Horoskop 2017:

Tyren bør holde meningene sine for seg selv, mens løven må huske å lytte

Ukens horoskop gjelder for perioden 24. - 30. november.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 24. - 30. november. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 24. - 30. november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du føler deg ikke helt på topp etter forrige ukes hendelser, men dette bedrer seg i løpet av uken. Bruk tid på å finne balansen både i parforholdet og i forhold til andre mennesker generelt. Av og til kan det føles vanskelig å vite hvordan du skal oppføre deg. Lytt til det som sies til deg, og vis omsorg for dine medmennesker.

Ukens råd: Vær empatisk.

Tyren 21. april–21. mai

Du bekymrer deg for hvordan det står til med dine nære relasjoner. I begynnelsen av uken kan du bli overveldet av minner fra fortiden som fortsatt preger deg. Men når de tones ned, kan du igjen begynne å finne deg selv og gjenreise den verdighet som du føler du bør ha. Du har sterke meninger, og alle er ikke interessert i å høre dem.

Ukens råd: Hold meningene dine for deg selv.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Denne uken har du det fint både sammen med kolleger og partneren. Du bruker tid på å være sosial for tiden – og hvis ikke du inviterer selv, passer du på å oppholde deg sammen med venner. Og det er nettopp fra venner at du denne uken kan få gode ideer og tips til hvordan du kan få mer frihet når det gjelder jobb.

Ukens råd: Nyt det sosiale livet.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

I begynnelsen av uken kan du med fordel gjøre ferdig prosjekter du holder på med. Og etterpå kan du gyve løs på nye oppgaver som ligger og venter. Både energien og humøret endrer seg i løpet av onsdagen, for da fornemmer du at du får mer overskudd og ser lysere på de mulighetene som byr seg. For øvrig er det smart å vie din kropp og helse litt ekstra oppmerksomhet nå.

Ukens råd: Prioriter helsen din.

Løven 23. juli–23. august

Etter at du i lang tid har vært opptatt av hjemmet, enten i form av innredning eller familien, er tiden nå inne til at du kan bruke tid på å dyrke dine interesser og å ha det mer morsomt. Men det er først fra midten av uken at du kan tillate deg å bruke tid på deg selv og dine hobbyer. Kommunikasjonen kan være komplisert nå, men bare hvis du glemmer å lytte.

Ukens råd: Husk å lytte.

Jomfruen 24. august–23. september

Denne uken er det de basale ting du fokuserer på, spesielt når det kommer til hjem og familie. Hva er det egentlig du har behov for? Du har mange ideer, og det ligger an til at du kan bruke dagene på å fornye eller endre på ting i huset. I løpet av uken kan det dukke opp økonomiske overraskelser, men det er ikke verre enn at dette er ting du kan rette opp.

Ukens råd: Finn ro i det nære.

Vekten 24. september–23. oktober

Har du noen økonomiske bekymringer, vil du kunne få hjelp av noen i familien din nå. Derfor bør ikke det du strir med i begynnelsen av uken, by på noen store problemer. Men samtidig fornemmer du at du ikke har den gjennomslagskraften som du skulle ønske. Du må bare vente til tidene blir bedre. Du innser fordelene ved å samarbeide på alle nivåer.

Ukens råd: Vent på bedre tider.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Denne uken fornemmer du en indre uro. Du klarer ikke å sette ord på hva det kommer av, men du føler like fullt at den er der. Du får nok ikke bukt med dette denne uken, men må vente til det blir mer klart for deg hva det handler om. Bruk i stedet tiden og energien din på å forsøke å finne indre ro og balanse. Det kan la seg gjøre ved for eksempel å meditere.

Ukens råd: Søk ro og balanse.

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Det er ikke så mye som skal til for at de store følelsene vekkes hos deg – som for eksempel nasjonalfølelser. Men det kan også være andre og mer personlige emosjoner som blir vekket. Hvis du bærer på drømmer som har med hjem eller familie å gjøre, har du nå mulighet til å manifistere dem ved å si dem høyt. Kanskje får det noe til å skje? Fortrengte følelser popper opp.

Ukens råd: Vær åpen om drømmene dine.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har en følelse av at tilværelsen snart vil endres. Og det kommer den også til å gjøre, men du må være tålmodig enda en stund. Det vil ta litt tid. Du bærer på tanker som romsterer i hodet ditt, og spesielt denne uken er det mulig at du vil få satt ord på dine innerste følelser. Noe som har med meditasjon å gjøre, vil gjøre deg godt og vil kunne gi deg ro og fokus.

Ukens råd: Vær tålmodig.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har først og fremst fokus på det som har med jobb å gjøre i denne perioden. Dette er en fin tid for å gjøre noen framstøt for å få flere arbeidsoppgaver. En av dine overordnede, eller deg selv, vil bli forfremmet. Kanskje er det det aktuelt med undersøkelser der du går grundig igjennom ting. Du kan med god samvittighet la noen utenforstående se over arbeidet ditt.

Ukens råd: Prioriter jobben.

Fiskene 19. februar–20. mars

Denne uken er det kjæresten din du vier din oppmerksomhet. Partneren har noen overraskelser i ermet, og du koser deg når du blir underholdt, så du holder en lav profil. Det er hektisk på jobb, noe det har vært lenge. De tingene på jobb som ikke har fungert så bra, begynner du nå å få kontroll over. Og snart kan du med god samvittighet ta på deg nye oppgaver.

Ukens råd: La kjæresten overraske deg.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer