Horoskop:

Tvillingene kan bli flinkere til å si nei, mens vannmannen har en overraskelse i vente

Horoskopet gjelder for uke 11.

HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 11. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 11. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Denne uken passer det fint å planlegge og strukturere oppgaver eller prosjekter. Du har den nødvendige tålmodigheten og roen til det nå, og du får god sparring og hjelp fra personer som har myndighet og autoritet. Hvis du er i jobb, får du oppgaver unna, for du er framoverlent for tiden. Ukens råd: Samle løse tråder.

Tyren 21. april–21. mai

Du er opptatt av framtidige planer, og du kan i den forbindelse selv ta beslutninger uten å konferere med andre. Bruk den friheten du har denne uken til å sette din egen dagsorden. Noen tyrer vil føle en indre uro eller kanskje en slags trang til forandring. Kanskje er det en god idé å begynne å se på hvor du kan tråkke opp nye spor for deg selv. Ukens råd: Sett din egen dagsorden.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du skal ikke påta deg flere oppgaver denne uken, for du risikerer at det blir for mye. Det er særlig i ukens siste dager at du nesten føler deg utbrent, siden det også kommer en uro inn i familien på grunn av boligrelaterte utfordringer som må løses. Men heldigvis faller du til ro, slik at du kan nyte gjensynet med en gammel bekjent lørdag. Ukens råd: Si nei.

Krepsen 22. juni–22. juli

Motstridende følelser er markante i ukens løp. Onsdag, torsdag og fredag må du være ekstra tålmodig. Husk på at du er psykisk sterk og har et godt overblikk. Men det er noen jobbting som irriterer deg, fordi det er vanskelig å komme videre med dem. Du må ikke regne med hjelp fra din makker eller kollega. Du må selv klare brasene. Ukens råd: Vær tålmodig.

Løven 23. juli–23. august

Andre vil komme til deg for å få råd eller veiledning. Det vil du også gjerne gi, men du må overveie om du har tid til det og om du egentlig blir utnyttet. De menneskene som du er sammen med torsdag og fredag har alle behov for støtte eller bekreftelse. Det er særlig i løpet av fredag at du skal være oppmerksom på om du blir utnyttet. Ukens råd: Ikke vær dumsnill.

Jomfruen 24. august–23. september

Alt som har med samarbeid å gjøre står i sentrum denne uken. Du synes kanskje at du får nok anerkjennelse for det du utretter, eller kanskje mangler du energi og klarer ikke å leve opp til de avtaler som er blitt inngått. Det beste du kan gjøre denne uken er å avvente bedre tider, så du kan får ro til å dyrke dine egne interesser lørdag. Ukens råd: Utsett planer og avtaler.

Vekten 24. september–23. oktober

Dette er det en tid som er velegnet for å dyrke dine interesser og bruke dine kreative evner. Du er blant annet flink til å «tenke utenfor boksen», utvikle nye metoder som du kan bruke sammen med dine venner, som også har evnen til å tenke annerledes. Hvis du er på jakt etter kjæreste, vil onsdag være en god dag å ta kontakt. Ukens råd: Sats på kjærligheten onsdag.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du er for en gangs skyld innstilt på å søke kompromisser i alle former for samarbeid. Det blir særlig relevant i ukens løp. Utnytt den gode energien, for du får neppe bedre aspekter enn du har nå. Det gjelder både hvis du skal holde foredrag, kommunisere med andre eller bare være i kontakt med andre. Det ser ut som du har kontroll på ting. Ukens råd: Utnytt den gode energien.

Skytten 23. november–21. desember

Du må innstille deg på litt motstand denne uken. Det er behov for deg i forbindelse med boligen eller med familieanliggender. Gi deg gjerne tid til å få klarlagt de utfordringer eller uenigheter som eventuelt oppstår i helgen. Handler det om parforholdet, så vet du at din bedre halvdel er rimelig stresset i øyeblikket, og at du må bare må tåle litt. Ukens råd: Vær forberedt på motstand.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Hvis du er en singel steinbukk, så vil det nå bli fart i kjærlighetslivet. Hvis ikke, så må du være ekstra oppmerksom. Ukens gode aspekter bør ikke overses. Du kan ofte være litt reservert, derfor er det en god idé hvis du prøver å være litt mer tilgjengelig. Vedkommende som prøver å få kontakt med deg er svært dynamisk, men på en behagelig måte. Ukens råd: Vær litt mer tilgjengelig.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du vil bli overrasket, blant annet fordi du får hjelp og støtte fra familien denne uken. Mange ting vil ikke være som de pleier – det kan for eksempel være i forbindelse med familien eller boligen. Det må du bare venne deg til. Kanskje har du planer om å flytte i et bofellesskap. Hvis det er tilfellet, så er det en god måte å få dekket dine sosiale behov. Ukens råd: Forvent overraskelser.

Fiskene 19. februar-20. mars

Selv om det er full fart framover, så må du stoppe litt opp denne uken og kjenne etter hva intuisjonen sier. For det er en splittelse mellom det du har på gang og det du føler er den riktige veien å gå. Bruk litt tid på å finne din vei. Du vil gjerne gjøre noe godt for andre, men det er ikke sikkert at det skal være akkurat nå i denne uken. Ukens råd: Bruk tid på å finne din vei.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer