Horoskop:

Tvillingen vil være impulsiv, mens krepsen må være litt ekstra obs når det gjelder kjærlighetslivet

Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. juni.

HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. juni. FOTO: NTB scanpix
HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 22. - 28. juni. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Psst: Lurer du på hvordan sommeren din blir? Her finner du stort sommerhoroskop for 2018!

Væren 21. mars–20. april

Tempoet ditt faller en anelse, og du fornemmer tydelig at tiden framover er velegnet til ettertanke. Dessuten er det behov for praktisk hjelp i de kretser der du ferdes. Helst ønsker du å tenke ut planer for «hjelpearbeidet», noe som du er flink til i denne perioden. Midt i uken vil det bli ekstra oppmerksomhet på jobben eller framtiden.

Ukens råd: Still deg til disposisjon.

Tyren 21. april–21. mai

Det er ikke lett å gjøre alle tilfreds, noe du finner ut av allerede i begynnelsen av uken. Du vil helst bestemme, og du har også en viss autoritet og pondus i familien i denne perioden, så det er vanskelig å motsi deg. Men det er nettopp det en nær relasjon gjør. Følelser er i spill, og dere er vidt forskjellige i denne sammenhengen.

Ukens råd: Ikke vær så sta.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du gjør mange impulsive handlinger denne uken, noe som kan være uforståelig for dine nærmeste. For deg er det ikke så lett å forklare hvorfor du velger som du gjør, men det må andre finne seg i. Du føler deg fri. Men det vil antakelig ikke gå upåaktet hen, fordi det er noen som føler seg tråkket på tærne og som vil stille noen strenge krav til deg.

Ukens råd: Bare la andre tenke sitt.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er dessverre ikke alle som er med på dine ideer, noe du må innse når uken går mot slutten. Du har gjort hva du kunne for å presentere dine venner og kolleger for nye it-systemer eller teoretiske strategier, men dessverre uten hell. Derfor er det en god idé bare å la det være for nå. Kjæresteforhold vil bli belyst – og kanskje også forstått.

Ukens råd: Se fram til torsdag.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Krepsen 22. juni–22. juli

Alle former for samarbeid står i sentrum nå – og det gjelder spesielt i midten av uken. Dette gjelder også i kjærlighets- og parforhold. I den forbindelsen er det viktig å få snakket sammen for å finne en god måte å kommunisere på. Begge parter er sta, og når alle holder på sitt, kommer man ingen vei. Prøv å la det bli samspill i stedet for motspill.

Ukens råd: Juster forventningene dine.

Løven 23. juli–23. august

Du har behov for å være deg selv, og har lite lyst til å være med på noe pliktarbeid. Men det er noen vilkår som gjelder der du er involvert, og det medfører at du ikke kan velge minste motstands vei. Det er spesielt midt i uken at du føler at du har malt deg selv opp i et hjørne. I helgen ser det ut til at ting løser seg opp.

Ukens råd: Vær forberedt på motstand.

Vekten 24. september–23. oktober

Du trives med å være midtpunkt nå for tiden, og det blir du uten å måtte gjøre så mye for det. Det er andre som ikke heier på oppførselen din, og som synes at du kanskje tar for stor plass. Men du ser ikke noen problemer med det, og vil kanskje bare la det være deres problem. Torsdag er oppmerksomheten rettet mot familien.

Ukens råd: Se utenfor deg selv også.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det kan være familien som står i sentrum i denne perioden, men det kan også være hus eller eiendom som får din oppmerksomhet. Du har nådd et punkt der du vil gå i tenkeboksen i forhold til hva som skal skje framover. Det er ingen grunn til å stresse, for du har mer enn nok tid til å gjøre research, hvis det er aktuelt. Korte reiser tiltaler deg.

Ukens råd: Hold fokus.

Skytten 23. november–21. desember

Du føler deg en smule alene, og kanskje er det etter ditt eget ønske. Trivielle arbeidsoppgaver kjeder deg, og du vil heller nyte tilværelsen – kanskje utenlands eller på steder der det er en viss luksus. Men det er nok dessverre ikke denne uken at du kan få disse behovene tilfredsstilt. Noe kommer i veien, og du må innrette deg etter det.

Ukens råd: Vær fleksibel.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Humøret ditt svinger i begynnelsen av uken, og andre kommenterer dette. Du er overrasket selv, for humøret ditt pleier ikke å svinge så mye. Senere i uken handler det om samarbeid – både det kollegiale og det i parforholdet på hjemmebane. Det kan være vanskelig å komme overens, og ulike oppfatninger vil dukke opp.

Ukens råd: Vent med å ta beslutninger.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du møter hindringer i første del av uken, så innstill deg på å finne andre løsninger – det vil være det beste for alle. Fysiske utfordringer kommer i spill, og det gjelder å finne en god måte å takle dem på. Du har det best på steder der det er en meditativ ro og du kan oppleve fred. Men det tar tid før du finner dette.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du føler deg ikke helt tilpass i begynnelsen av uken, for da er det kanskje noen fysiske utfordringer du må mestre. Men allerede i løpet av tirsdag og onsdag vil du få det bedre, og du kan fortsette på den fine kursen du er inne på. Har du behov for hjelp, så ikke nøl med å spørre kolleger eller gode venner. Det vil spesielt vær relevant torsdag.

Ukens råd: Tør å be om hjelp

LES OGSÅ: Hit bør du reise i 2018, ifølge horoskopet ditt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer