KOSTHOLDSHOROSKOP: Lurer du på hvilket kosthold som passer for ditt stjernetegn? Logg inn med aID og se hva astrologen anbefaler. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
KOSTHOLDSHOROSKOP: Lurer du på hvilket kosthold som passer for ditt stjernetegn? Logg inn med aID og se hva astrologen anbefaler. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer

Vannmannen (21. januar–18. februar)

Slik bør du spise, ifølge horoskopet ditt

Logg inn med aID og se hvilket kosthold astrologen anbefaler for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Det finnes utrolig mange ulike dietter, og nesten ukentlig kan vi lese om eksperter som har funnet veien til en sunnere hverdag med mer energi og bedre helse basert på hva du spiser, når du spiser det eller hvordan du tilbereder det. Lavkarbo, 5:2, paleo, det er mye å velge mellom. Men hvilken diett passer for deg og din livsstil? Og kan det være mulig at når på året du er født kan påvirke hvilket kosthold du bør velge? Vel, skal vi tro astrologen, kan det være råd å hente ved å kikke på egenskapene i stjernetegnet.

HOVEDTREKK:

Som vannmann skal du ikke gjøre som andre – det er mye mer tilfredsstillende for deg å finne din egen vei.

Du er veldig målrettet og det bør du bruke for alt det er verdt. Som vannmann skal du ikke gjøre som andre – det er mye mer tilfredsstillende for deg å finne din egen vei. Du trenger frihet og vil nok føle deg låst hvis du skal følge en bestemt metode. Dersom du ikke er redd for å prøve noe nytt, vil jeg anbefale deg soneterapi for å på den måten bli kvitt noen av kroppens avfallsstoffer. Det er en god start.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer