Stort horoskop:

Slik blir sommeren

Vannmannen bør ikke legge for faste rammer for ferien, mens tyren kan sette pris på alle de ferieaktivitetene som kan nytes hjemme.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VÆREN

21. mars–20. april

Sommeren generelt

Det er ikke lett å planlegge en ferie i disse koronatider. Heldigvis kan du være spontan, for du er ikke typen som trenger lange forberedelser. Det gjelder også hvis du på forhånd har utelukket å reise til utlandet. Krevende blir det først hvis dere er flere som skal feriere sammen, for da gjelder det å være ute i god tid.

De første to ukene av juni kan være utfordrende, for da må du ta deg av flere ting samtidig, og du har ditt å ta deg av på privaten. Deretter har du tiden på din side, og du kan også nyte den norske sommeren utenom ferietiden. Best er det hvis været gir anledning til mye utendørsliv.

Kjærlighet og samvær

I forhold til forrige sommer kan du nå få mer tid med venner og familie. De vennene du har sett mindre til, kan du forhåpentlig møte i sommermånedene. Hvis du har ferietradisjoner sammen med venner, er dette en tråd du kanskje kan ta opp nå. Og hvis du ønsker å vie parforholdet ditt ekstra oppmerksomhet i ferien, er tiden fra midten av juni og til slutten av juli en god periode for dette. Hvor dette skjer rent fysisk, er ikke viktig, for målet er først og fremst å ha det gøy og avslappende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer