Horoskop 2018:

Tvillingene bør vurdere å avslutte et samarbeid, mens væren må være litt mer empatisk

Ukens horoskop gjelder for perioden 23. februar - 01. mars.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. februar - 01. mars. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. februar - 01. mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Hvis du skal lykkes denne uken, er det kjempeviktig at du er lydhør og viser medfølelse overfor dine medmennesker. Hvis du ikke uttrykker en slik medfølelse, kan det virvle opp en del uro, og kritiske, og kanskje feilaktige opplysninger, kan dukke opp. Du ser ting i et helt annet lys enn det de du omgås med gjør, og det kan skape en del ufred.

Ukens råd: Vær empatisk.

Tyren 21. april–21. mai

Det er mange spennende innflytelser denne uken. Hvis du er involvert i en rettssak, eller har noen juridiske tvister, vil sakene falle gunstig ut for deg. Du får medhold midt i uken, da en samarbeidspartner sørger for at sannheten kommer fram. I helgen får du tilbud om et samarbeid i ditt faglige nettverk. Vurder det nøye før du bestemmer deg.

Ukens råd: Tenk deg godt om.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har inntil flere jobber i øyeblikket. I begynnelsen av uken er det et samarbeid som byr på utfordringer. I den forbindelse er det fint å huske at du har mye erfaring og faktisk er god til å løse den slags. Mot slutten av uken faller flere ting på plass, og du og kjæresten din får noen gode opplevelser sammen.

Ukens råd: Vurder å avslutte et samarbeid.

LES OGSÅ: Gladmelding til alle single! Forskning viser at det ikke alltid lønner seg å ha kjæreste

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er sannsynligvis i tvil nå om du har gjort ting riktig. Det er flere interesser i spill, og det kan bidra til å øke usikkerheten din. Hvem snakker sant, og hvem gjør ikke det. La tvilen komme dem til gode, og vent med å ta noen endelige beslutninger. Psykologiske mekanismer kan saktens være med og spille deg et puss.

Ukens råd: Stol på dine medmennesker.

Løven 23. juli–23. august

Det gjelder å holde hodet kaldt og tungen rett i munnen denne uken hvis du skal bli sett og oppfattet på den måten som du ønsker. Misforståelser brer lett om seg, og det er viktig at du får satt en stopper for all uriktig informasjon – spesielt den som angår deg. Ønsker du et bestemt image utad, er det nå du bør gjøre noe med det.

Ukens råd: Ikke dagdrøm så mye.

LES OGSÅ: Spiser du ofte altfor mye?

Jomfruen 24. august–23. september

Det er først og fremst fokus på familien denne uken. En liten uro forplanter seg og gir dårlig stemning. For å imøtegå dette kan du bruke noen fornuftige argumenter. Det vil bringe ro i leiren, og du kan i etterkant presentere din analyse av tingenes tilstand – og det med stor suksess. I helgen er du svært tett på en annen person.

Ukens råd: Stopp opp – og tenk logisk.

Vekten 24. september–23. oktober

Dette er en super uke. Du kan få mye ut av den hvis du spiller kortene dine rett. I begynnelsen av uken har du en indre ro og styrke. Fortiden kan godt spille en rolle i den sammenhengen, men på en god måte. En økonomisk overraskelse kan dukke opp torsdag, og i løpet av helgen kan du, hvis det er relevant, møte eller være sammen med den eneste ene.

Ukens råd: Prioriter hva du bruker tid på.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du er amper i begynnelsen av uken. Kanskje får du ikke utløp for din enorme energi, noe som er viktig i denne perioden. Du kan lett komme til å uttale deg for raskt, og dermed ikke få tenkt deg ordentlig om. Det kan blant annet føre til misforståelser og sladder, noe som slett ikke er din intensjon. Du vil bare ha klare meldinger fra de personene som omgir deg.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

LES OGSÅ: Er dette årets mest revolusjonerende eller rareste skjønnhetsprodukt?

Skytten 23. november–21. desember

Du kan virke litt snurt midt i uken. Kanskje er det tekniske utfordringer som ligger bak utilfredsheten din. Temperamentet ditt når raskt kokepunktet, men du besinner deg like raskt. Det er viktig å ta en «indre timeout» i denne perioden – det vil kunne gi deg innsikt og spirituelle opplevelser. Det er gode muligheter for samvær og tett forhold til kjæresten.

Ukens råd: Ta deg tenkepauser.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har kontroll på ting nå. Og hvis du jobber strukturert, vil du komme i mål med alle dine planer og prosjekter. Dette er en god uke for å realisere noen av dine ideer, for det er nemlig i forbindelse med en lys idé at du mot slutten av uken virkelig får opp farten, fordi du blir så tent på å få satt den ut i livet raskest mulig.

Ukens råd: La intuisjonen råde.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det vil dukke opp mange nye muligheter denne uken. Det gjelder bare å bevare overblikket, for alle sporene kan lede i forskjellige retninger. Vanligvis er du flink til å styre dine mange tanker og ideer, men akkurat nå kan du gå deg vill i tankemylderet. Familiemedlemmer som du ikke engang visste du hadde, kan plutselig dukke opp.

Ukens råd: Hold på kontrollen.

Fiskene 19. februar–20. mars

Er du kreativ, får du masse inspirasjon i denne perioden. Det er gode muligheter nå, og du kan utnytte dem til å få skapt de rammer eller betingelser som du har behov for. Din begrepsverden utvider seg, og det kan brukes til flere ulike formål – blant annet til å få ny innsikt i livet. Din partner sier de rette tingene på riktig tidspunkt.

Ukens råd: Utnytt de gunstige utsiktene.

LES OGSÅ: Trenger du en ny TV-serie å følge med på? Her er seriene for deg som elsker mote!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer