Horoskop 2018:

Steinbukken må la romantikken blomstre, mens vekten har forandringer i vente

Ukens horoskop gjelder for perioden 11. - 17. mai.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 11. - 17. mai. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 11. - 17. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Denne uken må du være forberedt på en eller flere overraskelser. Dette er ikke noe som du har innflytelse over på forhånd. Det beste du kan gjøre – spesielt midt i uken – er å være klar til å gjøre om på planene dine. Dessuten vil du fornemme et skifte i energien i løpet av onsdagen, og tankene vil for alvor begynne å spinne.

Ukens råd: Vent med investeringer.

Tyren 21. april–21. mai

Du må konsentrere deg om å gjøre et eller flere prosjekter ferdig innen helgen. Heldigvis bobler du av inspirasjon og ideer, noe som gjør ting lettere. Det hele vil faktisk gå som en lek, spesielt hvis du følger de impulsene som dukker opp underveis. I løpet av lørdagen merker du at det faller mer ro over deg.

Ukens råd: Bearbeid den siste tids hendelser.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har behov for å være et sted hvor du kan få ro i sinnet. Du merker det allerede fra begynnelsen av uken. Heldigvis ligger mye til rette for at du kan få dette behovet tilfredsstilt. I begynnelsen av uken kan du få et tilbud som passer til den stemningen du er i. Det kan være en yogatime eller noe lignende.

Ukens råd: Søk etter harmoni.

LES OGSÅ: Katy Perry stjal showet på Met-gallaen - igjen!

Krepsen 22. juni–22. juli

Denne uken har du tid og mulighet til å finne ut av hvordan du skal manifestere dine ønsker. Du har mange ideer, men du vet ikke helt hvordan du skal realisere dem. Det er først og fremst i starten av uken at du får lyst til å gjøre noe mer med planene. Du kan kontakte ditt nettverk for å høre hvem som vil være med på prosjektene.

Ukens råd: Vær løsningsorientert.

Løven 23. juli–23. august

Det ligger an til forandringer i forbindelse med jobben. Du kan gå nye veier. Kanskje skjer ting plutselig og uten at du har fått forvarsel om at noe vil skje. Det beste er å følge de impulsene som dukker opp, for tiden er nå inne til å bruke nye sider av deg selv. Nye tiltak hilses velkommen på arbeidsplassen.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Jomfruen 24. august–23. september

Du overveier å gjøre endringer, men du føler deg ikke helt avklart ennå. Bruk ukens første dager til å tenke ting godt igjennom, og vent litt før du tar en endelig avgjørelse. Mot slutten av uken tar du fatt på noen oppgaver som du nettopp har fått oversikt over. Det vil gi gode resultater, spesielt hvis du griper det praktisk an.

Ukens råd: Følg fornuften.

Vekten 24. september–23. oktober

Du står ved et skille. Det er kanskje ikke helt tydelig ennå, men det er en god idé hvis du innstiller deg på å endre kurs i tilværelsen. Hvis det er sider ved deg selv som ennå ikke er kommet i spill, så vil de gjøre det i den nærmeste framtid. Du vil få mulighet til å improvisere – kanskje allerede til helgen.

Ukens råd: Forbered deg på forandringer.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du kan ha vanskelig for å ta en beslutning eller å bestemme deg. Det vil spesielt være aktuelt i løpet av onsdag da det mest sannsynlig vil være en tilfeldighet som avgjør din tvil. Du fornemmer et skifte i energien i midten av uken, og det vil komme familien og hjemmet til nytte. Nå kommer det til å skje noe.

Ukens råd: Vær forberedt på action.

LES OGSÅ: Slik gir du nytt liv til de gamle bøkene dine

Skytten 23. november–21. desember

Du føler deg tråkket på tærne først i uken, og du har vanskelig for å gi slipp på de negative følelsene. Men nettopp dét er det beste du kan gjøre. Hvis du samtidig har mulighet til å trene, så kan du få mer energi. Når helgen nærmer seg, vil du få det mye bedre, og du kan glede deg til de behagelige vibrasjonene som strømmer imot deg lørdag.

Ukens råd: Gled deg til lørdag.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Allerede fra starten av uken har du både fysisk og psykisk overskudd, og dermed får du til lyst til å gjøre noe for ditt kjærlighetsliv. En person som du gjerne vil ha tettere kontakt med dukker opp. Du har lært litt av hvert av tidligere erfaringer, og det drar du nytte av nå. Du holder hodet kaldt og står fast på ditt.

Ukens råd: La romantikken blomstre.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Oppmerksomheten og energien din vil nå konsentrere seg om alt som har med familien og hjemmet å gjøre. Kanskje er det behov for oppussing, eller kanskje blir din trang til å flytte forsterket. La alle muligheter stå åpne, og se hva som dukker opp. For det vil være en tilfeldighet som avgjør hva som skjer. Ideene står i kø denne uken.

Ukens råd: Se hva som skjer.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du føler at noe er på gang, men har vanskelig for å sette ord på det. Unngå derfor å uttale deg inntil det står klart for deg hva dette egentlig handler om. Du har en økende interesse for det spirituelle nå, og hvis du har evnene for det vil du kunne få noen dype, nærmest religiøse, opplevelser som vil bekrefte din intuisjon.

Ukens råd: Vær åpen.

LES OGSÅ: Dette er den nye trendfrukten (nei, det er ikke en tomat)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer