Horoskop 2017:

Tvillingene bør tenke før hun snakker, mens krepsen må være åpen for forandringer

Ukens horoskop gjelder for perioden 29. - 05. oktober.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 29. - 05. oktober. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 29. - 05. oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Du gjenfinner din retning, og du merker tydelig at du har mye krefter og står sterkt i løpet av denne uken. Dette er tiden for å få dine krav igjennom når det gjelder jobb, eller du kan bruke energien til å gjøre noe for helsen din, som for eksempel å finne en ny treningsform som kan berike hverdagen. Du er kjapp i oppfattelsen og er sterk mentalt nå.

Ukens råd: Utnytt energien din.

Tyren

21. april–21.mai
Du styres vanligvis av fornuften, og fraviker sjelden dine prinsipper, men i denne perioden er det annerledes. Du fristes til impulskjøp, og dessuten er du svært påvirkelig for hva andre måtte mene og ønske. Det kan forvirre deg litt – spesielt i helgen. Når det gjelder romantikk, kan virkeligheten brått se annerledes ut enn du hadde forventet.

Ukens råd: Vær forberedt på overraskelser.

Tvillingene

22. mai–21. juni
Det som har med hjem, familie og kjæreste å gjøre, står i sentrum i denne tiden. Du står sterkt på mange måter, og føler deg klar på hjemmebane og har det siste ordet i enhver diskusjon. Men i begynnelsen av uken presenterer partneren noen krav som du kanskje – eller kanskje ikke – vil innfri. Bestem deg innen lørdag.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Krepsen

22. juni–22. juli
Du er i balanse i begynnelsen av uken, men du er avventende i spørsmål som har med jobb og karriere å gjøre. Du merker tydelig at det er noe på gang, endringer som du ikke kan være forberedt på. Du blir nødt til å ta ting som de kommer, og løse dem når de dukker opp. Du bør være forberedt på omstillinger – også når det gjelder hus 
og hjem.

Ukens råd: Vær åpen for forandring.

Løven

23. juli–23. august
Du prøver så godt du kan å være diplomatisk når du blir bedt om å si din mening i diverse stridigheter. Mot slutten av uken kan du møte situasjoner som er vanskelig å kontrollere, og som du ikke kan styre. Det er derfor klokt å avvente og se hva som skjer før du handler, for å unngå å gjøre noe overilt.

Ukens råd: Se det an før du handler.

Jomfruen

24. august–23. september
Du kan nå legge bak deg de samarbeidsproblemene du hadde i forrige uke. Det er tid for å komme seg videre. I denne perioden er du god til å løse de utfordringer som dukker opp. For nå handler du kjapt, og du får unna mye både på jobb og privat. Mot slutten av uken skjer det noe i forbindelse med din økonomi, vær derfor 
på vakt.

Ukens råd: Ha kontroll på bankkontoen din.

Vekten

24. september–23. oktober
Denne uken er det samarbeid som står i fokus for din del, og det har det for så vidt gjort en stund. Spesielt i slutten av uken vil dette være sentralt. Allianser som har vært tette, kan brytes, fordi andre forbindelser presser seg fram. Siden du er litt forvirret over det som skjer, bør du ikke hoppe til og handle før du har tenkt deg ordentlig godt om.

Ukens råd: Vent litt før du handler.

Skorpionen

24. oktober–22. november
Du har en sterk utstråling i denne perioden, og det kan føre til at andre kontakter deg for å få råd og veiledning. Og det gir du dem gjerne, for du har erfaringer som du kan trekke veksler på. Venner og bekjente i ditt nettverk dukker opp, og personer som du ikke har sett på flere år, kommer på banen. Din analytiske sans er særdeles skjerpet for tiden.

Ukens råd: Nyt oppmerksomheten.

Skytten

23. november–21. desember
Også denne uken merker du en rastløshet og uro. Men det vil løse seg opp i løpet av uken – nærmere bestemt på torsdag. Du kan ikke komme begivenheter i forkjøpet, og derfor må du finne deg i å forholde deg avventende, og takle ting som de kommer etter hvert som du vet hva de handler om. Mot slutten av uken kan du senke skuldrene og slappe av.

Ukens råd: Ta ting som de kommer.

Steinbukken

22. desember–20. januar
Denne uken vil det bli krevd svar av deg, og du vil forklare hvorfor du tar de beslutningene du tar og handler som du gjør. Det er ikke sikkert alle er enige om måten du handler på, derfor må du argumentere for deg. Senere i uken vil forhold som har med jobb og bolig, stå i sentrum. Det har lenge ligget an til forandringer på de frontene, og det kan bli en realitet før du aner det.

Ukens råd: Vær forberedt på forandring.

Vannmannen

21. januar–18. februar
I begynnelsen av uken vil du bli kontaktet av én eller flere personer som du mener er opphengt i detaljer og tar ting altfor alvorlig. Du kan ikke sjarmere deg ut av situasjonen, og må derfor stille deg opp og ta imot det som kommer av kritikk. Midt i uken blir det spesiell oppmerksomhet rundt juridiske forhold du ikke vil klare å forutse utfallet av.

Ukens råd: Du har overraskelser i vente.

Fiskene

19. februar–20. mars
Har du økonomiske utfordringer, vil de kulminere denne uken. Et av problemene er at du ikke klarer å finne ut av hvordan du skal løse dette på forhånd. Det beste du kan gjøre, er derfor å stille deg avventende og se hva som skjer – og deretter handle ut fra det igjen. Det ligger an til overraskelser og uventede muligheter for løsninger 
i denne perioden.

Ukens råd: Avvent det som kommer.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer