Horoskop 2018:

Steinbukken bør spare på energien, mens vannmannen må avslutte noen prosjekter

Horoskopet gjelder for uke 33.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 33. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 33. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Ting som var aktuelle i vår vender nå tilbake, og det er på tide å få dem avsluttet. Bruk gjerne den kommende tiden på å innhente de opplysningene som du mangler. Du vil oppdage at de er mye lettere å få tak i nå enn tidligere. Kanskje får du også mulighet til å teste om noen av dine ideer og teorier holder i virkelighetens verden.

Ukens råd: Se fram til en spennende uke.

Tyren 21. april–21. mai

Du bruker tid på å få hjemmet eller de nære omgivelser til å se bedre ut. Prosjekter som du har jobbet mye med ser nå ut til å bli fullført. Og hvis ikke, er det naturlig å få det ordnet denne uken. Hjelpemidler som hører hverdagen til får ekstra oppmerksomhet nå, og hvis det er noe som mangler eller er i stykker, så blir det fikset.

Ukens råd: Hold stø kurs.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Selv om du kanskje ikke er så energisk i denne perioden, så er det muligheter på kjærlighetsfronten. Selvfølgelig alt etter hvor du befinner deg på kjærlighetens vei. Så vær oppmerksom hvis en person kontakter deg mot slutten av uken. Det kan være en potensiell partner. Er du i et fast forhold, inviter kjæresten med ut.

Ukens råd: Åpne opp for kjærligheten.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er lettere å få ting igjennom denne uken, men du må være forberedt på forsinkelser. Derfor er det lurt fortsatt å holde lav profil en stund til. Personlige utfordringer kan irritere, men til gjengjeld så er det noen økonomiske ting som lykkes over all forventning. Mot slutten av uken fornemmer du at energien vender sterkt tilbake.

Ukens råd: Gled deg over det som lykkes.

LES OGSÅ: - Norske besteforeldre onanerer mer og har mer sex enn vi hadde forestilt oss

Krepsen 22. juni–22. juli

Alt du gjør denne uken er avhengig av de ressursene som du har. Det gjelder også på det økonomiske området. Det burde være nok penger på kontoen i øyeblikket til å foreta de nødvendige tiltak som kan bidra til å styrke økonomien din på lengre sikt. Men du må selv ta beslutningene, for det er ingen du kan rådføre deg med akkurat nå.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Løven 23. juli–23. august

Uken er din! Du får nemlig alle muligheter til å folde deg ut og vise hvem du er. Og det vil du gjerne. Du kan for eksempel starte med å vise eller fortelle hva du er opptatt av eller engasjert i og hva du bruker mye av tiden din på. Dette er nemlig tiden der du kan få presentert dine hjertesaker på en god og pedagogisk måte.

Ukens råd: By på deg selv.

Vekten 24. september–23. oktober

Hvis du har behov for det, så kan du med stor fordel kontakte en eller flere personer i ditt faglige nettverk. Den eller de kan hjelpe deg med å fremme en sak, fordi de blir sett på som seriøse og troverdige. Derfor kan du trykt lene deg mot kolleger som kanskje snakker i store bokstaver, men som til gjengjeld har anseelse.

Ukens råd: Søk faglig støtte.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har det svært travelt, og du har litt vanskelig for å fatte endelige beslutninger. Men du får nå mer kontroll på det hele, noe som merkes fra begynnelsen av uken. Oppgaver du jobbet med i vår vender tilbake, og nå klarer du å håndtere dem bedre – og kanskje også avslutte dem, for nå har du fullt overblikk. Ta den tiden du trenger.

Ukens råd: Ikke forhast deg.

LES OGSÅ: Slik holder Kourtney Kardashian (39) seg i form

Skytten 23. november–21. desember

Det skjer store ting, og det har med stor sannsynlighet med familien å gjøre. En gammel drøm kan bli virkelig, og det er mye kjærlighet og hengivenhet i luften – og spesielt hvis det avholdes familiesamling denne uken. I helgen passer det bra å tromme sammen for å feire en gledelig begivenhet. Kanskje avslører du også en hemmelighet.

Ukens råd: Vis din hengivenhet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Allerede fra begynnelsen av uken føler du at du har mer energi. Men det er likevel grenser for hvor mye du kan ta på deg, selv om dette er en energiboost som er svært velkommen. Det gir deg også ekstra tålmodighet og utholdenhet spesielt i forhold til ting som krever mer av deg enn normalt. Torsdag blir uten tvil en av ukens beste dager.

Ukens råd: Ikke sløs med energien.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det skal mye til for å forstyrre deg for tiden, og du holder deg helst på litt avstand fra større begivenheter, siden du har behov for å konsentrere deg og få ro i sinnet. Hvis du har mulighet for det, så er det naturlig å bruke denne uken på å få avsluttet noen prosjekter som har dukket opp igjen, ting du jobbet med tidligere i vår.

Ukens råd: Avslutt prosjekter.

Fiskene 19. februar-20. mars

Denne uken skiller seg fra andre uker. Det er rett og slett en uke som kan bringe veldig mye bra med seg. Hvis du har drømmer eller ønsker, så er det spesielt mot helgen at de kan bli virkelige. En eller flere av dine visjoner kan vise seg å være svært så brukbare og til nytte for mange personer som du har kontakt med – både her og i utlandet.

Ukens råd: Få maks ut av uken.

LES OGSÅ: 9 ganger kronprinsesse Victoria viste at hun har et mammahjerte av gull!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer