Horoskop og kjærlighet:

Slik finner du ekte kjærlighet, ifølge horoskopet ditt

Burde du dra på bar, eller på treningsstudioet?

HOROSOP OG KJÆRLIGHET: Det bugner av muligheter til hvor du kan møte drømmepartneren, men det er steder som er ekstra gunstige i forhold til stjernetegnet ditt. FOTO: NTB Scanpix
HOROSOP OG KJÆRLIGHET: Det bugner av muligheter til hvor du kan møte drømmepartneren, men det er steder som er ekstra gunstige i forhold til stjernetegnet ditt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å møte nye mennesker har aldri vært enklere. Takket være datingapper, sosiale medier og datingsider har valgmulighetene økt betraktelig.

Likevel er det mange som klager over at det er vanskeligere enn noensinne å finne ekte kjærlighet. Så, hvorfor ikke la denne guiden fra nettstedet Elitedaily vise deg hvor du bør lete etter ekte kjærlighet, basert på stjernetegnet ditt.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Væren - Finn en felles hobby

Væren har aldri noe problem med å finne kjærlighet, rett og slett fordi de alltid er ute på ting og møter nye mennesker. De elsker eventyr og nye opplevelser, og derfor er det mest sannsynlig at de mener kjærligheten mens de er ute og gjør nettopp dette. De drar ut for å hoppe i fallskjerm, lære salsa eller på et klatrekurs, og kommer tilbake med drømmepartneren.

Tyren - Med en bekjent

Det er nesten umulig å ikke falle for en varm og åpenhjertet tyr. En tyr trenger bare å ta et ekstra blikk på den nære vennekretsen, og plutselig vil de oppdage at halvparten sannsynligvis er hemmelig forelsket i dem. Potensielle kjærlighetsinteresser ligger som regel rett i nærheten, og venter på at tyren skal legge merke til dem.

VENNER: Plutselig kan en i vennegjengen vise seg og egentlig være kjærligheten i ditt liv, om du bare åpner muligheten for det. FOTO: NTB Scanpix
VENNER: Plutselig kan en i vennegjengen vise seg og egentlig være kjærligheten i ditt liv, om du bare åpner muligheten for det. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Tvillingene - På skolen eller et kurs

Tvillingene trives der de får vise frem sitt intellekt og kunnskap. Derfor er det optimalt for en tvilling å møte en eventuell partner på akkurat disse stedene. De trenger en partner som ser deres komplekse natur, og faller like mye for intellektet som skjønnheten.

Krepsen - Under frivillig arbeid

Krepsen er både emosjonell og kjærlig, og trenger en partner som deler en dyp empati for andre mennesker. Nettopp derfor er det perfekt for en kreps å finne kjærligheten mens de driver med frivillig arbeid. Ingenting gir krepsen den samme gode følelsen som å drive med frivillig arbeid.

Løven - På fest

Selvsikre og entusiastiske løver er alltid midtpunktet på en fest, og sjarmen til en løve kommer best frem når de har et stort publikum de kan sjarmere. Det fungerer, og plutselig er en i mengden den neste drømmepartneren. Det er godt å være løve.

PÅ FEST: En løve stråler på fest, og nettopp derfor kan det være et fint sted for å finne kjærlighet. FOTO: NTB Scanpix
PÅ FEST: En løve stråler på fest, og nettopp derfor kan det være et fint sted for å finne kjærlighet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Jomfruen - Gjennom en venn

Jomfruen er både praktisk og kritisk, og kan fort gå lei av alt dramaet som følger med datinglivet. Derfor kan det være greit for en jomfru å få en venn som allerede kjenner dine behov til å hjelpe med å finne den riktige partneren. På den måten eliminerer de en del bunnslam de ikke trenger å bry seg med.

Vekten - I parken

Selvfølgelig trenger den romantiske og sjarmerende vekten en kjærlighetshistorie som minner om en romantisk komedie. Vekten finner kjærligheten i sitt liv på et uventet sted, som for eksempel på en spasertur i parken. Deretter er det bare å slappe av, for dere kommer til å leve lykkelig resten av livet.

Skorpionen - På treningsstudioet

Skorpionen er både sterk og tiltrekkende, og de er i sitt ess mens de trener og vedlikeholder det ytre. En skorpion tror kanskje hun ser ut som en stor klump av svette, men de beundrende øynene rundt ser det annerledes. Det er ikke overraskende om skorpionen møter kjærligheten i livet sitt på tredemølla ved siden av sin egen.

Skytten - På kafeen

Skytten er vennlig, og er kjent for sin gode humor. De kan starte en samtale hvor som helst, med hvem som helst. Det er ikke mange som kunne gått bort til en fremmed for å slå av en prat på den lokale kafeen, men skytten er absolutt typen til å gjøre nettopp det.

KAFÉ: Skytten er ett av de få menneskene som kan starte en samtale med en totalt fremmed ute på kafé. FOTO: NTB Scanpix
KAFÉ: Skytten er ett av de få menneskene som kan starte en samtale med en totalt fremmed ute på kafé. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Steinbukken - På sosiale media

Steinbukken finnes ikke mainstream, de er rett og slett så originale du kan få det. Selv om det gjør dem veldig interessante, kan det også føre til at verden noen ganger misforstår dem. Derfor er sosiale media perfekt. Det er en plattform hvor du enkelt møter folk med samme verdier.

Vannmannen - På jobb

Takket være vannmannens ærlige, vennlige og lojale natur er det vanskelig å motstå dem om de først skrur på sjarmen. Tenk å tilbringe 40 timer i uka rundt en så fantastisk person. Det sier seg selv at noen av kollegaene rundt en vannmann allerede har falt for sjarmen, det er bare å returnere tjenesten!

Fiskene - I et bryllup

Fiskene er kjent for å være det mest romantiske stjernetegnet, og nettopp derfor er bryllup et perfekt sted for å møte drømmepartneren. En fisk trenger derimot ikke å bekymre seg, da de ser ut til å finne kjærlighet rundt hvert eneste gatehjørne.

LES OGSÅ: Stort årshoroskop: Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer