Horoskop:

Tvillingene bør sjekke saldoen, mens løven kan ha satset for stort

Horoskopet gjelder for uke 51.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 51. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 51. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Uken starter positivt, og du oppdager at du har mer energi enn du trodde. Du har sikkert funnet ut at den beste måten å få viljen din i arbeidslivet for tiden er ved å lytte til intuisjonen din. Og til din overraskelse har du faktisk lett for å følge dine egne fornemmelser. Og på den måten får du det likevel slik du vil ha det.

Ukens råd: Smil, for du får viljen din.

Tyren 21. april–21. mai

Forhold og relasjoner står i sentrum, og du må bruke flere krefter enn du pleier for å få gjennomslag. Du mangler kanskje overskudd, og kjører derfor litt på «reservetanken». Hvis du skal gjøre deg gjeldende, så er det lurt å bruke empati. Heldigvis har du noen innflytelsesrike venner som kan trekke i trådene, og du får dine ønsker oppfylt.

Ukens råd: Vær omtenksom.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Økonomien din opptar deg denne uken, og derfor er du påpasselig i pengesaker. Det som er utfordrende blir mer synlig mot slutten av uken. Parforhold, relasjoner i alminnelighet og samarbeid står øverst på dagsordenen. Og du må ta stilling til hvordan du skal forholde deg til det. Kanskje har du stått i denne situasjonen tidligere?

Ukens råd: Sjekk saldoen.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du får nok en gang mulighet til å ta nye eller gamle ideer i bruk i forbindelse med jobben din. Men det kan også handle om at du ønsker mer frihet eller å stå på egne bein i forhold til arbeidsoppgaver. Begge deler er mulig i løpet av uken, og senest på torsdag, for på fredag er det tid for sceneskifte og en helt ny situasjon oppstår.

Ukens råd: Gled deg til helgen

Løven 23. juli–23. august

Du synes selv at du har fått en ganske så god idé. Kanskje har du vært inne på tanken tidligere, men nå ser det ut til at du har mulighet for å realisere den. Og nå gjelder det å få ideene «solgt» til de rette personer – og det helst før torsdag. Mot slutten av uken endrer humøret seg, og du blir redd for om du har satset for stort.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Jomfruen 24. august–23. september

Oppmerksomheten er rettet mot hjemmebanen. Kloke hoder i familien mener at de har patent på sannheten. Det er dét du må stå opp imot nå, og du kan ikke unngå å bli påvirket av deres meninger og holdninger. Likevel må du ta stilling til hvorvidt du vil gå med på deres premisser eller om du helt skal ignorere de rådene du får.

Ukens råd: Vær innstilt på å kompromisse.

Vekten 24. september–23. oktober

Hvis du skal gjøre noe godt for deg selv denne uken, så er det opplagt å pleie den «fysiske» delen av deg med for eksempel dyptgående massasje, soneterapi eller noe annet som får deg til å slappe av og finne velvære. Har du tid og råd, vil et besøk på et velværesenter være midt i blinken. Det kan hjelpe deg å slippe tankene på jobben.

Ukens råd: Plei kroppen din.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er en spesiell tid nå. Kanskje har det med den forestående høytiden å gjøre, der du minnes og lengter tilbake til fortidens sammenkomster. Har du lyst, så kan et spontant familietreff arrangeres denne uken, fordi du nå har tid og krefter til det. Samle dine nærmeste og eventuelt naboer og lag din egen utgave av juleforberedelsene.

Ukens råd: Dyrk adventstiden.

LES OGSÅ: De har spilt i noen av verdens største filmer: Men hvor begynte de karrieren?

Skytten 23. november–21. desember

Et spesielt møte står i sentrum denne uken. Har du vært på leting etter en makker, så er det naturlig å innlede samarbeidet sist i uken da vedkommende vil melde seg. Kanskje er det en gammel bekjent som du vet hva det vil innebære å samarbeide med. Det er du som har mest erfaring, men samarbeidspartneren kan bringe ideene videre.

Ukens råd: Stol på andres dømmekraft.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du kan lett komme i en indre konflikt mellom fornuft og følelser. Målet nå må være å ta dine beslutninger med like deler av hver. Det er mye du har lyst til å gjøre, men fornuften holder deg tilbake. I løpet av helgen blir det ekstra oppmerksomhet på kjærligheten og på din bedre halvdel, og sammen skal dere forberede høytiden.

Ukens råd: Ikke vær bare fornuftig.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det foregår masse på det sosiale feltet denne uken. Ikke bare med familie, men også i ditt faglige nettverk. Kanskje er det en god idé at du følger med litt fra sidelinjen, for du har en tendens for øyeblikket til å isolere deg litt fra omverdenen. I løpet av helgen blir det på grunn av julen masse praktisk som skal gjøres i forhold til å få familien samlet.

Ukens råd: Følg med fra sidelinjen.

Fiskene 19. februar-20. mars

Dette kan vise seg å bli en helt spesiell uke. Selv om det går mot jul, så har du mer enn nok å gjøre. Heldigvis er det en person som tilbyr seg å hjelpe, og vedkommende kan vise seg å bli ganske så nyttig framover. Det er likevel en god idé at du gir deg litt tid og tenker deg om en ekstra gang før du bestemmer deg for å samarbeide.

Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

LES OGSÅ: Hvor lenge er det greit å la Fido være alene hjemme?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer