Horoskop 2018:

Tvillingene må stole på magefølelsen, mens Jomfruen bør la seg rive med av kjærligheten

Ukens horoskop gjelder for perioden 18. - 24. mai.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 18. - 24. mai. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 18. - 24. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

En god uke fylt med energi venter deg. Nå kan du gjerne ta fatt på prosjekter som krever litt ekstra krefter, for du har flust av dem. Det er også en god idé å være klar på hva det er du vil bruke tiden din på for ikke å kaste bort energien. Hvis du har noe på hjertet, så har du nå flere muligheter for å få sagt eller viderebrakt det du vil formidle.

Ukens råd: Hopp i det.

Tyren 21. april–21. mai

Føler du deg trøtt og uopplagt, så er det en god (astrologisk) grunn til det. Og derfor er det klokt å spare litt på kreftene, slik at du har noe på lager hvis du skulle få behov for det. Kanskje har du ikke den bevegelsesfriheten som du er vant til, og derfor blir humøret sannsynligvis også deretter. I løpet av helgen vender energien tilbake.

Ukens råd: Spar på kreftene.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du bør bruke intuisjonen i denne perioden. Det krever blant annet at du har ro rundt deg. Meditasjon og yoga er opplagte redskaper for å oppnå det. Men du kan også legge det til rette slik at du får alenetid. Sist i uken dukker det opp minner fra fortiden, og dem kan du bruke dels som livserfaringer og dels som indre styrke.

Ukens råd: Stol på magefølelsen.

LES OGSÅ: Apple Martin (14) er blitt tenåring - og ser akkurat ut som sin berømte mamma!

Krepsen 22. juni–22. juli

En ny situasjon markerer ukens start. Du må venne deg til å tenke annerledes – og kanskje også i flere ulike retninger. Du vil merke at du har fart på tankene og at det er ganske så uvanlige ideer som popper opp i hodet ditt. Skriv dem ned, slik at du kan dra nytte av dem senere, for du kan rett og slett ikke sette alle ut i livet med en gang.

Ukens råd: Porsjoner kreftene dine.

Løven 23. juli–23. august

Nye oppgaver ligger foran deg, som blant annet skal fordeles eller takles i ditt nettverk. Det er derfor smart om du gir deg tid til å tenke igjennom det hele en ekstra gang, for du har flere muligheter. Heldigvis har du en kollega på sidelinjen som både er aktiv og dynamisk og som støtter deg 100 prosent. Det blir et godt samarbeid.

Ukens råd: Stopp opp – og tenk deg om.

Jomfruen 24. august–23. september

Hvis du er oppmerksom, så er det sjanser for at romantikk og kjærlighet kan oppstå midt i uken. Det kan være vanskelig å bevare bakkekontakten, for den utkårede vil «slå» beina vekk under deg. Men din sunne fornuft vil raskt få deg på riktig spor igjen. Men dette er likevel en opplevelse du helt sikkert ikke ville ha vært foruten.

Ukens råd: La deg rive med av kjærligheten.

Vekten 24. september–23. oktober

Arbeidsoppgavene hoper seg opp, og du må prioritere. Det er imidlertid en ting du ikke firer på, og det er kvaliteten på arbeidet ditt. Du er pliktoppfyllende og utholdende, og er ikke typen som hopper over gjerdet der det er lavest. Det kan være en utfordring å bevare energien og overblikket nå, men det blir lettere neste uke.

Ukens råd: Senk skuldrene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du er svært energisk i denne perioden, og spesielt denne uken velger du å legge inn tid og krefter på hjemmefronten. Det kan være huset eller familien som får din oppmerksomhet. Så hvis du har noen oppgaver du skulle ha fullført, er dette en opplagt tid å få gjort det på. Ting faller lett på plass for deg.

Ukens råd: Nyt dagene.

LES OGSÅ: Dette er alderen de fleste får grått hår

Skytten 23. november–21. desember

Du liker ikke å bli forstyrret i dine planer og drømmer for framtiden. Men du må bare forvente at en person kommer på tvers av dine planer og at du må ta deg av det. Denne personen er sta, akkurat som du, men dere må jo finne en løsning. For å oppnå det må du ta intuisjonen i bruk. Den er nemlig svært skjerpet nå.

Ukens råd: Følg magefølelsen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det handler om samarbeid, og det gjelder både i jobbsammenheng og i privatlivet. Din kjæreste eller kollega prøver på alle måter å gjøre deg fornøyd, og derfor er det viktig at du gir uttrykk for om dine forventninger blir innfridd. Du er ekstra kritisk for øyeblikket, og det er ikke lett for andre å leve opp til dine krav.

Ukens råd: Ikke vær så streng.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Hverdagens arbeid og ditt humør blir ekstra utfordret denne uken. Det er mye du må forholde deg til – og spesielt en person som du synes tar vel mye plass. Du kan ikke bare ignorere vedkommende, og blir nødt til å gå inn i diskusjonen. Handlekraften din er ikke optimal for øyeblikket, og derfor krever det mer av deg å skulle stille opp til kamp.

Ukens råd: Smil til verden.

Fiskene 19. februar–20. mars

Det er diskusjoner i luften, noe som spesielt viser seg onsdag. Det skal noe til for å bringe din usikkerhet fram, men det kan skje. En person stiller deg til regnskap og vil enten ha dokumentasjon eller forklaringer. La deg ikke vippe av pinnen, men bruk i stedet din gode intuisjon, for den fungerer perfekt nå.

Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

LES OGSÅ: Er det lov å bytte forlovelsesringen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer