Horoskop vår 2018:

Slik blir våren, ifølge horoskopet ditt

Det er kjærlighet i luften for flere av oss.

HOROSKOP VÅR 2018: Dette vil våren bringe, ifølge horoskopet ditt. ILLUSTRASJON: Linda Søraa, NTB Scanpix
HOROSKOP VÅR 2018: Dette vil våren bringe, ifølge horoskopet ditt. ILLUSTRASJON: Linda Søraa, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir våren:

Væren 21. mars - 20. april

Våren oppsummert: Du kan se fram til en forrykende vår på mange plan – også når det kommer til kjærligheten. Du vil nå toppen de aller nærmeste ukene. I den perioden vil din omgang med andre mennesker fungere svært så godt. Du har en egen evne til å si de rette tingene på riktig tidspunkt, og du er flink til å skape kontakt. Sett deg ned og ta en ordentlig prat med en som du bryr deg ekstra mye om. Du har lyst til å folde ut vingene dine og dra ut på reise for å prøve noe nytt, gjerne under fremmede himmelstrøk. For nå føler du deg mer fri enn du har gjort på lenge, og du reagerer spontant på de mulighetene som byr seg. Disse månedene er du også spesielt god til å kommunisere, sette ord på tanker og følelser og å få budskapet ut til andre. Det vil ligge an til mange spennende samtaler i vår.

Kjærlighet: Kjærligheten banker iherdig på i begynnelsen av perioden. Og det ligger an til lidenskap, sterke følelser og engasjement i andre mennesker. Du brenner for en konkret sak, og du brenner for kjærligheten – og kanskje brenner du også for et spesielt menneske. Et høydepunkt vil falle på den 11. april. Da kan du møte en person som får stor betydning for deg, eller du kan gjenoppdage gnisten i et allerede eksisterende forhold. Mai er litt mer vanskelig, men hvis du er av typen som ikke går av veien for en utfordring, er det bare å vise hva du kan.

Stjernenes råd: Grip kjærligheten i øyeblikket. Den flyr tett forbi, og det er ingen grunn til å vente.

LES OGSÅ: Slik blir 2018 ifølge horoskopet ditt!

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Tyren 21. april–21. mai

Våren oppsummert: Du har vært i en langvarig prosess nå der parforhold og samvær med andre er prioritert. Dette er et viktig område i ditt liv, og du får mye glede via din kontakt med andre mennesker – og spesielt fra en som står deg nær. Du vokser som menneske når du åpner opp for andre i ditt liv, og det er det du gjør nå. Du møter andre meninger, andre kulturer eller mennesker fra andre steder som inspirerer deg. Det er en rivende utvikling i gang i ditt parforhold. Du ser det vokse og har stor suksess med nettopp din måte å være i et forhold på. Dine grenser endres, og du føler deg trygg ved å komme andre i møte. Det vil være fint å sette av mer tid til felles opplevelser – til både de sosiale og de mer intime møtene.

Kjærlighet: For deg er det april som er høydepunktet når det gjelder kjærlighet og romantikk. Spesielt dagene rundt 11. og 12. april kan du lett gripes av en forelskelse som flammer opp i sterk lidenskap. Enten du har en fast partner, eller om du er singel og på date, følger du hjertet ditt. Du får noen deilige opplevelser, og lar deg gjerne forføre av de gode stemningene. Det er på tide å gi slipp på bakkekontakten og nyte rusen. Mai handler mye om å snakke sammen med den utkårede, å forstå hverandre og å dele tanker. Du er flink til å si ting på en sjarmerende måte og til å inngå kompromisser, slik at dere kan møtes på midten. Og det gagner ditt kjærlighetsliv.

Stjernenes råd: Lukk døren opp på vidt gap, og inviter kjærligheten inn. Det kan bare bli bra.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Tvillingene 22. mai–21. juni

Våren oppsummert: Våren handler i stor grad om vennskap for deg. Venner kan man dele sorger og gleder med. Venner kan man rusle i byen med, og noen venner kan man kanskje også flørte med. Det kan være i vennekretsen du møter kjærligheten. Du føler deg i det hele tatt veltilpass når du er sammen med vennene og når det blir snakket om alt mellom himmel og jord. Du kan også møte mange dynamiske mennesker som får ting til å skje. Du blir revet med, inspirert og stimulert. Og i de tilfellene er det fint å ha noen du kan snakke godt med, en som forstår deg og har samme synspunkter. Hvis det er partneren din, vil samtalene føre dere tettere sammen. Er du ikke i et parforhold, vil du nå fint kunne date og møte et menneske du er på bølgelengde med.

Kjærlighet: Det er de første dagene at kjærligheten er lettest å håndtere. Da vil den flyte lett og uhindret gjennom livet ditt. Utover i april vil den du kanskje har hemmeligheter for, i større grad gjemme seg. Eller kanskje du bare er uoppmerksom på den delen av tilværelsen. Men i overgangen til mai våkner du mer opp og søker kjærlighet og samvær med andre. Livet er likevel ikke uten utfordringer. Du kan ikke bare følge med strømmen og ta imot det som kommer. Du må selv opp på barrikadene, selv vise dine kjærlige intensjoner, selv være den som gir og som tar initiativet. Du må finne kjærligheten i deg selv, før du kan gi den videre til andre.

Stjernenes råd: Vær i flytsonen, men vær også forberedt på å yte ditt for alles felles opplevelse.

LES OGSÅ: Slik finner du ekte kjærlighet, ifølge horoskopet ditt

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Krepsen 22. juni–22. juli

Våren oppsummert: Å fungere sammen med andre mennesker blir et hovedtema for deg, og det gjelder ikke bare i vår, men i hele år. Det ligger et seriøst stykke arbeid foran deg. Og hvis du gjør det bra, vil det også ligge suksess der. Men det kreves at du jobber. Du møter alvorlige mennesker, eller mennesker som har et klart definert mål. De er fokuserte og intense, og kanskje kan du føle at det blir mindre rom for deg. Det som likevel er bra med dette, er at du vokser med oppgavene, du blir mer avklart selv, og folk får respekt for deg og din integritet. Helt fram til 16. mai vil du møte mange driftige, inspirerende og livlige mennesker som kan sette fart på tingene – og ikke minst på deg.

Kjærlighet: De beste dagene for kjærligheten er den 11. og 12. april. Da er ulmer det så sterkt i glørne at de slår ut i full flamme. Du får sterk respons fra et annet menneske, en som er fullstendig engasjert. Du føler deg sett og møtt som den du er, og dere er begge gode til å skape den balansen mellom å gi og ta, noe som skal til i et godt forhold. En annen god periode for kjærlighet og romantikk er på slutten av våren. Fra den 20. mai gjester kjærlighetsgudinnen Venus ditt tegn og sprer glede med sin milde tilstedeværelse. Kjærligheten bor i ditt hjerte, og det er fint å dele gavmildt ut av den til andre eller bare til en enkelt, spesiell person. Initiativet er ditt nå.

Stjernenes råd: Trekk på deg arbeidsklærne når det gjelder kjærlighet. Din innsats vil bære frukter langt inn i framtiden.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Løven 23. juli–23. august

Våren oppsummert: Ved første øyekast ser det ut til at du har det riktig så travelt med alle hverdagens gjøremål, så hvor blir det av festen? Du finner den nok som oftest i jobbrelaterte sammenhenger, noe som også kan være hyggelig. Men du må nok selv gjøre en innsats og skyve oppgavene til side og sette merke i kalenderen, slik at det blir mer plass til fornøyelser. Og at jobb og fornøyelser går hånd i hånd, gir deg også andre muligheter. Kollegene kan være morsomme å være sammen med også privat. Og sammen kan dere få ting gjort, slik at du ikke trenger å dra hele lasset alene. Og kanskje klarer dere å inspirere hverandre slik at dere ser utover hverdagens tredemølle og kan sikte dere inn mot muligheter i horisonten.

Kjærlighet: Kjærligheten trenger ikke å krype i skjul selv om det er fokus på jobb. Du har flere gode kort på hånden i vår. I første del av perioden er det raust med lidenskap og kreativitet i kjærlighetslivet. Du er fyr og flamme, og stimuleres også til en liten kappestrid, hvem er best? I april føles det som en opplagt ting å reise ut i verden med kjærligheten i kofferten. Spesielt dagene 10.–15. april er fine for romantikk og hete følelser. I mai er det spesielt etter den 16. at kjærligheten banker på, kanskje i kraft av en iherdig beiler. Om det er den faste partneren din som våkner opp til ny dyst, eller om det er en ny date, ja, det får tiden vise.

Stjernenes råd: Kjærligheten kan gjerne ligne en forkledd arbeidsoppgave. Pakk den ut og nyt den.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Jomfruen 24. august–23. september

Våren oppsummert: Vårmånedene gir deg stoff til ettertanke. Du har ting du i ditt stille sinn må overveie. Det kan være en god idé å ta en kikk i bakspeilet, tenke igjennom fortiden og trekke noen konklusjoner som du kan dra nytte av framover. Det kan være minner som trigger hukommelsen, eller du kan bevisst søke tilbake til spesifikke ting. Spesielt fram til 15. april har du fokus på fortiden. Deretter kan du bruke den kunnskapen du har samlet, til bedre å forstå nåtiden og kanskje til og med få et glimt inn i framtidens muligheter. Sett bevisst av tid til dine aktiviteter som har med kreativitet å gjøre, det vil gi deg glede på lengre sikt.

Kjærlighet: Kjærligheten stiller krav til deg gjennom hele våren. Det er dører som lukkes for at andre kan åpnes, så la derfor være kun å fokusere på lukkefasen. Kjærlighetslivet ditt er i endring, og det tar tid å finne de rette løsningene for deg, løsningene som gjør at du trives og blomstrer. Man må tørre gi slipp på det gamle for at det nye skal få plass. Faktisk ligger det både lidenskap og initiativer og venter på å få lov til å slippe til. I april kan du også bli revet med av gamle og glemte pasjoner – spesielt i dagene mellom 10. og 15. Kanskje er det lagt opp til spennende reiseaktivitet? Du kan meget vel møte kjærligheten ute på fremmed grunn. Mai er litt mer vanskelig, men hvis du tar tak i utfordringene, vil konfliktene løse seg.

Stjernenes råd: Dykk gjerne ned i de villeste strømmene av kjærlighet. Noen ganger må man tørre.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Vekten 24. september–23. oktober

Våren oppsummert: I hele vår er det mye fokus på dine relasjoner og ditt samarbeid med andre mennesker, men ut fra litt ulike vinkler. Du har nok i en del år opplevd forandringer, og kanskje uro og oppbrudd, i ditt forhold til andre mennesker. Og de siste brikkene faller på plass i den første del av våren. Basen din, hjemmet ditt og røttene dine har også vært i fokus lenge. Og det vil de fortsatt være. Du har grunnleggende behov for at noe skal skje, at det som er gammelt og brukelig, kasseres og nytt kommer til. Det er en lengre prosess, men det gir langt mer ekte liv og lyst i tiden som kommer. Og i mai begynner det endelig å falle mer ro over leiren. Du har da funnet en god måte å være i dine relasjoner og i ditt parforhold på. Et nytt liv er i gang.

Kjærlighet: Kjærligheten er viktig for deg nå. Du stimuleres i møtet med et annet menneske og finner en god balanse i forholdet. Du kan både ta initiativet og være den som er avventende. Det ligger an til fine samvær og flere gode samtaler i hele april måned. Du kan også møte på utfordringer, men også masse lidenskap og engasjement, så det gjelder å holde tunga rett i munnen. Også i mai måned er det mye fokus på kjærlighet og samvær med andre – og på gode samtaler. Det gjelder spesielt før den 14. mai. I dagene etter det, og spesielt etter den 18., er det lidenskap og erotikk i luften. Mulighetene er mange, det gjelder bare å gripe dem.

Stjernenes råd: Søk kontakt med andre, del dine tanker – og få gode tilbakemeldinger.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Skorpionen 24. oktober–22. november

Våren oppsummert: Drømmer og fantasier har lenge inntatt ditt kjærlighetsliv. Du har en lengsel etter et eller annet udefinerbart, noe som bare drømmer kan oppfylle. Og drømmene gir næring til en sterk glede. Du føler deg i det hele tatt mer livsglad og levende for tiden. Du ser muligheter i horisonten, og du finner løsninger og veier fram. Det gir en viktig boost til selvtilliten. Du utvider også din horisont – enten konkret ved å reise, eller i overført betydning ved å lære noe nytt, bevege deg i nye kretser og søke ny kunnskap. Din indre detektiv er årvåken og finner godbiter å forske i. I jobbsammenheng kan du spesielt i april oppleve noen overraskende gjennombrudd.

Kjærlighet: Det er noe litt mystisk, sugende i ditt kjærlighetsliv for tiden – noe som får deg til å gi deg hen til å la deg lede med strømmen og bare nyte. I april er det ekstra fokus på parforhold og kjærlighet. Kjærlighetsgudinnen er på besøk hos deg og legger opp til romantikk og svermeri, og det kan også bli fysisk og sensuelt. Enten du er i et forhold eller er på jakt etter et, så lover april flere romantiske muligheter. Grip sjansen når den viser seg. Det er sterk lidenskap i farvannet. Også i mai ligger det an til hete følelser, og drømmer kan bli oppfylt. Etter den 15. mai ligger det an til forandring, overraskelser og fornyelser. Du møter nye mennesker som setter nye ting i gang i livet ditt.

Stjernenes råd: Slipp kontrollen, og gi deg hen når muligheten byr seg. Bakkekontakten får du tidsnok igjen.

LES OGSÅ: Hit bør du reise i 2018, ifølge horoskopet ditt

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Skytten 23. november–21. desember

Våren oppsummert: Generelt er du inne i en periode der du fordyper deg. Du går ulike saker etter i sømmene, og får skjulte ting fram i lyset. Du føler at du trenger tid til å være innadvendt og i ditt eget selskap, men husk å fortelle dette til andre, for det er sjelden de ser deg fra denne siden. Fortiden kan romme gåter som du nå kan løse. Noen har kanskje lyst på et opphold på et spa eller et annet sted der det er mulig å koble av fra hverdagslivet. Kanskje holder det å gå ut i naturen for å nyte stillheten og nærværet. En indre søken etter mening i tilværelsen kan resultere i flere erkjennelser. Du kommer også fram fra ditt «skjulested» i ny og ne og bidrar med ditt.

Kjærlighet: Når det kommer til kjærlighet, er det flere muligheter i vår. Første del av perioden preges av dine initiativ, og du opplever en periode med romantikk og forelskelse og stor kreativitet på dette området. Du føler at du kommer i balanse og at du har tid til nytelse eller kanskje nye erobringer. Du er flink til å ta kontakt og snakke med andre. I midten av april er det noe annet som har førsteprioritet. Kanskje er det økonomien? Men etter den 25. kommer kjærligheten igjen inn på ditt partnerskapsområde. Det er gode forutsetninger for å lykkes både med det faste forholdet, jobbrelasjoner og til å møte en ny potensiell partner. Du er rett og slett tiltrekkende. Mai er best fram til den 19. Da kan drømmer bli realisert.

Stjernenes råd: Grip drømmene dine, og før dem ut i virkeligheten. Alt er mulig.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Steinbukken 22. desember–20. januar

Våren oppsummert: Det er generelt mange endringer i livet ditt. Du går igjennom en personlig forvandlingsprosess. I løpet av våren vil du også påta deg mer ansvar, flere oppgaver og sette et ambisiøst mål for livet ditt. Du vil møte respekt for den du er og det du gjør. Du vil få støtte fra dine bekjente, og venner kan framstå som «støttetropper» som bakker deg opp i dine prosjekter. Vennskap er viktig i hele vår. Det foregår mye i din leir: Mennesker kommer til deg og tar del i dine oppgaver. Du får lett en ledende rolle, og fører folk sikkert gjennom krevende landskap, for du har stålkontroll på ting. På hjemmebane kan det imidlertid være en del forstyrrende elementer. Og hvis du liker avbrytelser, er det et friskt pust.

Kjærlighet: Det er ikke bare uro som viser seg på hjemmebane, men også kjærligheten viser seg der. Inviter folk hjem – også venner. Det legges opp til hyggelige stunder og gode samtaler. April er i stor grad fokusert på kjærlighet, spesielt dagene mellom den 10. og 14. blusser romantikken opp, ledsaget av lidenskap og initiativlyst. Du er flink til å si fra om hva du har lyst til. Fornuft og følelser går hånd i hånd. Mai er stille i starten, men etter den 15. skjer det virkelig noe nytt. Nye mennesker kommer inn i ditt liv, forandringens vinder blåser i ditt kjærlighetsliv, så vift vekk vanene og åpne døren for nytt liv. Etter den 20. kommer kjærlighetsgudinnen Venus på besøk. Ta godt imot henne.

Stjernenes råd: La ambisjonene dine dreie i en romantisk retning. Sett kjærligheten på timeplanen.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Vannmannen 21. januar–18. februar

Våren oppsummert: Du opplever en rivende utvikling i arbeidslivet, enten du er selvstendig næringsdrivende, ansatt eller pensjonist. Det er mange utviklingsmuligheter, og du har hellet med deg. Har du forberedt deg godt, vil du oppleve suksess. Kommunikasjonen din flyter også godt – og det på flere plattformer. Hele våren er faktisk skapt for kommunikasjon. Det kan være konkrete, dype samtaler, eller det kan være de sosiale mediene du surfer på. Det vil i vår også skje ting på mer skjulte eller ubevisste områder, ting du holder for deg selv, eller ting som krever tid og refleksjon før du deler dem med andre. Du føler behov for å være alene nå.

Kjærlighet: Med så mye fokus på jobben må du passe på at du også gir rom for kjærligheten. I april rykker kjærlighetsgudinnen hjem til deg, og innenfor dine fire vegger trives kjærligheten og romantikken. I midten av måneden har du kanskje noen hemmeligheter, noe foregår i hvert fall i det skjulte. Mai kommer med forandringer, og spesielt etter den 15. vil nye mennesker komme inn i livet ditt. Det vil skape litt uro, men samtidig liver det ordentlig opp. Du tar gjerne føringen selv og starter nye ting, nye forhold eller er primus motor i spennende prosjekter som involverer andre. Fra den 25. april til den 20. mai er det ekstra fokus på kjærlighetslivet. Og for deg gjelder det bare å slappe av og nyte det.

Stjernenes råd: Prøv å multitaske – med kjærligheten i den ene hånden og jobbplanene i den andre.

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer

Fiskene 19. februar–20. mars

Våren oppsummert: Vennskap kan fort knirke litt for tiden og gjerne i hele vår. Noen upopulære beslutninger må tas om du skal trives. Få noen få riktige venner til å støtte deg. Hvis du har mulighet til å reise, vil du kunne koble av og oppleve glede, noe som vil kunne gi deg en stigende optimisme. Du føler behov for en dyp følelsesmessig forankring for tiden, og den bør du søke etter på de riktige stedene. Helt fram til midten av mai har du en lang periode der du kan ta initiativ når det gjelder vennskap. Prøv noe nytt. Få liv i dine vennerelasjoner, og gi slipp på gammel bagasje. Når en dør lukkes, åpnes en ny.

Kjærlighet: Første del av perioden er ikke så godt egnet til kjærlighet, men det ligger an til flere gode samtaler, og det har du god bruk for. Ta dem, de vil gi deg ro i sinnet. Det er faktisk noen som forstår deg. Senere i april vil det ligge an til bedre kjærlighetsopplevelser. Det er både romantikk og lidenskap i luften. Du kan møte kjærligheten på bussen eller i vennekretsen. Hold øyne og ører åpne. Samtidig bringer hele april en spesiell dybde og intensitet. Også her kan det være vennskap som starter en prosess. Men aller best er mai, for da gjester Venus både ditt hjem (fram til den 20.) og det livsområdet som har med kjærlighet og erotikk å gjøre – fra den 20. fram til et stykke ut i juni. Mulighetene er mange, men det er ikke nok å drømme – det må handling til.

Stjernenes råd: Bruk dine venner også til å finne fram i kjærlighetens jungel, for de kan se ting utenfra.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain
ILLUSTRASJON: Anna Adelback-Houplain Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer