Horoskop 2017:

Tvillingenes kjærlighetsliv vil møte utfordringer, mens vekten har vanskelig for å finne den indre roen

Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. oktober.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. oktober. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 06. - 12. oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Nå er oppmerksomheten din rettet mot arbeidsplassen. Det ligger an til at du kan gjøre visse endringer, men det krever at du også er villig til å forandre noen av rutinene dine. Det involverer imidlertid en annen person, og hun eller han ser dessverre annerledes på tingene. Derfor gjelder 
det at dere blir enige.

Ukens råd: Vær forbered på å kompromisse.

Tyren

21. april–21. mai
Det er fornuften som styrer handlingene dine i denne perioden, og den kan av og til stride mot dine innerste følelser. Du har behov for å få en avklaring når det gjelder en nær relasjon. Dere har begge samme hensikter, og dere fungerer i utgangspunktet bra sammen, men akkurat nå ser det ut til å være noen krav eller forventninger som ikke innfris så lett.

Ukens råd: Snakk sammen.

Tvillingene

22. mai–21. juni
Nå står parforholdet, eller din utvalgte, i sentrum. Og hvis dere har noen utfordringer, så vil de komme klart fram nå – spesielt mot slutten av uken. Hvis forholdet skal leve videre og utvikles, så kreves det at dere inngår en allianse, noe begge må være innstilt på hvis det skal fungere. Både stemninger og følelser vil svinge denne uken.

Ukens råd: Søk allianser.

LES OGSÅ: Får du det du bør få i lønn?

Krepsen

22. juni–22. juli
Nå gjelder det å finne riktig balanse når det kommer til hjemmet og den nærmeste familien. Det ligger an til at dere kan samarbeide, men det er viktig at dere er enige, og derfor er det smartest av deg hvis du sier klart og tydelig ifra om hva du mener. I helgen vil problemer med tekniske duppeditter i hjemmet gjøre deg irritert. Kanskje er det for stor belastning på «nettet».

Ukens råd: Vær klar og tydelig.

Løven

23. juli–23. august
Det ligger an til meningsbrytninger denne uken, og du vil lett havne i en «kryssild» der du må argumentere så godt du bare kan for dine meninger. Du vil få støtte fra en person som har samme innstilling som deg, og det føles som om det gjør deg sterkere. Men det kan være ting dere ikke er enige om, og derfor må dere finne den rette 
balansen i diskusjonen hvis den i det 
hele tatt skal fortsette.

Ukens råd: Stå for meningene dine.

Jomfruen

24. august–23. september
Økonomien din står i sentrum denne uken, og det handler både om din konto og om dem som gir deg lønn. Det vil dukke opp utfordringer, men de kan løses. Det gjelder bare å finne rett tone og balanse i kommunikasjonen. Ingen tviler på at du gjør det du kan for å framstå diplomatisk og medgjørlig, selv om det ikke er slik 
du føler det inni deg.

Ukens råd: Vis fram din diplomatiske side.

LES OGSÅ: Lukt påvirker hvordan du velger menn

Vekten

24. september–23. oktober
Du har vanskelig for å finne den indre roen denne uken. Det er blant annet på grunn av at en person som står deg nær, din kjæreste eller et familiemedlem, er veldig tett på deg akkurat nå. Du kan ikke unngå selskapet totalt, men kanskje du kan gi uttrykk for at du har behov for å være litt for deg selv. Vedkommende kan ha vanskelig for 
å forstå dette, fordi han eller hun ønsker 
å være nær deg.

Ukens råd: Si hvordan du vil ha det.

Skorpionen

24. oktober–22. november
Dette er tiden for å få klarhet i en spesiell relasjon i nettverket ditt. Du er ikke sikker på om det bare er snakk om å være bekjente, eller om det er noe mer det er snakk om. Mye av uken vil handle om dette, og det er derfor på tide å få en avklaring på det. Den andre føler det på akkurat samme vis, og derfor har dere begge behov for 
å ta en ordentlig prat, slik at dere 
kan komme dere videre.

Ukens råd: Søk samtale.

Skytten

23. november–21. desember
Du blir fortsatt påvirket av forrige ukes hendelser, men i løpet av de neste dagene vil du legge det mer og mer bak deg. Denne uken kan du blant annet bruke til å avslutte diverse oppgaver som har ligget over deg det siste året. Det vil løfte en byrde fra dine skuldre, og du vil kunne rette blikket framover med en fornyet ro. Nå vil du få mer tid til å gå i dybden både når det gjelder arbeid og eventuelle hobbyer.

Ukens råd: Fullfør arbeidsoppgavene dine.

LES OGSÅ: Er du en trøstespiser?

Steinbukken

22. desember–20. januar
Forhold på hjemmebane står fortsatt i sentrum, og det vil bli tydelig mot slutten av uken. Bølgene kan kanskje gå høyt, og du prøver å tone ned følelsene dine, selv om det er vanskelig. To svært prinsippfaste personer prøver å utfordre deg i en diskusjon – og de kan være vanskelig å motsi.

Ukens råd: Stå på ditt.

Vannmannen

21. januar–18. februar
Hvis du klarer å beholde perspektivet, vil du komme langt med dine holdninger og meninger om ting. Du vil antakelig bli kontaktet av noen personer som har med offentlige instanser å gjøre, og du vil finne det utfordrende å kommunisere med dem. Du føler deg kritisert og underlagt regler som kan være vanskelig for enkeltpersoner å gå imot. Men du har lyst til det.

Ukens råd: Hold fokus.

Fiskene

19. februar–20. mars
Endelig kan du se enden på en vanskelig situasjon som du har befunnet deg i. Det er lurt av deg å bruke denne ukens energi på å avslutte de oppgaver som har hengt over deg det siste året. Du kan nå også gå ut av den meglerrollen du føler at du har hatt i ulike sammenhenger, der du har sett det som din oppgave å løse opp i flokene.

Ukens råd: Se mot nye horisonter.

LES OGSÅ: Da Lotta Gray ble dødssyk, skrev hun et brev til sin lille sønn som skulle åpnes på 15-årsdagen hans

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer