Horoskop 2019:

Steinbukken må lytte til magefølelsen, mens skytten bør si det hun mener

Horoskopet gjelder for uke 5.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 5. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 5. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Hvis du ikke får viljen din, så stiger temperamentet, og det er sannsynligvis det som kommer til å skje mot slutten av uken. Det er ikke så lett å overbevise deg, og det er sikkert derfor mange vil føye deg – for å unngå din vrede. Men det er heller ikke behagelig for deg at du at du må hisse deg opp på denne måten.

Ukens råd: Velg en annen strategi.

Tyren 21. april–21. mai

Du får noen helt spesielle ideer denne uken. Men siden de ikke er helt gjennomtenkte, venter du til de siste dagene av uken med å innvie andre i planene. For andre kan de virke temmelig annerledes, men hvis de først får øye på det geniale i dem, så får du også støtte. I løpet av søndag tester du ut noen av dem i praksis.

Ukens råd: Tro på dine ideer.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du vil gjerne dele din kunnskap eller nyheter med en annen person, og det er mulig å gjøre det midt i uken eller i helgen. Du skal imidlertid være oppmerksom på at andre kan tar æren for det hele. Du kan bli «kjørt ut» på et sidespor. Hvis alt går riktig for seg, får du god sparring, og sammen kan dere løfte prosjektet opp og ut i verden.

Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

LES OGSÅ: Husker du «Ugly Naked Guy» fra «Friends»?

Krepsen 22. juni–22. juli

En nær bekjent eller en samarbeidspartner står parat til å hjelpe deg denne uken. Det gir deg en mulighet til å ta en ekstra tørn med oppgavene, noe som bidrar til at kvaliteten på arbeidet du gjør blir bedre. Men uken kan også handle om at du velger å avslutte samarbeidet, fordi det ikke lenger gir deg inspirasjon eller føles tilfredsstillende.

Ukens råd: Legg ned en ekstra innsats.

Løven 23. juli–23. august

Samarbeid i alle former står i sentrum denne uken. Det gjelder forholdet til dine kolleger, men også til kjæresten eller partneren. Her gjelder det å finne felles fotfeste, slik at dere kan være et godt team, men der dere også føler at det er rom for frihet. Det kan bli en utfordring å finne en god løsning fordi dere ser ulikt på ting.

Ukens råd: Se etter felles løsninger.

Jomfruen 24. august–23. september

Hvis du vil, så kan du saktens få hjelp til alt det praktiske arbeidet denne uken. Du vil imidlertid ta det forbeholdet at det er du som styrer tingene, for ellers risikerer du at andre kanskje tar æren for alt arbeidet. Det er naturlig å spørre om hjelp. Og hvis det fungerer bra, er fundamentet for et godt samarbeid lagt. Og det kan dere jobbe ut ifra.

Ukens råd: Ta føringen.

LES OGSÅ: 8 spektakulære hotell du må sjekke ut

Vekten 24. september–23. oktober

Du bør nå gjøre deg ferdig med diverse oppgaver før du går videre til andre. Du har hele uken på deg til å avslutte ting, og det er ikke til å unngå at du blir overrasket. For sjansen er stor for at resultatet blir ganske annerledes enn forventet – og det vil vise seg i løpet av lørdagen. Det er mange opplysninger som skal bringes videre.

Ukens råd: Fullfør oppgavene dine.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det kan lønne seg å skru ned tempoet nå, for du risikerer å overanstrenge deg. Du har nemlig vanskelig for å bedømme hvor mye krefter du egentlig har. Uansett vil du nok føle deg tappet for energi når uken er omme og oppleve at batteriene er «flate». Nå er du advart, og du har en mulighet til å bruke energien din fornuftig.

Ukens råd: Spar på kreftene

Skytten 23. november–21. desember

Hvis du har noe på hjertet, så har du de beste sjanser for å få formidlet det til omverdenen. Det du sier eller skriver blir tatt godt imot. Og hvis du underviser, så fornemmer du virkelig at elevene lytter og forstår dine tanker og teorier. Det er spesielt i helgen at det gode aspektet kulminerer. Bedre kort på hånden får du ikke.

Ukens råd: Si det du mener.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er sjelden at du lar deg påvirke eller styre av ideologiske prosjekter. Men hvis det er noe som du tror på og som du gjerne vil gi din støtte til, så er det nå du skal vise det. Det er i den forbindelse viktig at du bruker en annen taktikk enn du vanligvis gjør. Det handler om å bruke intuisjonen og fornemmelsene. Magiske ting kan skje.

Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Denne uken kan det dukke opp noen ukjente personer som har en forbindelse til familien din. Det kan for eksempel være på noen bilder eller på film. Det gir deg stoff til ettertanke, og det skal ikke så mye til før du har diktet opp en god historie. Kanskje er det i den forbindelse en god idé sjekke fakta før du offentliggjør den gode fortellingen.

Ukens råd: Sjekk fakta.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du er ikke til å stoppe for tiden, for du er av den overbevisning at alt er mulig. Og du nekter å gi opp før alt er utprøvd. Det kan du også rolig fortsette med, for du har med stor sannsynlighet stor suksess med det du setter i gang denne uken. Det vil særlig vise seg på jobben eller på andre arenaer der du setter inn kreftene.

Ukens råd: Vær forberedt på suksess.

LES OGSÅ: 4 ting du kanskje ikke visste om Astrid Lindgren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer