Horoskop 2017:

Steinbukken bør følge sine romantiske impulser, mens tvillingene blir nødt til å slippe taket

Ukens horoskop gjelder for perioden 03. - 09. november.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 03. - 09. november. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 03. - 09. november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Nå handler mye om samarbeid, og du gjør alt som står i din makt for å gjøre alle tilfreds. Det betyr blant annet at du er villig til å gå på akkord med hva du står for, og det er utfordrende for deg. Dette gjelder både på jobb og privat. Det er din kjæreste som leder an, og det smarteste du kan gjøre, er å følge de planene som blir lagt.

Ukens råd: La deg lede.

Tyren 21. april–21. mai

Denne uken blir preget av blandede følelser. Men alt i alt har du det bra, og synes du har overblikk over det som foregår. Nå passer det bra å bruke tid til å promotere deg selv eller dine talenter innenfor et spesifikt område. I slutten av uken gripes du av uro, og du har vanskelig for å slappe av. Det kan påvirke ditt fysiske velbefinnede.

Ukens råd: Spar på kreftene.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det ligger nå an til at du får avsluttet noen av de prosjektene du har arbeidet med de siste 14 dagene. Det er ikke mer for deg å gjøre, og derfor er det like greit å overlate resten til de andre som har vært med på arbeidet. Din oppmerksomhet er skjerpet denne uken, og det er ikke mye du ikke får med deg. Hemmeligheter kan bli avdekket.

Ukens råd: Slipp taket.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er i ditt kreative hjørne for tiden, og spesielt midt i uken kan du få noen ideer som kan åpne for noen spirituelle opplevelser hvis du er oppmerksom på det. Det vil nå vise seg om noen av teoriene du har, holder eller ikke. Og mye tyder på at de vil holde, siden du er svært intuitiv og sensitiv for øyeblikket. Du vil trives sammen med venner i helgen.

Ukens råd: Følg dine kreative innfall.

Løven 23. juli–23. august

Denne uken ligger det an til at de dypere personlige følelsene kan komme til overflaten – spesielt midt i uken. Har du noen drømmer som er helt private, kan du prøve å få dem realisert nå, spesielt hvis det gjelder en annen person. Kjærligheten flyter i strømmer som er mer eller mindre bevisste. Søndagens fullmåne setter fokus mot jobb.

Ukens råd: Realiser dine kjærlighetsdrømmer.

Jomfruen 24. august–23. september

Du har vært, og er fortsatt, opptatt av en sak som krever grundig research. Det du finner ut underveis, tåler kanskje ikke offentlighetens lys, derfor er det opp til deg å være diskré. Mot slutten av uken endrer humører ditt seg markant, og du kan slippe taket i noen av de krevende oppgavene som har tatt mye av din tid i det siste.

Ukens råd: Vær diskré.

Vekten 24. september–23. oktober

Du tviler ikke på din strategi og dine meninger, og derfor fortsetter du å følge din plan. Og det er det også all mulig grunn til å gjøre, for lykken ser ut til å stå deg bi – spesielt mot slutten av uken. Du kan derimot ha noen utfordringer når det gjelder å samarbeide med enkelte kolleger eller din kjæreste. La vedkommende få lang line.

Ukens råd: Pass dine egne saker.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Nå har du behov for alenetid, slik at du kan kjenne etter hva du egentlig vil. Det er derfor smart at du gir deg selv mulighet til å få ro. Du kan gjøre det på forskjellige måter. Det mest nærliggende vil være å reise bort i helgen til et rolig sted der du får fred i sinnet og sjelen. Både meditasjon og yoga vil være bra for deg i denne perioden.

Ukens råd: Søk ro.

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Visdom og selvinnsikt står øverst på dagsorden for deg i denne perioden. Og grunnen til det er fordi det er blitt viktig for deg å finne ut av de mer komplekse sidene ved din oppførsel. Det er imidlertid ikke alle som får innblikk i dine tanker og følelser, og derfor går du stille i dørene med dette.

Ukens råd: Fordyp deg i det psykiske.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du merker tydelig at det er noe under oppseiling, det har bare ikke vist seg helt tydelig hva det er ennå. Men denne følelsen er medvirkende til at du er både konstruktiv og positiv når du er sammen med andre. I løpet av helgen ligger det romantikk i luften. Du får gode tilbakemeldinger på dine tilnærmelser.

Ukens råd: Følg dine romantiske impulser.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er til helgen du vil lykkes med det du foretar deg. Noen personer, kanskje fra utlandet eller en annen kultur, responderer positivt på din henvendelse, og du har stor glede av denne inputen. Du vil også bruke tid og krefter på å få enkelte forhold i familien og hjemmet til å fungere bedre. Du ser at noen praktiske ting trenger å bli gjort.

Ukens råd: Få unna praktiske gjøremål.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du blir tiltrukket av noe som har med utlandet eller andre, nye horisonter å gjøre. Og du vil gjøre klokt i å forfølge denne fascinasjonen. Tiden er definitivt inne for å fordype deg, slik at du kan avdekke sammenhenger som tidligere har vært skjulte eller utilgjengelige for deg. Du vil vise interesse for det som har med det psykologiske å gjøre.

Ukens råd: Fordyp deg.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer