men store ord og fakter er ikke nok til å bekrefte et parforhold. De beste dagene for gjensidig inspirasjon vil være den 12.–15. juli. Det blir kanskje ikke så mye reiseaktivitet – bortsett fra på det indre plan. Du må gjerne invitere partneren din inn dit.

Stjernenes råd: Lytt til andre, for eksempel sjefen eller din partner, og ta deretter din egen beslutning.

LES OGSÅ: Nå er camping supertrendy: - Harrystempelet er borte

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Fiskene 19. februar–20. mars

Sommerens oppsummert: Du har i lengre tid hatt utferdstrang, så hvis du har mulighet til det, vil en reise være en fin ting nå, og det vil også gjelde utenfor den egentlige sommersesongen. Det kan være en udefinerbar lengsel som du bærer på. Kanskje er det en lengsel etter noe du ikke riktig vet hva er – etter noe du ikke klarer å sette ord på. Kanskje er det en lengsel etter fred og ro, kanskje spirituell inspirasjon eller kreativ utfoldelse. Så en ferie på et rolig sted, enten det er på et slags retreat eller på en hytte ute i naturen, vil du ha stor glede av det. Du kan ofte føle deg nærmest gjennomsiktig i en travel hverdag og synes at du er altfor påvirkelig. Derfor har du et stort behov for å koble helt av, nærmest å skape en ugjennomtrengelig mur rundt deg. Så for din del kan sommeren gjerne stå i stillhetens tegn. Det er rett og slett tid for å slå av mobilen. Gode perioder for å reise vil være den 1.–4. juni, samt 20.–21. juni og igjen 5.–9. juli og hele august.

Kjærlighet: De periodene der det er gunstig å reise, rommer også mulighet for romantikk og kjærlighet, så det vil være ute i det fremmede at du vil møte kjærligheten – eller kanskje har du den selv med «i kofferten». Fra den 10. juli går kjærlighetsplanten Venus inn i ditt partnerskapsfelt, og der blir den fram til den 7. august. Hele denne perioden vil kjærligheten banke på din dør. Er du singel, vil det dukke opp et menneske med et herlig potensial til samarbeid, fellesskap og kjærlighet. Er du allerede i et forhold, vil kjærligheten dukke opp som en gjest. Ta vel imot den. Men aller sterkest er perioden 12.–26. august. Da vil du nærmest sveve på en lyserød sky med høye forventninger. Du vil la deg besnære og forføre i kjærlighetens favn. Det er bare å nyte det.

Stjernenes råd: Det er tid for å drømme store drømmer og gi seg hen til dem.

LES OGSÅ: 20 år siden første episode kom på skjermen: - Serien bidro til at jenter i større grad turte å snakke om sex og omfavne egen seksualitet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer