Horoskop 2018:

Steinbukken vil bli kontaktet av en ukjent person, mens vannmannen er i kosehjørnet denne uken

Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. juli.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. juli. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Pssst, lurer du på hvordan sommeren din blir? Her finner du stort sommerhoroskop for 2018!

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det er stille rundt deg, og det kan blant annet skyldes at du er på ferie eller befinner deg i omgivelser som kan gi deg ro til å tenke uten å bli forstyrret. Det eneste området der det eventuelt kan bli litt uro, er når det kommer til familie og bolig. På det feltet kan enkelte problemstillinger nå bli helt tydelige.

Ukens råd: Konsentrer deg om deg og ditt.

Tyren 21. april–21. mai

Du får mange ideer denne uken, og de later til å være ganske så fornuftige og holdbare på lang sikt. Derfor handler det om å få igangsatt så mange prosjekter som overhodet mulig. Det gjelder spesielt når det kommer til jobb, men det kan også handle om hva du ønsker i livet ditt framover. La andre få innblikk i din verden.

Ukens råd: Sett ord på dine visjoner.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er ikke så lett å få ut av kurs – og i hvert fall ikke når det kommer til diskusjoner. Du har noen svært bestemte meninger som du er klar til å forsvare, for dette handler om hjertesaker for deg. Det handler blant annet om verdier. Akkurat nå kjemper du for de myke verdier, som blant annet hører familielivet til, og for de svakest stilte i samfunnet.

Ukens råd: Stå for dine meninger.

Jomfruen 24. august–23. september

Du føler deg litt utenfor alt som foregår, noe som kan skyldes at du er på ferie eller befinner deg et sted der du er en anelse isolert og bare sporadisk har kontakt med andre. Men du vil bli kontaktet av en bedreviter som bruker sterke ord og argumenter. Du biter fra deg, og det blir vanskelig å føre en konstruktiv dialog.

Ukens råd: Hold tunga rett i munnen.

LES OGSÅ: Bruker du kremer med kollagen for å unngå rynker?

Krepsen 22. juni–22. juli

Selv om det er ferietid, så har du nok å gjøre når det kommer til samarbeid. Og det gjelder både i forhold til ordinære kolleger og tette samarbeidspartnere. En gammel problemstilling kommer opp midt i uken, men denne gangen blir du mer følelsesmessig berørt enn du vanligvis gjør. Det kan gi seg utslag i noen emosjonelle ytringer i helgen.

Ukens råd: Se etter løsninger.

Løven 23. juli–23. august

Du føler deg ikke helt til pass denne uken. Helsen kan komme i fokus, og gamle skavanker kan dukke opp. Tiden er inne til å gjøre noe radikalt med eventuelle småskader for å bli kvitt dem. Humøret ditt lar seg lett påvirke, og derfor har du det best når du kan være deg selv, og for eksempel passe hus og hage eller gjøre andre praktiske ting.

Ukens råd: Dyrk en hobby.

Vekten 24. september–23. oktober

Du fornemmer et energiskifte i begynnelsen av uken, og du må omstille deg fra en periode med fest og farger til en litt mer fornuftig hverdag. Men du får likevel mulighet til å gjøre noe annet enn du pleier, og det gir deg en følelse av frihet. Dessuten har du mulighet for å komme i mål med noen av dine planer for hjem og familie.

Ukens råd: Grip sjansene til å gjøre noe nytt.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du bruker tid på noen helt basale funksjoner som hører hjem og familie til. Ferien i år kan i den forbindelse brukes til å få styr på noen av de oppgavene som du ikke rakk å fullføre i vår. Vaner og rutiner er i ferd med å falle på plass, og det gjør familielivet atskillig lettere. Nye innsikter vil komme din vei.

Ukens råd: Fullfør det du ikke rakk i vår.

LES OGSÅ: Hvor god er du på ordene «kidsa» bruker?

Skytten 23. november–21. desember

Du kan føle deg presset opp i et hjørne i ukens første dager. Og hvis du blir irritert nok, vil du ikke klare å la være å gi uttrykk for dine meninger, for du er ikke typen som klarer å skjule det når du er irritert. Du fornemmer imidlertid at du får mer energi i løpet av tirsdag, og du føler deg derfor langt mer til pass.

Ukens råd: Gled deg til siste del av uken.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du blir kontaktet av en person – enten fra en annen kultur eller fra utlandet. Vedkommende gir et svært godt inntrykk, og dere kan snakke utrolig lett sammen. Hvis det er relevant, så kan det være at denne personen er en romantisk forbindelse som viser seg å være mer fornuftig og inneholde langt mer enn du hadde forventet.

Ukens råd: Nyt ukens personmøte.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du er absolutt i kosehjørnet denne uken, og det kan komme enten din kjæreste eller en annen nærstående person til gode. Vedkommende er ganske spesiell på alle måter, men det takler du fint. Det er først og fremst i løpet av helgen at dere vil komme hverandre nær og kan utveksle ideer og kanskje også framtidsplaner.

Ukens råd: Gled deg til lørdag.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du er i dårlig humør i begynnelsen av uken. Det oppstår lett en knute på tråden med en person du omgås med til daglig. Det er tilsynelatende stor uenighet, og det er vanskelig å finne en løsning. Men du endrer syn på det hele i løpet av uken, derfor vil du oppleve at når fullmånen kulminerer lørdag, så har humøret ditt vendt tilbake.

Ukens råd: Vær forberedt på konflikter.

LES OGSÅ: Søskenflokken ble splittet da far ble dømt for drapet på mor

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer