Horoskop 2019:

Tvillingene må ikke love mer enn hun kan holde, mens væren bør vurdere om hun er på rett vei

Horoskopet gjelder for uke 4.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 4. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Selv om det går bra for deg nå, så blir du nødt til å stoppe opp litt i begynnelsen av uken for å stikke fingeren i jorden og orientere deg. Hindringer i forbindelse med jobben kan være med på å få deg til å endre retning. Det vil være naturlig å dra på tur i helgen. Det kan både gi deg nye innsikter og få deg til å utvide horisonten.

Ukens råd: Vurder om du er på rett vei.

Tyren 21. april–21. mai

Planetene er med deg denne uken, men du bør likevel for sikkerhets skyld kontrollere det som står skrevet med «små bokstaver» før du inngår avtaler. Du kan risikere å bli snytt eller å misforstå. Ellers har du de beste sjanser for å gjøre en god handel eller å starte opp noe som kan vise seg å bli en økonomisk suksess.

Ukens råd: Ikke la deg lure.

Tvillingene 22. mai–21. juni

I begynnelsen av uken føler du deg stresset på grunn av alt du må rekke innen torsdag. Det er viktig for deg at ting er helt i orden før du går videre til neste oppgave. Du merker et markant stemningsskifte når helgen nærmer seg, og samtidig begynner du å se mulighetene i stedet for hindringene. Du vil føle lettelse.

Ukens råd: Ikke lov mer enn du kan holde.

LES OGSÅ: 15 år etter premieren: Slik ser «Lost»-stjernene ut i dag

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er opptatt av hvordan du kan promotere deg selv eller noe du selger. I den sammenheng er det viktig at du tenker nytt og utradisjonelt hvis du skal ha en sjanse til å bli mer synlig. Sett følelsene til side og tenk kommersielt. Det gjelder å spre et budskap eller produkt. Lysten til selv å kjøpe noe dyrt melder seg i ukens første dager.

Ukens råd: Sett følelsene dine til side.

Løven 23. juli–23. august

Ukens tema handler om samarbeid og parforhold. Du er innstilt på å lytte og å inngå kompromisser, men det kan likevel sitte langt inne i begynnelsen av uken. Du har en tendens til å ta deg nær av ting nå. Men etter hvert som uken skrider fram, blir du flinkere til å akseptere din kollega eller partners ønsker eller krav.

Ukens råd: Vær en lagspiller.

Jomfruen 24. august–23. september

Du føler deg anspent i begynnelsen av uken for det er en del praktiske oppgaver som må ordnes. Og det blir ikke bedre av at det kan komme endringer i dine avtaler. I løpet av torsdagen føler du at alt tilsynelatende blir mye lettere. Du får tilbake det mentale overblikket – spesielt hvis du setter av tid til å slappe av eller gjøre yoga.

Ukens råd: Prioriter alenetid.

LES OGSÅ: Stjernene deler 10 år gamle bilder av seg selv

Vekten 24. september–23. oktober

Du har mye på hjertet nå for tiden, og du kommuniserer mye både skriftlig og muntlig. I den forbindelse er det viktig at du er klar og tydelig, så ingen er i tvil om hva du mener og synes. Dine ord gjør inntrykk da du har en tendens til å uttrykke deg svært så entusiastisk og positivt. Det vil kunne gi deg mange følgere på sosiale medier.

Ukens råd: Vær klar og tydelig.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har det travelt, men opplever likevel at ting går veldig sakte i ukens første dager. Her gjelder det å dempe utålmodigheten, for det er kanskje en grunn til forsinkelsene. Kanskje betyr det bare at du får med noe som du tidligere har oversett. Kanskje ligger det en økonomisk overraskelse til deg sist i uken, som får humøret til å stige betraktelig.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Skytten 23. november–21. desember

Dette blir en super uke. Hellet vil være med deg, og nesten alt du foretar deg blir en suksess. Kanskje vil det provosere noen i din omgangskrets, men det bryr du deg ikke om. Hvis du er oppmerksom, og hvis det passer inn i din tilværelse, så kan det dukke opp en kjærlighet i løpet av fredag. En person som på alle måter matcher deg godt.

Ukens råd: Smil, for du har hellet med deg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er ikke særlig energisk i starten av uken, og du har litt vanskelig for å mobilisere kreftene som det er behov for i forbindelse med familien eller hjemmet. Det kan være en idé å vente til senere i uken med å foreta deg noe, for da vil energien ha vendt tilbake og du vil få et langt bedre overblikk over ting. Du er flink til å skjule ditt energiunderskudd.

Ukens råd: Spar kreftene til slutten av uken.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Venner, kolleger eller kjæresten ønsker din oppmerksomhet og ditt engasjement – spesielt i begynnelsen av uken. Du orker det nesten ikke, men samtidig har du heller ikke lyst til å «svikte» dine nærmeste. Men du klarer ikke å skjule din frustrasjon, noe som vil bli oppfattet som «dårlig humør». I løpet av uken vender energien tilbake.

Ukens råd: Prøv å smile, selv om du ikke vil.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det er særlig i forbindelse med jobb eller andre oppgaver at du får en forrykende god uke. Du vil lykkes med dine ting, få ros og anerkjennelse, og det hele synes nesten for godt til å være sant. Men det blir enda bedre etter hvert som uken skrider fram. Du vil få fart på dine initiativer. Og det beste av alt: Det ser ut til at økonomien kan finansiere det.

Ukens råd: Du har flyt, så nyt uken.

LES OGSÅ: Ønsker du å spise mindre kjøtt? Da er denne frukten genial

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer