Horoskop:

Stort horoskop: Dette er typisk deg, ifølge stjernetegnet ditt

Slik former ditt stjernetegn deg, og slik finner du selv dine beste muligheter!

ILLUSTRASJON: Trine Frydshøj
ILLUSTRASJON: Trine Frydshøj Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Jobb med: Din egen egosentrisitet og impulsivitet.Ditt bidrag til verden: Entusiasme og selvstendighet.

Det er universets lille spøk at gjennomgangen av det modne tegnet starter med det mest barnlige av dem alle. Som det første tegnet i dyrekretsen representerer væren nemlig fødsel, og den er dyrekretsens nyfødte vårbarn; spontan og impulsstyrt. Har væren et behov, bør det helst imøtekommes med en gang. Faktisk er det nesten ikke noe som er viktigere for en vær enn å få klødd seg når det klør.

Væren er nemlig utstyrt med en naturlig egoisme som gjør at de alltid starter på egen banehalvdel. Resten av verden forstår de mest i den grad den forholder seg til dem selv. Forteller du en vær en morsom historie, kan du regne med at den øyeblikkelig svarer med en enda litt morsommere historie fra sitt eget liv. Men hvem kan bebreide dem? Værens sjarmerende naivitet redder den alltid og sikrer at de elleve andre tegnene ikke går fullstendig lei. En umoden vær er ikke klar over hvor egosentrisk den er, for øvrig har den det for det meste altfor travelt til å fundere over hva andre måtte synes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer