Horoskop 2017:

Steinbukken har et spesielt møte i vente, mens vannmannen vil komme enda nærmere en person

Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. desember.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. desember. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. desember. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du skal rekke mye denne uken, men heldigvis har du noen gode kontakter som kan hjelpe deg med dette akkurat nå. Og du føler at du får god hjelp både onsdag og torsdag. Ellers bærer du på et ønske om å avslutte enkelte oppgaver før helgen. Og hvis du setter inn et ekstra støt i løpet av uken, så rekker du det innen fredag.

Ukens råd: Få jobben gjort.

Tyren 21. april–21. mai

Det er full fart for tiden, og du merker det ekstra godt denne uken. Du er opptatt av å forsterke imaget ditt eller å promotere deg selv. Og det er en god idé hvis du klarer å målrette tiltakene dine. Utfordringen er å vite hvordan. Du er ikke helt fornøyd når uken er over, men du føler at situasjonen er mer avklart.

Ukens råd: Promoter deg selv.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er kjempekreativ og rik på ideer, men du synes det er vanskelig å få støtte og oppbakking for ideene nå. Det er vanskelig å overbevise din samarbeidspartner eller kjæreste om at disse planene er gode ideer. Og du bruker mye krefter på å overbevise. Kanskje bør du heller søke støtte hos noen andre i ditt nettverk.

Ukens råd: Test ideene dine på noen.

LES OGSÅ: Ingen av dem ble årets modell. Sjekk hvem som stakk av med den gjeve prisen!

Krepsen 22. juni–22. juli

Du ser ting mer klart nå enn i forrige uke, og du vet med større sikkerhet hvilken vei du skal gå i en bestemt sak som har med hverdagslige sysler å gjøre. Kanskje handler det om din fysiske form, for nå vet du mer om hvilken trening som passer for deg, og hvordan du kan motivere deg. Du tilpasser kostholdet til den nye livsstilen.

Ukens råd: Nyt din sunnere livsstil.

Løven 23. juli–23. august

Du har lyst til å utvikle noen av dine kreative sider, og det er det mye bedre muligheter for å gjøre denne uken enn det var forrige uke. Du hilser velkommen alt som kan berike din allerede allsidige kunnskap, og du finner glede i å fordype deg fullt og helt i dine interesser. Familien og/eller hjemmet har behov for din oppmerksomhet nå.

Ukens råd: Bruk tid til å planlegge.

Jomfruen 24. august–23. september

Det handler om å ta en beslutning. Men du synes det er vanskelig, fordi du føler du ikke har nok informasjon. Heldigvis har du en sparringpartner i familien som du kan rådføre deg med, men som ikke har den store gjennomslagskraften for øyeblikket. Du har behov for å vise din selvstendighet, og det kan du gjøre i helgen.

Ukens råd: Vis fram dine «ukjente» sider.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er ikke helt tydelig for deg i hvilken retning du beveger deg for tiden. Spesielt denne uken er det uklart, og du blir frustrert. Men du må bare smøre deg med tålmodighet og vente på at ting blir mer avklart, noe de forhåpentlig blir i helgen – men først mot slutten av søndagen. Ditt humør og optimisme er intakt, og du viser ikke hvor usikker du er.

Ukens råd: Det gjelder å være tålmodig.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du får ikke anledning til å mure deg inne og kun tenke på deg selv. Du blir involvert i noe med noen som ønsker ditt nærvær. Det passer deg egentlig ikke, men du merker samtidig at du kan gjøre en forskjell ved å hjelpe. Du har ting du skal ha fullført før uken er over, og derfor blir du kanskje stresset mot slutten av uken. Nye oppgaver er i vente.

Ukens råd: Vær til nytte.

LES OGSÅ: Dette er julefilmen alle snakker om nå!

Skytten 23. november–21. desember

Du har fortsatt lett for å dagdrømme og ønske at du var helt andre steder. Kanskje kan det la seg gjøre å dra på en lengre reise, om det er en spatur, yogaferie eller meditasjonskurs. Du drives av sterke krefter for tiden, og de handler blant annet om å dykke ned i følelsene og psyken for å finne svar på noen presserende spørsmål som har med ditt liv å gjøre.

Ukens råd: Søk innover.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Et spesielt møte finner sted midt i uken. Det er mellom deg og en person som prøver å få deg til å se litt lysere på tilværelsen. Du har ikke lyst til å la deg påvirke eller underholde, men vedkommende er ikke så lett å riste av seg. Selv om du er avvisende overfor denne personen, kan du være sikker på at hun eller han vil prøve å overbevise deg senere.

Ukens råd: Ikke se så mørkt på det.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er mange mennesker rundt deg, og det er spesielt en person som kommer deg ekstra nær. Det får deg til å tenke over om denne forbindelsen eller relasjonen skal fortsette. Du føler deg rimelig avklart siden du har ting som venter på deg, ting som du kanskje ønsker å jobbe med alene uten innblanding fra andre. Du forbereder deg på å komme videre.

Ukens råd: Se framover.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du har stadig reiseaspekter, så befinner du deg i utlandet, vil du få dine ønsker eller drømmer oppfylt. Oppholder du deg her i landet og skjøtter dine hverdagslige plikter, er det god grunn til å oppsøke noen kulturelle eller spirituelle opplevelser som kan berike ditt sinn. Du fornemmer at det er mer mellom himmel og jord, og du prøver å finne bevis for det.

Ukens råd: Oppsøk kulturelle opplevelser.

LES OGSÅ: Hvem drepte egentlig gorillaekspert Dian Fossey? 32 år senere er det brutale drapet fremdeles uløst

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer