KOSTHOLDSHOROSKOP: Lurer du på hvilket kosthold som passer for ditt stjernetegn? Logg inn med aID og se hva astrologen anbefaler. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
KOSTHOLDSHOROSKOP: Lurer du på hvilket kosthold som passer for ditt stjernetegn? Logg inn med aID og se hva astrologen anbefaler. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer

Løven (23. juli - 23. august)

Slik bør du spise, ifølge horoskopet ditt

Logg inn med aID og se hvilket kosthold astrologen anbefaler for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Det finnes utrolig mange ulike dietter, og nesten ukentlig kan vi lese om eksperter som har funnet veien til en sunnere hverdag med mer energi og bedre helse basert på hva du spiser, når du spiser det eller hvordan du tilbereder det. Lavkarbo, 5:2, paleo, det er mye å velge mellom. Men hvilken diett passer for deg og din livsstil? Og kan det være mulig at når på året du er født kan påvirke hvilket kosthold du bør velge? Vel, skal vi tro astrologen, kan det være råd å hente ved å kikke på egenskapene i stjernetegnet.

HOVEDTREKK:

Du elsker å være sosial, så tren gjerne sammen med andre. Finn fram den utholdenheten løver er utstyrt med og resultatene vil komme raskt!

En løve som skal endre livsstil er et kapittel for seg selv. Du elsker alt som har med hygge å gjøre, og for deg er det synonymt med gode middager og hjemmebakst. Når du først skal endre kosthold og livsstil, anbefaler jeg at du gjør det sammen med noen andre. For er det noe en løve hater, så er det å tape. Utnytt konkurranseinstinktet ditt og bli med på et opplegg som involverer andre. Trening er også viktig, og det forundrer meg ikke om du allerede har kjøpt både trimsykkel, romaskin og det siste innen treningstøy. Men det må jo faktisk brukes for å ha en effekt.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer